cocuk iyi düne göre ben fenalik geciriyorum
Güldürdün benien iyi koca evden gönderilen koca
Kadınların hayatını hep erkekler zorlaştırıyor zatenAy bilmiyorum nego valla cevremde ne hatunlar var masallah herseyi korkusuzca yapiyorlarBenimse en ufak seyde elim ayagim dolaniyor.
Kizin atesi dustu bu defa oksurugu artti. Bende bogazlarinda mi bisey var acaba dedim. Hani o da ates yapar ya. Goturduk acile. Bogazlarda bisey yok cigerler temiz ama oksuruk var. Megersem burnu tikanmis. O oksurtuyormus. Bize de tam actirmadi. Ortaligi yikti. Orda hemsire siringayla acti simdi misil misil uyuyor. Oksurugu de azaldi. Dr. Atesin Asidan oldugunu sanmiyorum disten olmali dedi. Azilar bizi perisan etti. 1 haftadir yasadigimi anlamadimGece duzgun uyumadan sabah okula gittim. Bir de mudur tantanasi cektim. Bana diyor ki hocam senin neyin var?
Dedim benim cocugum var. Sadece buadamin cocugu yok anlamiyor beni.. inanmiyor ya gece uyumadigima. Sabah kostur kodtur hazirlaniyorum. Cocugu doyurup hazirlayip bakiciya birakiyorum. Kendi giyinmem falan derken okula 2 3 dk gec giriyorum. Zaten ders 8.30da basliyor, benim cocuklar kucuk yas oldugu icin 9dan once gelmiyorlar. Yani 5 dk geciksem magdur olacak cocuk da yok okulda. Asik suratim 2 3 dk gecikmem falan gozune batmis adamin haftaya da cocuk rahatsizlanirsa hic gelmem rapor alirim dedim bende artik. Benim sinifi sen idare edersin. O yuzden bence sen beni bikac gun idare ediver dedim. Anca oyle sustu
Süpersin darısı başımaGünaydın, dünden sonra her yerim ağrıyor çok yorulmuşum ödevim sadece ütü malum tüm dolapları dün sildim iç dış
Sağ ol canım:)Süpersin darısı başıma
Birde maşaallah diyeyim de nazar değmesin
Ütüyü akşam yapabilirim. Mutfak dolabıni da silerim ama ben ağa değilim sadece ödevi yaparım22 Aralık Ödevi
Ütü yapmak
En az bir mutfak kapağını iç dış silmek düzenlemek (ağanın eli tutulmaz fazlasını yapmak isteyen yapabilir )
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Jawlensky
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
@Lices_s
Anka
Formalar ve 1 pantolon 1 gömlek var ütüm yaparım bu gün. Dolapların da silinmesi lazımdı iyi oldu yapabildiğim kadar iç dış sileceğim. Dolaba örtü kullanıyor musunuz arkadaşlar?22 Aralık Ödevi
Ütü yapmak
En az bir mutfak kapağını iç dış silmek düzenlemek (ağanın eli tutulmaz fazlasını yapmak isteyen yapabilir )
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Jawlensky
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
@Lices_s
Anka
Ütüyü biriktiricem pek bi şey yok şimdilik... dünkü ödevimi yapmıştım mutfaktan buzdolabını sileyim kapak olarak sabah oturururken gözüme battı22 Aralık Ödevi
Ütü yapmak
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Jawlensky
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
@Lices_s
Anka
Hayır canım bi de onları mı yıkayıp ütüleyelim....Formalar ve 1 pantolon 1 gömlek var ütüm yaparım bu gün. Dolapların da silinmesi lazımdı iyi oldu yapabildiğim kadar iç dış sileceğim. Dolaba örtü kullanıyor musunuz arkadaşlar?
Ben de kullanmıyorum da bardakları ağızları yukarı gelecek şekilde koyuyorum örtü olursa ters koyarım diye yıllardır aklımın köşesindeHayır canım bi de onları mı yıkayıp ütüleyelim....
Aynen canım ben de bardakları öyle koyuyorum çıkar aklının köşesinden bence bizim bi de özel çocuklarımız var. Ben ona diyet yaptırıyorum bi de kendimiz de diyetteyiz. Görsellikle sunumlarla işimiz de rahatlık ölçüsünde hiiiç takamam valla.....Ben de kullanmıyorum da bardakları ağızları yukarı gelecek şekilde koyuyorum örtü olursa ters koyarım diye yıllardır aklımın köşesinde
Kız ne sunumu ne görselliği konu nerelere geldiAynen canım ben de bardakları öyle koyuyorum çıkar aklının köşesinden bence bizim bi de özel çocuklarımız var. Ben ona diyet yaptırıyorum bi de kendimiz de diyetteyiz. Görsellikle sunumlarla işimiz de rahatlık ölçüsünde hiiiç takamam valla.....
Ay alemsin ne biliyim o örtüler hep kayar niye kullanılır ki.....görsellikten başka aklıma bi şey gelmediKız ne sunumu ne görselliği konu nerelere geldimakineyi boşaltırken oyalıyor o yüzden düşündüm tamam çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?