Anuuuvv ne gaddar umursamaz bir cahil anneİsteyen linç etsin valla tv açtım ona bakıyor 5 dk nefes alayım dikişlerim patlayacak yoksa. 15 dk tv ile de gerizekalı olacaksa ben kabul ediyorum. Yoksa mahvolacağım acıdan
Komşum balkon takımı almıştı cağırdı bir bakın diye ona gittim geldimNerdesiniz yine totosunu kestiklerimmmm
He valla öyleyim yeter yawwwwAnuuuvv ne gaddar umursamaz bir cahil anne
O nasıl şey la siz harbi Arap şeyhlerinin binada yaşıyonuz galiba efoooKomşum balkon takımı almıştı cağırdı bir bakın diye ona gittim geldim
Günaydın mı ? Sana da iyi iftarlar keçiboynuzu pekmezimGunaydin canlar
Gittiğim protokoldandıO nasıl şey la siz harbi Arap şeyhlerinin binada yaşıyonuz galiba efooo
3 dk baktı at görünce TRT çocuk da ağladı kanal değiştim devam şuanBakıyomu velet
Belli canım muhterem balkon takımı için toplantı düzenlediğine göreGittiğim protokoldandı
Haahhaahah geç yatınca böyle ya kuzum 2 buçukta kalktım aslındaGünaydın mı ? Sana da iyi iftarlar keçiboynuzu pekmezim
Yok yaa nasıl duruyor dediBelli canım muhterem balkon takımı için toplantı düzenlediğine göre
Oooo patron çıkdırdı 2 buçuk diyor ulan 2.35 olsa napardın şimdiHaahhaahah geç yatınca böyle ya kuzum 2 buçukta kalktım aslında
Komşuluktan kalite para zenginlik akıyorYok yaa nasıl duruyor dedi
Fikir istedi biraz değiştirdik yerlerini oturduk geldik
RamAzana özel boyleyim yaOooo patron çıkdırdı 2 buçuk diyor ulan 2.35 olsa napardın şimdinefret ediyorum istediği gibi keyfince uyuyanlardan
Sus artıkRamAzana özel boyleyim yadiğer günler 9/10 kalkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?