Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biraz erkek gücü lazım. Boynunuz agriyabilir. Küçükse mutfak yapabilirsiniz.

Bizim de öyle üst kattan su sizmisti böyle sap sari oldu sonra sivilce gibi kabardı duvar eşim fırçayla sıyırdı ıyyyy iğrenç koktu sonra da boyadı ama kapanmadı tekrar boyayacak zor oluyor ya .

Sen neler yaptin
Balkonlari yıkadım mutfağı bitirmiştim zaten eşim olmayınca da oğlanı kıza verdim dedim bak çocuğa :) sonra tüm evi süpürdum sildim nevresimleri değiştirdim yenilerinı taktım oğlum ağladı yeni oturdum bende yorulmuşum ama :)

Bizim de öyle üst kattan su sizmisti böyle sap sari oldu sonra sivilce gibi kabardı duvar eşim fırçayla sıyırdı ıyyyy iğrenç koktu sonra da boyadı ama kapanmadı tekrar boyayacak zor oluyor ya .

Ay bide kabaracak mı orası 1-2 hafta bekleyeyim bakalım. Olmadı boya işini erkene alırız.

Kizlar dun 1 yas asisi oldu kizim. Ama dun biseyi yoktu. Gauet keyifliydi. Bugun sabahtan beri atesi cikiyor. Surup veriyorum iniyor. Sonra yine cikiyor. Napsam bilemedim dus aldirsam mi sizce?
Ateş düşürücü verin diyorlardı hemşireler ama canım hiç başıma gelmedi. Üç gün falan normaldi sanırım. İnşallah birinin bilgisi vardır

Kizlar dun 1 yas asisi oldu kizim. Ama dun biseyi yoktu. Gauet keyifliydi. Bugun sabahtan beri atesi cikiyor. Surup veriyorum iniyor. Sonra yine cikiyor. Napsam bilemedim dus aldirsam mi sizce?
Çok geçmiş olsun acaba fitil verseniz Ben aşıdan bir hafta sonra aşıdan rahatsız olduğunu duymuştum ama net bilgim yok benim oğlana bişey olmadı bebekten bebeğe değişiyor demek

Çok geçmiş olsun acaba fitil verseniz Ben aşıdan bir hafta sonra aşıdan rahatsız olduğunu duymuştum ama net bilgim yok benim oğlana bişey olmadı bebekten bebeğe değişiyor demek
Hemsire de oyle dedi a hafta sonra olur dedi. Ama 2. Gun basladi. Bir de dis cikariyor belki de ondan. Bilmiyorum
Fitil evde yok. Aldiririm esime ama hic daha once vermedim. Birkac kere hemsireyi izledim verirken ama beceremem diye korkuyorum.

Hemsire de oyle dedi a hafta sonra olur dedi. Ama 2. Gun basladi. Bir de dis cikariyor belki de ondan. Bilmiyorum
Fitil evde yok. Aldiririm esime ama hic daha once vermedim. Birkac kere hemsireyi izledim verirken ama beceremem diye korkuyorum.
Bende çok korktum beceremem diye ama verdim 12 saat falan rahatlattı zeytin yağı sürdüm ben hem fitil e hem poposuna iyi oldu . Diş ateşi 38 ı geçmez diye biliyorum ama yaniliyor da olabilirim inşallah sabaha biseyi kalmaz kiyamam ateş mahvediyor bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…