Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kadınların hayatını hep erkekler zorlaştırıyor zaten çok iyi söylemişsin.
Nasıl oldu kuzun

Ütüyü akşam yapabilirim. Mutfak dolabıni da silerim ama ben ağa değilim sadece ödevi yaparım başka işlerim var çünkü

Dün gece çocugun nevresimlerini makineye atmıştım çalıştırmayı unutmuşum Sabahtan beri 4 makine çamaşır yıkadım. 3 elyaf yorgan 1 battaniye yıkadım daha bizim onun nevresimleri var yağmur yağmaz inş.
Bir de intikam soğuk yenen bir yemek olduğu için eşimin hiç sevmediği benim çok sevdiğim saten nevresim takımını serdim. O nevresim takımında uyuyunca kendini Hürrem Sultan gibi hissediyorum.

Formalar ve 1 pantolon 1 gömlek var ütüm yaparım bu gün. Dolapların da silinmesi lazımdı iyi oldu yapabildiğim kadar iç dış sileceğim. Dolaba örtü kullanıyor musunuz arkadaşlar?

Ütüyü biriktiricem pek bi şey yok şimdilik... dünkü ödevimi yapmıştım mutfaktan buzdolabını sileyim kapak olarak sabah oturururken gözüme battı

Formalar ve 1 pantolon 1 gömlek var ütüm yaparım bu gün. Dolapların da silinmesi lazımdı iyi oldu yapabildiğim kadar iç dış sileceğim. Dolaba örtü kullanıyor musunuz arkadaşlar?
Hayır canım bi de onları mı yıkayıp ütüleyelim....

Ben de kullanmıyorum da bardakları ağızları yukarı gelecek şekilde koyuyorum örtü olursa ters koyarım diye yıllardır aklımın köşesinde
Aynen canım ben de bardakları öyle koyuyorum çıkar aklının köşesinden bence bizim bi de özel çocuklarımız var. Ben ona diyet yaptırıyorum bi de kendimiz de diyetteyiz. Görsellikle sunumlarla işimiz de rahatlık ölçüsünde hiiiç takamam valla.....

Kız ne sunumu ne görselliği konu nerelere geldi makineyi boşaltırken oyalıyor o yüzden düşündüm tamam çıkardım

Ütü gerçekten birikmişti. Yapmam gerek yarın okul var.

Dün mutfağı halletmiştim. Bir ağa olarak

Bugün ise hiç halim yok. Duvara bakıp kendi kendime gülesim var. . 3 çocukla bugün bitmiş hissediyorum kendi mı.

He bu arada çamaşır attım makinaya. Kendileri yıkanıyor. Ama kim asacak şuanda muamma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…