- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bende ramazana girdiğimizden beri uykuya hasretimŞuan senin totonu kesesim varuykuya hasretim eşim işe gitti zorlanıyorum ama idare etmeye çalışıyorum bizim sıpayla
Kendimi,çok bilmiş yaşlı teyzeler gibi hissettimaçmış çocuğa atlı matlı çizgi filim yüreği ağzında gezecek çocuk
Anladım canım şifanın hayırlısı neredeyse Rabbim onu nasip etsin inş. iyilerle karşılaştırsın hepimizi.Özel muayenesi varmış canım. Anlaşmalı olduğu hastanede yapıyomuş operasyonu
Onun da kolayı varDedi benim canavarı tanımayan masum kadın..... Nego çocuk ondan başka birşeye odaklanmamı istemiyor. Gözlerinin içine bakıp konuşup sürekli gülmemi istiyor. Geçen tepsiye bir tekme attı çay neticemi yakıyordu
Amacı bir an önce beşikten çıkıp etrafı dağıtmak, kaşını gözünü köşelere çarpmaktı jes.Ya maşallah maşallah evlat gibi evlatbizim ki de anam köşeyi dönse de hemen ortalığı yaksam diye düşünüyor
Mubarek.gün hani vurmayacaktin
Delinin çocuğu normal olacak değil yaÇocuk heyecan yaptı sureyi dinlerken
Ayy en sevdiğim aktivite yaa her yeri toprak yapıp süpürmek@BonusEki Görüntüle 3043093 saksı değiştiriyorum
Senin pilea çok güzel olmuş benimki eğri büğrü çıkıyo yapraklarıYazlık yerlerini aldıEki Görüntüle 3043104
Ey gidi bu ne kiElimde böyle bir çalışma var sana yeterli miEki Görüntüle 3043111
Ne eksik ne fazla tam aynı durumdayızBende ramazana girdiğimizden beri uykuya hasretimYa dişlerdir diyorum yada atak haftasında yine.Baktım bu atak 2 hafta sürebilirmiş.Bildiğin uyku gerilemesi var.Saat başı yada yarım saate bi uyanıyor.
Kuzum son zamanlarda sarardı yapraklarıSenin pilea çok güzel olmuş benimki eğri büğrü çıkıyo yaprakları
Seninde tesbih az büyümüş benimde o coştu
Bu bana yettiEy gidi bu ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?