Vallahi doğru söze ne denirDelinin çocuğu normal olacak değil ya
Yaprak güzeli cinsi fitonya var resimde gördün mü onları değişcem bende saksı aldım da ikisini bir mi diksem diyorumKuzum son zamanlarda sarardı yaprakları
Anlamadım saksıdan mı acaba deyip değiştirdim
Aynı cinse bir şey olmaz belki görsel olarak çok güzel olurYaprak güzeli cinsi fitonya var resimde gördün mü onları değişcem bende saksı aldım da ikisini bir mi diksem diyorum
Yuvarlak mı? Arajman saksısıdır onlar geniş ama derinliği çok yokAynı cinse bir şey olmaz belki görsel olarak çok güzel olur
Bonus bir şey soracağım saksı alırken fark ettim bunların böyle tepsi gibi olanları var o saksılara ne ekiliyor
Aynı cinse bir şey olmaz belki görsel olarak çok güzel olur
Bonus bir şey soracağım saksı alırken fark ettim bunların böyle tepsi gibi olanları var o saksılara ne ekiliyor
Evet
Az kalsın bunlardan alıyordum
Kökü çok olmayan çiçek olursa bunlarda olur çok şık duruyolar paşa kılıcı dikmiştik biz ona bolda yavru vermişti güzel olmuştuAz kalsın bunlardan alıyordum
Sanırım benim çiçeklere olmazKökü çok olmayan çiçek olursa bunlarda olur çok şık duruyolar paşa kılıcı dikmiştik biz ona bolda yavru vermişti güzel olmuştu
Yaaa yerim sizin çiçeklerinizi, ben hiç beceremiyorum bakmayıYazlık yerlerini aldıEki Görüntüle 3043104
Ahh maşallah çok güzeller beni kalbimden vurdun.Senin pilea çok güzel olmuş benimki eğri büğrü çıkıyo yaprakları
Seninde tesbih az büyümüş benimde o coştu
Dün fırında tavuk baget yapmıştım patatesli kapya biberli vs. ondan kaldı bulgur pilavı da kalmıştı.Ayran çorbası var annem getirmişti gül böreği sardım fırına verdim yanınada kapya biber patlıcan attım közlensin diye onları da ezer zeytinyağı maydonoz gezdirir meze gibi yaparım.Kızlar menüde ne var ben yarın için fikir olsun diye soruyorum.
Bizde bulgur pilavı
Buzlukta mantı çıkaracağım
Salata
Maraş tava, bulgur pilavı, ayran, tarhana çorbası, turşuKızlar menüde ne var ben yarın için fikir olsun diye soruyorum.
Bizde bulgur pilavı
Buzlukta mantı çıkaracağım
Salata
Yaa Bonuscum bu işin sırrı nerede.Ayy en sevdiğim aktivite yaa her yeri toprak yapıp süpürmek
Ellerine sağlık canımMaraş tava, bulgur pilavı, ayran, tarhana çorbası, turşu
Yazmıştım ama gözünden kaçtıysa diye tekrar yazan didim
Ellerine sağlık canımDün fırında tavuk baget yapmıştım patatesli kapya biberli vs. ondan kaldı bulgur pilavı da kalmıştı.Ayran çorbası var annem getirmişti gül böreği sardım fırına verdim yanınada kapya biber patlıcan attım közlensin diye onları da ezer zeytinyağı maydonoz gezdirir meze gibi yaparım.
Oha ne büyük balkon yani balkonsaYaaa yerim sizin çiçeklerinizi, ben hiç beceremiyorum bakmayıhemen ölüyorlar.
Bu daaaa benim çiçeğim hahahaha
Eki Görüntüle 3043171
Daha yeni bu haldeler bende salon çiçeklerine pek bakamadım bu zamana kadar şimdi böyle ufak ufak aldımAhh maşallah çok güzeller beni kalbimden vurdun.Bende istiyorumm.Benimkiler bu kadar güzel olmuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?