Balkon, boşuna balkonum temiz diye ortalığı ayağa kaldırmıyorumOha ne büyük balkon yani balkonsa
Yaa Bonuscum bu işin sırrı nerede.Topraklar çok iyi gözüküyor dikkatimi çekti nereden alıyorsun Benim anatoryum çiçeğim vardı a101 den toprak almıştım ektim ona çiçeğim hastalandı kırmızı soluncalar çıktı. Balkona kattım kuruyup gitti sonra.Bi daha market toprağı alamadım elim gitmiyor.Biraz soğuttu beni o soluncaları görünce ara verdim bende çiçek işine.
Kıyma çıkarmıştım. Onu kavurup, baharatlayıp ekmek arası yapıp veya lavaşa sarıp yiyeceğiz. Yanına yoğurt veya ayran.Kızlar menüde ne var ben yarın için fikir olsun diye soruyorum.
Bizde bulgur pilavı
Buzlukta mantı çıkaracağım
Salata
Temiz kalmıyorBütün gün bir şey yapmadan duranların evi nasıl temiz kalıyor biri beni aydınlatsın
Akşama kadar sürekli bir koşturma halindeyim ayaklarım zonkluyor yine de bir dünya iş var
Bitiyor bir daha bitiyor bir daha
O nasıl balkon öyle la havaalanı gibi maşşşşşşallahYaaa yerim sizin çiçeklerinizi, ben hiç beceremiyorum bakmayıhemen ölüyorlar.
Bu daaaa benim çiçeğim hahahaha
Eki Görüntüle 3043171
Benim komşu getirdi allah razı olsunKızlar menüde ne var ben yarın için fikir olsun diye soruyorum.
Bizde bulgur pilavı
Buzlukta mantı çıkaracağım
Salata
Canım çekti zalımmmmmKıyma çıkarmıştım. Onu kavurup, baharatlayıp ekmek arası yapıp veya lavaşa sarıp yiyeceğiz. Yanına yoğurt veya ayran.Bu menüyü eşimle çok seviyoruz. Tam öğrenci yemeği :)))
Kafamız nasıl bir çalışıyorOha ne büyük balkon yani balkonsa
Balkonun temiz olduğunu göstermek için yapay çiçeği salondan alıp geldin itiraf et cengooooBalkon, boşuna balkonum temiz diye ortalığı ayağa kaldırmıyorumdaha görünmeyen kısmı da var
Benimde komşum olsaydın bende yapardımBenim komşu getirdi allah razı olsun
Mübarek botanik mühendisiHindistan cevizi torfuna perlit kil bilyesi karıştırarak kullandım bu sefer. Birde solucan gübresi. Ağırlaşmıyo köklere daha iyi oluyor.
Normal torflar çok ağırlaşıyo suyu yedimi.
Böcek olunca mutlaka ilaç lazım.
Çiçeği dikerken üretim toprağından arındırıp dikmek lazım.
Sukulentler için sukulent toprağına perlit lav taşının dibindeki tozunu ve kil bilyesi koyuyorum.
Biraz What? oldum..Hindistan cevizi torfuna perlit kil bilyesi karıştırarak kullandım bu sefer. Birde solucan gübresi. Ağırlaşmıyo köklere daha iyi oluyor.
Normal torflar çok ağırlaşıyo suyu yedimi.
Böcek olunca mutlaka ilaç lazım.
Çiçeği dikerken üretim toprağından arındırıp dikmek lazım.
Sukulentler için sukulent toprağına perlit lav taşının dibindeki tozunu ve kil bilyesi koyuyorum.
Hahaha yakalandım dermişimBalkonun temiz olduğunu göstermek için yapay çiçeği salondan alıp geldin itiraf et cengoooo
Töbe bir şey anladıysamBiraz What? oldum..Çokça bilmediğim şey varmış anlaşılan
Sen de bendensin.Töbe bir şey anladıysam
Tek bildiğim saksıya toprağı koy çiceği saksıdan çıkar ek üzerine yanlarını toprakla doldur su aktar a ha da saksı değişti
Ben içmek istiyorum ama bebeyi şimdi yatırdım canım cips istiyor çayın yanında,kimseler yok.Çay yokmu çay
İnsan evladı muhterem şahısBenimde komşum olsaydın bende yapardım
SELizay kesemmi totonuHahaha yakalandım dermişim
Yapay renkli çiçeğim salonumun en değerli aksesuarı
aldım çayımıBen içmek istiyorum ama bebeyi şimdi yatırdım canım cips istiyor çayın yanında,kimseler yok.Bizimkiler teravihe gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?