Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de mutfak duruyor kocaayı da oğlanı da uyuttum şimdi geçip toplayacağım. Bi çay koysam mı kendime bilmiyorum

@Bonus ne gerek var ula o kadar toprağa bahçe toprağında çiçek büyüten milletiz
Düz çiçek toprağını hepsine kullanıyorum maşallah daş gibiler
Hay hakkına rahmet
Biz çiceğin saksı ve toprak olduğunu bilirdik anlamadığımız bir dil konuşur gibi bir şeyleri arka arkaya sıralayıp a ha da böyle kaldık latincemiydi gavurcamıydı anlamadık bilyeler, solucanlar, torflar töbe aklımda kalmadı

Adanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Olur inşallah canım sakin canını sıkma yeterki sağlığına kavuşsun sizin yanınızda olsun

Adanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Ya canım hadi inşaAllah. Para için de Allah kapılar açsın sağlığı düzelsin de gençsiniz hallolur para.

Rabbim hayırlı kapılar açsın. Sıkıntısızca hallolsun her şey inşallah

Sıcağı sıcağına yazayım. Sonra unutuyorum.

Sabah kızım yatağa yine çiş yaptı. Yatağın ve alezin o kısmını sildim. Çarşafı ve yastık kılıfını değiştirdim,
Kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı topladım,
Balkonu, salonu, mutfağı, koridoru ve çocuk odasını süpürdüm,
Bekleyen tüm çamaşırları katladım yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Banyoyu süpürüp sildim,
Paspaslarını ve birkaç temizlik bezini yıkadım,
Aynaları sildim,
Eksilen baharatları tamamladım. Baharatlıkları dıştan silip baharat kutusunu düzenledim,
Marketten aldıklarımızı yerleştirdim,
İftardan sonra mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve davlumbazı sildim,
Çay makinasının kirecini temizledim,
Balkonu ve mutfağı tekrar süpürdüm,
Salonu biraz toparladım, oyuncakları kenara kaldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…