Allah razı olsun canımEşiniz hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah.
Allah'ım ödeme kolaylığı versin canım herşeyin başı sağlık inş.para meselesi de kolaylıkla çözülür.Rabbim yardımcınız olsun.Muayenesi 1000 liraymış. Operasyon için 30.000 falan demiş
Bonus ne gerek var ula o kadar toprağa bahçe toprağında çiçek büyüten milletiz
Düz çiçek toprağını hepsine kullanıyorum maşallah daş gibiler
Sen nihavend makamından girince ben böyle mi yaptım?Hay hakkına rahmet
Biz çiceğin saksı ve toprak olduğunu bilirdik anlamadığımız bir dil konuşur gibi bir şeyleri arka arkaya sıralayıp a ha da böyle kaldıklatincemiydi gavurcamıydı anlamadık bilyeler, solucanlar, torflar töbe aklımda kalmadı
Dedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. NasılsınC Capanin Gururu Teyom nerdesin benim salçalı köftem
Başınız sağolsun teyo rabbim mekanını cennet etsin inşallahDedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. Nasılsın
Yok canım heç yaparmısınSen nihavend makamından girince ben böyle mi yaptım?
Canım başın sağolsun ben yoğunluktan ramazan telaşından gelemedin diye düşündümDedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. Nasılsın
Başınız sağolsun teyocumDedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. Nasılsın
Dutum eve donmenize çok sevindim ameliyati da çok güzel geçer inşallah eskisinden de sağlıklı devam eder hayatınaAllah razı olsun kızlarinşallah
Choco bir yanlışlık oldu galiba canım.
Oyyy babam. Allah hayırla çözüm kapısı da açar inşallahMuayenesi 1000 liraymış. Operasyon için 30.000 falan demiş
Rabbim rahmetiyle muamele etsin teommmDedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. Nasılsın
Canım, sayende görmüş oldum ben de haberim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?