Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu haftanın ödevleri mutfağa yönelik olacak

Hafta içi çalışanlar için küçük ödevler de ver ki bende yapabileyim. Mesela bir dolap kapağı sil gibi ben yılbaşı tatilinde mutfağı temizlemeyi düşünüyordum. Size uyabilirsem benim de işim erkenden bitmiş olur.

Ben bu yorganı makinede yıkayabilşr miyim acaba? Daha önce pamuk yorgan yıkayan var mı makinede?
Canım yıkama makina da makinani bozar bende yikatmaciya verdim bundan küçüktü yündu bide çok güzel oldu keşke içine katılan nevresimlerden kullansaydin valla bunları temizlemek ölüm

Yıkamacıya gönder yıkasan bile kurutamazsın kötü olur.
İlle sen yıkıycaksan beklet derim soğukta yıkanmaz
Yıkama çöp olur. Halicilarin bazıları yorgan da yıkıyor
Kuru temizlemeye ver. Hiç uğraşma. Su çekince kim bilir kaç kilo olur. Makinenin kazanı düşer.
Valla 100 lira istediler çok geldi dedim ben yıkarım yaaa Ama el mecbur vericem yıkamaya bir de yün yorganım var onuda çıkarırım aradan.
Adama güzel ödül
Valla kafam rahatladı ama bitirdim işleri diğer türlü babası evde diye herhalde susmadan ağlayıp atıyordu kendini yerden yere pislik herifte bana gönderiyordu sürekli. 1 saatte işimi bitirdim ev kalkmış gidiyordu.
Canım yıkama makina da makinani bozar bende yikatmaciya verdim bundan küçüktü yündu bide çok güzel oldu keşke içine katılan nevresimlerden kullansaydin valla bunları temizlemek ölüm
Nevresim in içindeydi zaten ama yaşadığım yer çok rutubetli. Kız yerde yatıyordu altına sermiştim hepsi rutubet kokmuş. Elyafları yıkıcam ama yün ve pamuk işimi zorlaştırdı. Yıkamaya vericem artık.

100 lira mı yeni yorgan alırsın o paraya.

İyi oturmalar canım
Sağol canım geldım eve
atom karisimi varmis ondan ictim bir fincan gondermeye caliscam hastaligi
iyi o ya elhamdulillah oyun oynuyor istahi da geldi
ilac vermeyi biraktim cocuk iyilesti
Evet güzel bir çay ama eşin gelince mutlaka git doktora, sen yatağa düşersen çocuklar sefil olur öyle düşün
Motive oluyum diye temizlik avcılarını izliyom. Biraz midem bulanıyor bu programdan ama bulana bulana izliyom. O kısa oğlan, hiç banyoya girmiyor farkettiniz mi kızlar. Yazık o uzun oğlana atıyorlar hep
Ben izlemem onları midem ağzıma geliyor
Hey maşaallah dönüşün muhteşem oldu
Ne mutlu bana
Bende sinir oldum
Valla bugün bende negohatun a dua ettim. Öyle böyle beni yola getirdi. Çalışkan olcam nerdeyse

Mutfak çok oyalıyor canım
Tamamdır
Hiç çok gelmesin, sana yardım etmeyen kocanın parasını düşünme ver gitsin
Ellerine sağlık maşaallah

Evet canım zor olur, tavan boyamadım duvar boyadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…