Bu huzursuzluklara karşı eşin ne yapıyor? Sen onun ailesine bakarken ki hiçbir mecburiyetin asla yokken neden engel olmuyor seni böyle yıpratmalarına?Selam canlar iftar uzeri yine bı huzursuzluk oldu kacnilmaz son gibi
Ağladım da rahatladım rabbim affetsin inşallah ne yapsam artık bilemiyorum kafayı yicem Rabbime sığındım
Odami topladım çamaşırları yıkadım asicam
Birazdan şekerpare yapicam yarın için
Bulaşık Makinesi çalıştirildi bosalticam
Kıyamam canım ya ne oldu kiSelam canlar iftar uzeri yine bı huzursuzluk oldu kacnilmaz son gibi
Ağladım da rahatladım rabbim affetsin inşallah ne yapsam artık bilemiyorum kafayı yicem Rabbime sığındım
Odami topladım çamaşırları yıkadım asicam
Birazdan şekerpare yapicam yarın için
Bulaşık Makinesi çalıştirildi bosalticam
Benim koltuklar biraz fazla kirli lekeler varBeyaz sabunla siliyorum ben koltukları. Sıcak suda eritiyorum öyle siliyorum.
Önce leke çıkarıcı sık lekelere, cif kırmızı sprey kullanıyorum onun için ya da bulaşık makinesi tabletini erit sıcak suda onunla silBenim koltuklar biraz fazla kirli lekeler varbaşka neyle silebilirim sence?
Teşekkür ederimgolgefeslegeni geçmiş olsun.
Valla eşim bana tam. Destek ama onunda elinden bişi gelmiyor savunsa etse de inanmıyor ona ona da çektiriyor yani huysuz işte imaniiimi zedeliyor onlara asla hak vermiyor yaniBu huzursuzluklara karşı eşin ne yapıyor? Sen onun ailesine bakarken ki hiçbir mecburiyetin asla yokken neden engel olmuyor seni böyle yıpratmalarına?
İhtiyar kadın yaptı yapacağını kuzum huzursuzluk çıkardı ama olan benm içime orucuma oldu ne olcak rabbim affetsinKıyamam canım ya ne oldu ki
Kuzum ne ilgisi var orucuna neden zarar gelsin. Üzme kendini.İhtiyar kadın yaptı yapacağını kuzum huzursuzluk çıkardı ama olan benm içime orucuma oldu ne olcak rabbim affetsin
Onun karşısında susmadm imanıma laf ettim he ikansizim ben kuran namaz bilmiyorum Allah'ı da bilmiyorumKuzum ne ilgisi var orucuna neden zarar gelsin. Üzme kendini.
Tamam canım teşekkür ederimÖnce leke çıkarıcı sık lekelere, cif kırmızı sprey kullanıyorum onun için ya da bulaşık makinesi tabletini erit sıcak suda onunla sil
Bı ara okuyodum yanlarında yok sen bilmiyorsun okuyamıyorum diyince bende böyle bı yola basvurdum bu seferTamam yaşlı eyvallah da her hareketim mi batar her lafım mi diken olur yapsikolojim çöktü kendimi kötü insan ve hatalı hissediyorum her seferinde
Ne diyim ki ne desembosa torunları kzii oğlu herkes biliyor hatta şaşırıyor da ama elden bişi gelmiyor ben olmasam bakcaj müsait olan kimsede yok yani neyin cakasini satıyor anlamadım
Allah görüyor bugün benim resmen imanimi sorguladı gizli sadece Allah'la benim aramda olan imanimi inanirmisiniz
Ben de yanında ammeyi okudum tamam okuyocm dedim hop deid ki böyle mi ikunur yarım yamalk okudun tekrar aldım tebarekeye baslicam sinirden güldüm sen bana gülüyorsun senin kuranini istemiyorum dedi
Kalktı gitti alay ediyorsun benle dedi
Ondan öncede bı tesbih muhabbeti vardı babaneyle k.peder arasında bende onun var tesbibi çekiyordur vs diye güldüm sinunda vay efendim hocamiymisim kuran okumuyormusim vs dedim Allah biliyor ben rahatım kimse aferin Tuba demesin Allah kabule tsi. Yok inanmıyorum vs
Dedm cnku bilinsin istemiyorum Allah la benim aramda kimsenin bilmesine gerek yok dedim olay burdan patladı
He tabi ben imansizim vs dedim sonra abdest aldım okudum .
Bıraktım sen bana gösteriş için okudun Yarım yamalk okudun dedi bilmiyorum Kur'an'ı ama öyle okudun dedi
Aldım tejsr tebarekeye baslicam sinriden güldum sen alau ediuosun dedi böyle ama iftara vs sonrssinda hiç bişi olmamsi gibi
Bende de pişmanlık vs kahrediyorum bu konuşmalardan dolayı neden imansizim vs dedim diye böyle bsii bu en ufak olay şu sns kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?