Korkma canım için rahat etmezse azıcık bıçakla küçült öyle ver fitili . Arkadaşın iyi aklına gelmiş. Rahatlar uyurHemsire de oyle dedi a hafta sonra olur dedi. Ama 2. Gun basladi. Bir de dis cikariyor belki de ondan. Bilmiyorum
Fitil evde yok. Aldiririm esime ama hic daha once vermedim. Birkac kere hemsireyi izledim verirken ama beceremem diye korkuyorum.
Kizlar dun 1 yas asisi oldu kizim. Ama dun biseyi yoktu. Gauet keyifliydi. Bugun sabahtan beri atesi cikiyor. Surup veriyorum iniyor. Sonra yine cikiyor. Napsam bilemedimdus aldirsam mi sizce?
Canım çok geçmiş olsun, vazelin veya zeytinyağı sürüp yap fitili kolay olurHemsire de oyle dedi a hafta sonra olur dedi. Ama 2. Gun basladi. Bir de dis cikariyor belki de ondan. Bilmiyorum
Fitil evde yok. Aldiririm esime ama hic daha once vermedim. Birkac kere hemsireyi izledim verirken ama beceremem diye korkuyorum.
1 yaş aşısından 1 hafta sonra 1 kez ateş çıkacak demişti bize ebe öyle de oldu. Ama bizim ki hastalandı aşıdan bir hafta 1 gün sonra ben aşıya yordum çünkü çok aşı olmuştu. Doktora götürün mutlaka. Diş ateşi de tekrarlamaz diye biliyorum. Biz diş çıkarırken hiç ateşi çıkmamıştı. Azılar hariç. O da tekrarlamadı.Kizlar dun 1 yas asisi oldu kizim. Ama dun biseyi yoktu. Gauet keyifliydi. Bugun sabahtan beri atesi cikiyor. Surup veriyorum iniyor. Sonra yine cikiyor. Napsam bilemedimdus aldirsam mi sizce?
Koltuk altı ve kasıklarına ılık pansuman koyabilirsinKizlar dun 1 yas asisi oldu kizim. Ama dun biseyi yoktu. Gauet keyifliydi. Bugun sabahtan beri atesi cikiyor. Surup veriyorum iniyor. Sonra yine cikiyor. Napsam bilemedimdus aldirsam mi sizce?
Canım ucunu hafif ıslat poposunu bez değiştirir gibi aç fitili koyup elinle popoyu biraz sıkıştır yanı tut ki dışarı gitmesinHemsire de oyle dedi a hafta sonra olur dedi. Ama 2. Gun basladi. Bir de dis cikariyor belki de ondan. Bilmiyorum
Azi cikariyor. Sag tarafi cikardi. Simdi sol patlamis o geliyor. Cok pespese cikardi daha 3 gun falan oluyo sag cikali. Simdi dustu atesi. 37 ile 37.5 arasi.1 yaş aşısından 1 hafta sonra 1 kez ateş çıkacak demişti bize ebe öyle de oldu. Ama bizim ki hastalandı aşıdan bir hafta 1 gün sonra ben aşıya yordum çünkü çok aşı olmuştu. Doktora götürün mutlaka. Diş ateşi de tekrarlamaz diye biliyorum. Biz diş çıkarırken hiç ateşi çıkmamıştı. Azılar hariç. O da tekrarlamadı.
Zaten yarim ver diyordu hemsire de. Olmazsa yariya kesip digerlerinin dedigi gibi islatip vereyim.Korkma canım için rahat etmezse azıcık bıçakla küçült öyle ver fitili . Arkadaşın iyi aklına gelmiş. Rahatlar uyur
Bunu da deneyim. Koydurmuyor ama artik zorla yapacagimKoltuk altı ve kasıklarına ılık pansuman koyabilirsin
Zaten yarim ver diyordu hemsire de. Olmazsa yariya kesip digerlerinin dedigi gibi islatip vereyim.
Korkak bir anneyimCanım fitil zaten vucut sıcaklığında erir hemen kolay giriyor.
Annesin sen yapamam diye korkma
Canım ben raporluyum. Kaynanam var malum. Giriyorum ama çok geç olduğu için yazamıyorumEtiketlere dönüş yapmayan, sayfaya uğramayanlar var. Pazartesi liste temizliği yapıcam.
Bonus
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
M Musluk Suyu
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
@Dilos06
@_Gulnihal_
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
Canım yaAzi cikariyor. Sag tarafi cikardi. Simdi sol patlamis o geliyor. Cok pespese cikardi daha 3 gun falan oluyo sag cikali. Simdi dustu atesi. 37 ile 37.5 arasi.
Tekrar yukselirse gotureyim bari. Cok huysuz ya.
Güldürdün beniBugün ne yaptım.
Çocuga kahvaltı yaptırdıktan sonra sabah dağınıklığını topladım. Sonra biz kahvaltı yaptık onu topladım.
Oturma odası ve çocuk odasının yerlerini değiştirdik.
Baza, koltuk altı, koltuklar, dolap iç dış silindi.
Duvarlar silindi.
Baza ve koltuk altları yeniden düzenlendi.
Çocugun nevresimleri değiştirildi.
2 makine çamaşır yıkandı asıldı.
Tüm ev dip köşe süpürüldü silindi toz alındı.
Son kez ev toplandı.
2 sepet tepeleme çamaşır katlandı yerlerine kaldırıldı.
Sinir krizi geçirilip koca evden kovuldu.
Şimdi kahve keyfi yapıyorum.
Ohh be dünya varmış tek başına ses yok gürültü yok.
Tamam canımCanım ben raporluyum. Kaynanam var malum. Giriyorum ama çok geç olduğu için yazamıyorum
Niye öyle söylüyorsun kendine, daha ilk çocuğun acemisin çok normalKorkak bir anneyimKati gidaya bile bakicisi alistirdi. Bende bir numara yok valla nasil dogurmusum ona sasiyorum :)
Ay bilmiyorum nego valla cevremde ne hatunlar var masallah herseyi korkusuzca yapiyorlarNiye öyle söylüyorsun kendine, daha ilk çocuğun acemisin çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?