Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaprak güzeli cinsi fitonya var resimde gördün mü onları değişcem bende saksı aldım da ikisini bir mi diksem diyorum
Aynı cinse bir şey olmaz belki görsel olarak çok güzel olur
Bonus bir şey soracağım saksı alırken fark ettim bunların böyle tepsi gibi olanları var o saksılara ne ekiliyor

Bütün gün bir şey yapmadan duranların evi nasıl temiz kalıyor biri beni aydınlatsın
Akşama kadar sürekli bir koşturma halindeyim ayaklarım zonkluyor yine de bir dünya iş var
Bitiyor bir daha bitiyor bir daha

Kızlar menüde ne var ben yarın için fikir olsun diye soruyorum.
Bizde bulgur pilavı
Buzlukta mantı çıkaracağım
Salata
Dün fırında tavuk baget yapmıştım patatesli kapya biberli vs. ondan kaldı bulgur pilavı da kalmıştı.Ayran çorbası var annem getirmişti gül böreği sardım fırına verdim yanınada kapya biber patlıcan attım közlensin diye onları da ezer zeytinyağı maydonoz gezdirir meze gibi yaparım.

Ayy en sevdiğim aktivite yaa her yeri toprak yapıp süpürmek
Yaa Bonuscum bu işin sırrı nerede. Topraklar çok iyi gözüküyor dikkatimi çekti nereden alıyorsun Benim anatoryum çiçeğim vardı a101 den toprak almıştım ektim ona çiçeğim hastalandı kırmızı soluncalar çıktı. Balkona kattım kuruyup gitti sonra.Bi daha market toprağı alamadım elim gitmiyor.Biraz soğuttu beni o soluncaları görünce ara verdim bende çiçek işine.

Ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…