Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hemsire de oyle dedi a hafta sonra olur dedi. Ama 2. Gun basladi. Bir de dis cikariyor belki de ondan. Bilmiyorum
Fitil evde yok. Aldiririm esime ama hic daha once vermedim. Birkac kere hemsireyi izledim verirken ama beceremem diye korkuyorum.
Korkma canım için rahat etmezse azıcık bıçakla küçült öyle ver fitili . Arkadaşın iyi aklına gelmiş. Rahatlar uyur

Kizlar dun 1 yas asisi oldu kizim. Ama dun biseyi yoktu. Gauet keyifliydi. Bugun sabahtan beri atesi cikiyor. Surup veriyorum iniyor. Sonra yine cikiyor. Napsam bilemedim dus aldirsam mi sizce?
Hemsire de oyle dedi a hafta sonra olur dedi. Ama 2. Gun basladi. Bir de dis cikariyor belki de ondan. Bilmiyorum
Fitil evde yok. Aldiririm esime ama hic daha once vermedim. Birkac kere hemsireyi izledim verirken ama beceremem diye korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun, vazelin veya zeytinyağı sürüp yap fitili kolay olur

Kizlar dun 1 yas asisi oldu kizim. Ama dun biseyi yoktu. Gauet keyifliydi. Bugun sabahtan beri atesi cikiyor. Surup veriyorum iniyor. Sonra yine cikiyor. Napsam bilemedim dus aldirsam mi sizce?
1 yaş aşısından 1 hafta sonra 1 kez ateş çıkacak demişti bize ebe öyle de oldu. Ama bizim ki hastalandı aşıdan bir hafta 1 gün sonra ben aşıya yordum çünkü çok aşı olmuştu. Doktora götürün mutlaka. Diş ateşi de tekrarlamaz diye biliyorum. Biz diş çıkarırken hiç ateşi çıkmamıştı. Azılar hariç. O da tekrarlamadı.

Bugün ne yaptım.
Çocuga kahvaltı yaptırdıktan sonra sabah dağınıklığını topladım. Sonra biz kahvaltı yaptık onu topladım.
Oturma odası ve çocuk odasının yerlerini değiştirdik.
Baza, koltuk altı, koltuklar, dolap iç dış silindi.
Duvarlar silindi.
Baza ve koltuk altları yeniden düzenlendi.
Çocugun nevresimleri değiştirildi.
2 makine çamaşır yıkandı asıldı.
Tüm ev dip köşe süpürüldü silindi toz alındı.
Son kez ev toplandı.
2 sepet tepeleme çamaşır katlandı yerlerine kaldırıldı.
Sinir krizi geçirilip koca evden kovuldu.
Şimdi kahve keyfi yapıyorum.
Ohh be dünya varmış tek başına ses yok gürültü yok.

Canım ucunu hafif ıslat poposunu bez değiştirir gibi aç fitili koyup elinle popoyu biraz sıkıştır yanı tut ki dışarı gitmesin

Azi cikariyor. Sag tarafi cikardi. Simdi sol patlamis o geliyor. Cok pespese cikardi daha 3 gun falan oluyo sag cikali. Simdi dustu atesi. 37 ile 37.5 arasi.
Tekrar yukselirse gotureyim bari. Cok huysuz ya.

Korkma canım için rahat etmezse azıcık bıçakla küçült öyle ver fitili . Arkadaşın iyi aklına gelmiş. Rahatlar uyur
Zaten yarim ver diyordu hemsire de. Olmazsa yariya kesip digerlerinin dedigi gibi islatip vereyim.

Oy kullandınız mı arkadaşlar

Güldürdün beni en iyi koca evden gönderilen koca

Niye öyle söylüyorsun kendine, daha ilk çocuğun acemisin çok normal
Ay bilmiyorum nego valla cevremde ne hatunlar var masallah herseyi korkusuzca yapiyorlar Benimse en ufak seyde elim ayagim dolaniyor.
Kizin atesi dustu bu defa oksurugu artti. Bende bogazlarinda mi bisey var acaba dedim. Hani o da ates yapar ya. Goturduk acile. Bogazlarda bisey yok cigerler temiz ama oksuruk var. Megersem burnu tikanmis. O oksurtuyormus. Bize de tam actirmadi. Ortaligi yikti. Orda hemsire siringayla acti simdi misil misil uyuyor. Oksurugu de azaldi. Dr. Atesin Asidan oldugunu sanmiyorum disten olmali dedi. Azilar bizi perisan etti. 1 haftadir yasadigimi anlamadim Gece duzgun uyumadan sabah okula gittim. Bir de mudur tantanasi cektim. Bana diyor ki hocam senin neyin var?
Dedim benim cocugum var. Sadece bu adamin cocugu yok anlamiyor beni.. inanmiyor ya gece uyumadigima. Sabah kostur kodtur hazirlaniyorum. Cocugu doyurup hazirlayip bakiciya birakiyorum. Kendi giyinmem falan derken okula 2 3 dk gec giriyorum. Zaten ders 8.30da basliyor, benim cocuklar kucuk yas oldugu icin 9dan once gelmiyorlar. Yani 5 dk geciksem magdur olacak cocuk da yok okulda. Asik suratim 2 3 dk gecikmem falan gozune batmis adamin haftaya da cocuk rahatsizlanirsa hic gelmem rapor alirim dedim bende artik. Benim sinifi sen idare edersin. O yuzden bence sen beni bikac gun idare ediver dedim. Anca oyle sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…