- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bordo bereli misin mübarekben anca tıkınırdım
Eşim yaptı diye yazmadım hocam vuyma vuymaNe bileyim ilk silince yazdın daha yaptığın işleri yazmadın öyle düşündüm
Boğaz dedin mi akan sular durur kv derdi ki emzir ver ben yanımda tutarım. O sofraya oturmak zorundayız sankileğen kemiğine yaslardı çocuğu hangisi durmuyosa diğer eliyle yerdi oda. Çocuğun elinede verirdik bişeyler
Koyun peyniri yiyorum 3 aydır denedim baktım birşey yok devam ettim şükür. ELimden gelse herşeue katacağım şu peyniribi taraftan konuş ya da şarkı söyle. böyle böyle alışacak. 10 dk değil de iki dk iki dk bırakarak başla.
diyeti acmadiysan peynirli poğaça niye yedin kizserbest olan şeyler var mi
Benim oğlan 2 sene boyunca ayakta sallanmak istedi birkaç kere denedim olmamıştı. Emmeyi bırakınca nasıl uyutsam derken ayağıma aldım bu defa da ayak bağımlısı oldu. Gece yatırıp yerime geçemez oldum indirdiğim zaman en fazla 40dk uyumaya başladı mecbur onu da bıraktırdımKocam hala oğlum gel ayağımda sallıyım diyor öyle bir bağımlılık
Bu olmuş artık sığmıyor yenisi lazım bu ayaklara diyor
Ohhh iyi olmuş. Oğlumun yanına gönder de sıfatlarına işesin.sen onlara hmmm evet demeyi öğreniyorsun
susmasinlar nolcak.
kimsenin ne düşündüğüne bakmıyorum ben.
diğerini 4 yaşına getirdim bunu da allahin izniyle büyütürüm alışkınım dedim ses kesildi:)
Negooooooo ben zinhar olamam sanırımHain dom dom seni bir gamsız olamadım
Koyun peyniri yiyorum 3 aydır denedim baktım birşey yok devam ettim şükür. ELimden gelse herşeue katacağım şu peyniri
Sus gı herüfümün aşkından bekleyemedim diyeceksinYedik bi fışkı
Ohhh iyi olmuş. Oğlumun yanına gönder de sıfatlarına işesin.
Eşşoğlusu resmen altını açmamı bekliyor üstüme işemek için. Yıldım yawww
Negooooo hanginizi içten yaraladıysam şimdi totom yamuluyor ayakta uyumaya çalışıyorum bazen 2 dk9 ay uyuduğuna say hacı
Selam çakıp çakıp ben şekerlemeye diyordun
Dedi benim canavarı tanımayan masum kadın..... Nego çocuk ondan başka birşeye odaklanmamı istemiyor. Gözlerinin içine bakıp konuşup sürekli gülmemi istiyor. Geçen tepsiye bir tekme attı çay neticemi yakıyorduKupaya koy iç yav yanına al niye zor olsun. Alacan nevalini yanına bebeği de ayağına, telefon elde bak keyfine.
Mallığını kabul edecen hacıSus gı herüfümün aşkından bekleyemedim diyeceksin
7 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Balkon silmek.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Selam eşin nasıl geçmiş olsun 'ya şafi ismiyle şifa olsun inşallahAmin inşallah sağolun kızlar
Keçi sütü de içiyom ciğerim onu da unutmabi daha başıma gelirse ben de deneyim
Tovbe EstağfirullahMallığını kabul edecen hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?