Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Biriken tüm çamaşırları katladım yerlerine yerleştirdim,
Nevresimleri koyduğum dolabı düzenledim,
Yemek yaptım, yanına da kek yaptım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
İftardan sonra mutfağı topladım,
Ocağı sildim,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Birkaç büyük parçayı elimde yıkadım,
Dolaba kaldırılacakları kaldırdım.

Selam canlar iftar uzeri yine bı huzursuzluk oldu kacnilmaz son gibi
Ağladım da rahatladım rabbim affetsin inşallah ne yapsam artık bilemiyorum kafayı yicem Rabbime sığındım
Odami topladım çamaşırları yıkadım asicam
Birazdan şekerpare yapicam yarın için
Bulaşık Makinesi çalıştirildi bosalticam

Çok zor bı imtihan zor rabbim hayra çıkarsın Cook bunaldım kime ne anlaticam aynı aynı yaşlı hikayeleri yapcak bişi yok
İçim kahroldu ama sanki ben sucluymusum hep gibi psikolojide oluştu
Ne yapsam olmuyor ne yapsam yook
Hani evde ne yım anlamadım Allah'tan eşim onlarin tırnağına bile benzemiyor
Of aşırı bunaldım bugün zaten uyuyamadım vs bı de bu üstüne
Orucumu heba ediyor resmen Rabbime sığınıyorum

Bu huzursuzluklara karşı eşin ne yapıyor? Sen onun ailesine bakarken ki hiçbir mecburiyetin asla yokken neden engel olmuyor seni böyle yıpratmalarına?

Kıyamam canım ya ne oldu ki

Negom
Bu huzursuzluklara karşı eşin ne yapıyor? Sen onun ailesine bakarken ki hiçbir mecburiyetin asla yokken neden engel olmuyor seni böyle yıpratmalarına?
Valla eşim bana tam. Destek ama onunda elinden bişi gelmiyor savunsa etse de inanmıyor ona ona da çektiriyor yani huysuz işte imaniiimi zedeliyor onlara asla hak vermiyor yani

Tamam yaşlı eyvallah da her hareketim mi batar her lafım mi diken olur ya psikolojim çöktü kendimi kötü insan ve hatalı hissediyorum her seferinde
Ne diyim ki ne desembosa torunları kzii oğlu herkes biliyor hatta şaşırıyor da ama elden bişi gelmiyor ben olmasam bakcaj müsait olan kimsede yok yani neyin cakasini satıyor anlamadım
Allah görüyor bugün benim resmen imanimi sorguladı gizli sadece Allah'la benim aramda olan imanimi inanirmisiniz
Ben de yanında ammeyi okudum tamam okuyocm dedim hop deid ki böyle mi ikunur yarım yamalk okudun tekrar aldım tebarekeye baslicam sinirden güldüm sen bana gülüyorsun senin kuranini istemiyorum dedi
Kalktı gitti alay ediyorsun benle dedi
Ondan öncede bı tesbih muhabbeti vardı babaneyle k.peder arasında bende onun var tesbibi çekiyordur vs diye güldüm sinunda vay efendim hocamiymisim kuran okumuyormusim vs dedim Allah biliyor ben rahatım kimse aferin Tuba demesin Allah kabule tsi. Yok inanmıyorum vs
Dedm cnku bilinsin istemiyorum Allah la benim aramda kimsenin bilmesine gerek yok dedim olay burdan patladı
He tabi ben imansizim vs dedim sonra abdest aldım okudum .
Bıraktım sen bana gösteriş için okudun Yarım yamalk okudun dedi bilmiyorum Kur'an'ı ama öyle okudun dedi
Aldım tejsr tebarekeye baslicam sinriden güldum sen alau ediuosun dedi böyle ama iftara vs sonrssinda hiç bişi olmamsi gibi
Bende de pişmanlık vs kahrediyorum bu konuşmalardan dolayı neden imansizim vs dedim diye böyle bsii bu en ufak olay şu sns kadar

Kuzum ne ilgisi var orucuna neden zarar gelsin. Üzme kendini.
Onun karşısında susmadm imanıma laf ettim he ikansizim ben kuran namaz bilmiyorum Allah'ı da bilmiyorum
Dedim tobe edip duruyorum habire şimdi
Ağladım ettim dua da ettim ama yok ben kendime kötülük ettim

Bı ara okuyodum yanlarında yok sen bilmiyorsun okuyamıyorum diyince bende böyle bı yola basvurdum bu sefer
Hani dese ki bende dinlemek istiyorum yanımda da oku eyvallah bu direk başka boyuta getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…