- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
Bu haftanın ödevleri mutfağa yönelik olacak
Canım yıkama makina da makinani bozar bende yikatmaciya verdim bundan küçüktü yündu bide çok güzel oldu keşke içine katılan nevresimlerden kullansaydin valla bunları temizlemek ölümBen bu yorganı makinede yıkayabilşr miyim acaba? Daha önce pamuk yorgan yıkayan var mı makinede?
Yettim koştum geldimhazırım ben sende hazirmısın maratondaşim
Bismillahhazırım Ya Allah
Yıkamacıya gönder yıkasan bile kurutamazsın kötü olur.
İlle sen yıkıycaksan beklet derim soğukta yıkanmaz
Yıkama çöp olur. Halicilarin bazıları yorgan da yıkıyor
Valla 100 lira istediler çok geldi dedim ben yıkarım yaaaKuru temizlemeye ver. Hiç uğraşma. Su çekince kim bilir kaç kilo olur. Makinenin kazanı düşer.
Valla kafam rahatladı ama bitirdim işleri diğer türlü babası evde diye herhalde susmadan ağlayıp atıyordu kendini yerden yere pislik herifte bana gönderiyordu sürekli. 1 saatte işimi bitirdim ev kalkmış gidiyordu.Adama güzel ödül
Nevresim in içindeydi zaten ama yaşadığım yer çok rutubetli. Kız yerde yatıyordu altına sermiştim hepsi rutubet kokmuş. Elyafları yıkıcam ama yün ve pamuk işimi zorlaştırdı. Yıkamaya vericem artık.Canım yıkama makina da makinani bozar bende yikatmaciya verdim bundan küçüktü yündu bide çok güzel oldu keşke içine katılan nevresimlerden kullansaydin valla bunları temizlemek ölüm
atesim varmi bilmiyorum da babalari bir gelseydiGeçmiş olsun canım. Sende ateşleniyon demek
Ne zaman gelcek ki belli değil miatesim varmi bilmiyorum da babalari bir gelseydi
35 dakika çalıştım 5 dakika mola şimdi geri basliycamBismillahbaşlayalım 9 da buluşuyoruz dimi :)
Valla 100 lira istediler çok geldi dedim ben yıkarım yaaaAma el mecbur vericem yıkamaya bir de yün yorganım var onuda çıkarırım aradan.
Valla kafam rahatladı ama bitirdim işleri diğer türlü babası evde diye herhalde susmadan ağlayıp atıyordu kendini yerden yere pislik herifte bana gönderiyordu sürekli. 1 saatte işimi bitirdim ev kalkmış gidiyordu.
Nevresim in içindeydi zaten ama yaşadığım yer çok rutubetli. Kız yerde yatıyordu altına sermiştim hepsi rutubet kokmuş. Elyafları yıkıcam ama yün ve pamuk işimi zorlaştırdı. Yıkamaya vericem artık.
Öldüm ben daha bittim
Valla cort bı çay iciyim bari. Duş alıyım. Yarım cuzde kuran okuycamSabah akşam maraton, ağır gelmesin canimGerçi temiz olunca ev dinleniyor insan
Valla cort bı çay iciyim bari. Duş alıyım. Yarım cuzde kuran okuycam
Sağol canım geldım eveİyi oturmalar canım
Evet güzel bir çay ama eşin gelince mutlaka git doktora, sen yatağa düşersen çocuklar sefil olur öyle düşünatom karisimi varmis ondan ictim bir fincan gondermeye caliscam hastaligi
iyi o ya elhamdulillah oyun oynuyor istahi da geldi
ilac vermeyi biraktim cocuk iyilesti
Ben izlemem onları midem ağzıma geliyorMotive oluyum diye temizlik avcılarını izliyom. Biraz midem bulanıyor bu programdan ama bulana bulana izliyom. O kısa oğlan, hiç banyoya girmiyor farkettiniz mi kızlar. Yazık o uzun oğlana atıyorlar hep
Hey maşaallah dönüşün muhteşem olduBugün yaptıklarım:
Mutfağın dolapları iç dış ve üstlerini sildim
Çekmeceleri düzenledim
Tüm tabakları bardakları kaşıkları bulaşık makinesine attım yıkanırken dolapları sildim
Tereği boşalttım sildim yerleştirdim
Bulaşık makinesini iç dış temizledim
Ocak fırın davlumbaz yağ sökücüyle temizledim
Tezgah ara taşlar silindi
Mutfağı sildim süpürdüm
Oturma odasını sildim süpürdüm toz aldım çiçeklerin bakımını yaptım
Yatak odasını sildim süpürdüm çamaşır katladım yerleştirdim
Salonu sildim süpürdüm
Kileri düzenledim sildim süpürdüm boş kavanozları ayırdım
Tuvalet banyo duşakabin musluklar hepsini yıkadım çamaşır suyu ve cifle
Nevresim değiştirdim
Balkon yıkadım
Çamaşır attım yıkanıyor
Bir makine daha atacağım
Yemek yapacağım şimdi
Çok yoruldum ama değdi ev mis gibi oldu
Ne mutlu banaBen dışardaydım çıkmadan evi bulaşıkları topladım küçük süpürgeyle süpürdüm mutfağı.
