Seni buraya alalımKomşuluktan kalite para zenginlik akıyorbende komşu akşama yemek getireceğim dedi diye hayal kuruyorum sabahtır acaba ne getirecek diye
İsteyen linç etsin valla tv açtım ona bakıyor 5 dk nefes alayım dikişlerim patlayacak yoksa. 15 dk tv ile de gerizekalı olacaksa ben kabul ediyorum. Yoksa mahvolacağım acıdan
OnoooooowwwwSeni buraya alalım
Bizimkiler hangi restorantan istiyorsun söyle hemen geltitirelim der
Yalnız bendeki yüzsüzlüğe bakın allah aşkına ama napim ya açım açKomşuluktan kalite para zenginlik akıyorbende komşu akşama yemek getireceğim dedi diye hayal kuruyorum sabahtır acaba ne getirecek diye
Ne no su mosu gel yamacımaOnoooooowwww
Gittiğim protokoldandı
Elleme bizi bacım TRT çocuk doru izliyozsabit ekranda müzik çalıyor ya radyo gibi mesela. öyle bisey aç en azından ces. belki daha masumdur:)
Ben şaşırmam hatta sen yanlış okudun diye düşünmem efo kesin portakal yazdı derdim Ahahhahahabenim bunu otomatik portakal diye okumam
Geçen sefer ütü masasını açmıştım merak edipÜtü mühim bir parça da olsa yazılmalı
Yerde mi yaptın yine
Kuran açsanElleme bizi bacım TRT çocuk doru izliyoz
Ya maşallah maşallah evlat gibi evlatGeçen sefer ütü masasını açmıştım merak edipyerde yaptım yine :) kızı beşiğine koydum, ütülenecekleri de yanına. ben ütüledikçe o bana kıyafetleri fırlattı öyle hemencecik bitirdik
Dur onu deneyeyim biKuran açsan
Takip Çüzler varya yazılar dikkatini çeker belki
Hiç anlamadınız beniBen şaşırmam hatta sen yanlış okudun diye düşünmem efo kesin portakal yazdı derdim Ahahhahaha
He heeeeee yawHiç anlamadınız beni
Herkes düzü okur önemli olan karışık yazıları okumak az beyin jimlastiği yapalım
Ayyy senin o Duani seveyim inşallahSus artıkinşallah tez vakitte bebe gelir de senle dalga geçerim götün yamuldu uykusuzluktan diye
Ben olmasam o beyinlere kim jimlastık yaptıracakHe heeeeee yaw
açmış çocuğa atlı matlı çizgi filim yüreği ağzında gezecek çocukÇocuk heyecan yaptı sureyi dinlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?