Herkesin bir popisi vardırBu nasıl kendiyle barışık olmak ulam canım popim neyy
Hay hakkına rahmet@Bonus ne gerek var ula o kadar toprağa bahçe toprağında çiçek büyüten milletiz
Düz çiçek toprağını hepsine kullanıyorum maşallah daş gibiler
Adanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolurD u t son durum ne ?
Herkes popisine sahip çıksın diye konuyu bağlasa eyiydiHerkesin bir popisi vardır
Olur inşallah canım sakin canını sıkma yeterki sağlığına kavuşsun sizin yanınızda olsunAdanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Ya canım hadi inşaAllah. Para için de Allah kapılar açsın sağlığı düzelsin de gençsiniz hallolur para.Adanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Rabbim hayırlı kapılar açsın. Sıkıntısızca hallolsun her şey inşallahAdanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Keşke yakın olsaydık jes hemen getirirdim sana.Canım çekti zalımmmmm
İnşallah canım sağlığına kavuşsun hayırlısıylaAdanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Şu sahura kadar ayık kalmayı bi ben beceremiyorum hep istemişimdir.aldım çayımı
Bizimkiler ayakta sahura kadar dolanacaklar
Allah yardımcınız olsun canımAdanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Eşiniz hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah.Adanadaki dr la görüştük. Adam açarım ben bu damarı demiş. Uygun görürse bu hafta gidip yaptıracaklar cto anjuo muş. İşte baya para lazımmış ona da . İnşallah o da bi şekilde hallolur
Muayenesi 1000 liraymış. Operasyon için 30.000 falan demişAllah yardımcınız olsun canımÇok para değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?