Çamaşır katladım.
İyi ki yapmışım ben geldikten yarım saat sonra kv geldi çaya hiç huzursuz olmadım evim temiz olduğu için
Gerekli motiveyi bulduğum için mutluyum.
Hiç bişey yapamadığım haftalarda etiketi bırakmayan negoma teşekkür ederim
Yapamasamda sohbete geliyodum kopmuyodum
Bende sinir oldumİki odanın yerimi değiştirdik benim öküzle oturma odasının koltuğun altındakileri yerleştirdim zor bela baza altını yapamadım. Ne çocuga bakıyor ne yardım ediyor almış eline telefonu pislik film izliyor vallahi delirdim ya. Bir patates kızartması yaptı sanki alinazik yemeği yapıyor kırk sefer çağırdı. Delirdim bıraktım toplamayı çay içiyorum. Oy valla sinir oldum ya nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum
Valla bugün bende negohatun a dua ettim. Öyle böyle beni yola getirdi. Çalışkan olcam nerdeyse
Mutfak çok oyalıyor canımYa negom bu ev işi ne nankör 4 de büyük oğlumla eve geldik hala mutfaktayım yemek hazırlıyorum bulaşıkların temizlerini çıkardım kirlileri koydum ha bi de kaşıklığı yıkadım hiç çıkamadım mutfaktan 2 saattir. Gören de diyecek napıyorsun ki....
TamamdırHafta içi çalışanlar için küçük ödevler de ver ki bende yapabileyim. Mesela bir dolap kapağı sil gibiben yılbaşı tatilinde mutfağı temizlemeyi düşünüyordum. Size uyabilirsem benim de işim erkenden bitmiş olur.
Hiç çok gelmesin, sana yardım etmeyen kocanın parasını düşünme ver gitsinValla 100 lira istediler çok geldi dedim ben yıkarım yaaaAma el mecbur vericem yıkamaya bir de yün yorganım var onuda çıkarırım aradan.
Valla kafam rahatladı ama bitirdim işleri diğer türlü babası evde diye herhalde susmadan ağlayıp atıyordu kendini yerden yere pislik herifte bana gönderiyordu sürekli. 1 saatte işimi bitirdim ev kalkmış gidiyordu.
Nevresim in içindeydi zaten ama yaşadığım yer çok rutubetli. Kız yerde yatıyordu altına sermiştim hepsi rutubet kokmuş. Elyafları yıkıcam ama yün ve pamuk işimi zorlaştırdı. Yıkamaya vericem artık.
Ellerine sağlık maşaallahAlt dolapları cifledim, cayciyi iç dış cifledim,iki düdüklü telledim. Mikrodalga fırın cifledim. Normal fırın cifledim. Çöp kovalarini cifledim.çekmeceleri düzenledim.duvarin lekelerini cifledim. Çok yoruldum ama çok
Evet canım zor olur, tavan boyamadım duvar boyadım amaMutfak tavanına üst kattan su sızmış. Kuruyunca boyamayı düşünüyorum. Boya işini yazın düşünüyorduk. O kadar beklemez iğrenç duruyor. Tavan zor olur, yapamazsın diyorlar. Aranızda boyayan var mı ne diyorsunuz.
Canım sen sabahta yaptın zorun ne dinlen az çok yorma kendiniArtık bişey yapiycamAtaayemi zeynepyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?