Aynen kendi ölmedi ama hemen çiçekleri soldu. Şöyle olmuştu. Ben de kuruyanları aldım düdük gibi kaldı çiçeksizKalonçe bu çok dayanıklı bu hemen ölmez çok su dökmüşlerdir muhtemelen dikince başka yere alabilirsen iyi olur
he ya keşke uyarsaydınız beni gizlidenTam toto kesene denk gelmiş
Anka çiçek saplarını keski gücü sadece yeni yaprak çıkarmaya gitsin. Cam önü ya da balkona koyAynen kendi ölmedi ama hemen çiçekleri soldu. Şöyle olmuştu. Ben de kuruyanları aldım düdük gibi kaldı çiçeksiz
Amin, Allah razı olsun canım benim.C Capanin Gururu Teyom başınız sağolsun. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.
benim kuru fasulye ve pilav. Yanına da turşu çıkaracağımYemek ne yapsam onu düşünüyorum ve şu saniye aklımdan sulu köfte geçti.
Ben de dünden pilav yeşil fasülye var yanına köfte filan bir şey ayarlarım bi de çorba tamamdırYemek ne yapsam onu düşünüyorum ve şu saniye aklımdan sulu köfte geçti.
Cümlemizinkini inşallahAllah kabul etsin canım.
Sağolasın canım. Toprağı da değiştireyim. Açar inşallah tekrar üzüldü çocuk. Hiç bitki yok bende. Bi kere komşu tatile giderken çiçeklerini bırakmıştı benim kız orkideleri yemişAnka çiçek saplarını keski gücü sadece yeni yaprak çıkarmaya gitsin. Cam önü ya da balkona koy
Sağol loracımgolgefeslegeni cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Mantı yapıcamYemek ne yapsam onu düşünüyorum ve şu saniye aklımdan sulu köfte geçti.
Hele küçük yamyam sanırsın açSağolasın canım. Toprağı da değiştireyim. Açar inşallah tekrar üzüldü çocuk. Hiç bitki yok bende. Bi kere komşu tatile giderken çiçeklerini bırakmıştı benim kız orkideleri yemiş
Allah razı olsun teommm anlayışlı salçalı köftemVallahi güldürdün canımsağolasın. Cidden herkese cevap vermişim de sana vermemişim. Şans bu ya, başkası olsaydı neyse, sana denk geldi
Noldu fayans dile mi geldi domdomAyyy ayyyyy oda ne ya tesadüfen bi su lekesini sileyim diye banyoda fayansa bezi sürdüm şoklardayım
Hala bezin şokundayım ya nasıl tozlanır orası öyleNoldu fayans dile mi geldi domdom
Evin etrafı agacliysa baya toz oluyorHala bezin şokundayım ya nasıl tozlanır orası öyle
Noldu canım ?Sağol loracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?