- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Başınız sağolsun teyo rabbim mekanını cennet etsin inşallah
Başınız sağolsun teyocum
Canım başın sağolsun ben yoğunluktan ramazan telaşından gelemedin diye düşündümAllah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Selam kızlar ancak alabildim telefinu elime teyocum basın sağolsun canım
Dut çok sevindim canım inşallah şifa bulucak sağlık olsunda maddi de halolur inşallah
Allah razı olsun canlar. Rabbim sizlerin de ölenlerinize rahmet, kalanlarınıza hayırlı ömürler ihsan eylesin
Canım başınız sağolsun Allah rahmet yeni gördüm.Allah razı olsun canlar. Rabbim sizlerin de ölenlerinize rahmet, kalanlarınıza hayırlı ömürler ihsan eylesin
Allah razı olsun canlar. Rabbim sizlerin de ölenlerinize rahmet, kalanlarınıza hayırlı ömürler ihsan eylesin
Ha yok ben sallayıp yatırıyordum tabii huysuz olduğu geceler sabaha kadar ayakta, arkama yaslanıp uyuyordum bendeBenim oğlan 2 sene boyunca ayakta sallanmak istedi birkaç kere denedim olmamıştı. Emmeyi bırakınca nasıl uyutsam derken ayağıma aldım bu defa da ayak bağımlısı oldu. Gece yatırıp yerime geçemez oldum indirdiğim zaman en fazla 40dk uyumaya başladı mecbur onu da bıraktırdım
Gardını alacan hacı öyle sere serpe bırakırsan salarOhhh iyi olmuş. Oğlumun yanına gönder de sıfatlarına işesin.
Eşşoğlusu resmen altını açmamı bekliyor üstüme işemek için. Yıldım yawww
Fıtratla alakalı o istesek de olamayızNegooooooo ben zinhar olamam sanırım
Pakladın mı
Belli canım muhterem balkon takımı için toplantı düzenlediğine göre
Biri vardı komşuları sürekli yemek getiriyordu minnet edeceği yerde söylenip duruyordu onu düşürdün aklımaYalnız bendeki yüzsüzlüğe bakın allah aşkına ama napim ya açım aç
O kadar fakiriz düşünbenim bunu otomatik portakal diye okumam
Kaç gündür öyleyim yalnız asıl ayrılacaklara el atmadım onlar hurçlarda bekliyorOy anam bugün yoruldum bi çuval kıyafet çıkardım nerdeyse atık giysi kutusuna gönderilecek kışlıkları ayırdım onları kaldırması kaldı
Kozmik blog sayfasına baksaydın orada bitki Ekim dikim saksı değişim tarihleri yazıyor@BonusEki Görüntüle 3043093 saksı değiştiriyorum
Çok sudan sararır yaprakKuzum son zamanlarda sarardı yaprakları
Anlamadım saksıdan mı acaba deyip değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?