Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bı ara okuyodum yanlarında yok sen bilmiyorsun okuyamıyorum diyince bende böyle bı yola basvurdum bu sefer
Hani dese ki bende dinlemek istiyorum yanımda da oku eyvallah bu direk başka boyuta getiriyor
Söz gümüşse sükut altındır derler. Çok zor biliyorum ama madem laftan anlamıyorlar duymamazlıktan gel en iyisi. Nasıl olsa her türlü kötü görüyorlarsa, en azından polemiğe girerek üzme kendini.

Tek bırakmıyoruz zaten canım babannesi terasta genelde ben de balkondan bakıyorum.Eşimlede konuşmuştuk eve yaklaşmıştı biliyordum 2 dk ya geleceğini.Ben de kabullenemiyorum Allah ıslah etsin babam yaşında diye ses etmemiştir eşim.Şu ramazan günü kavga mı etseydim dedi.Ben de gerekli olan cevabı verip gelseydiniz dedim buna sinirlendim.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri çocuklarımızı inş. Bisikleti satmayı düşündüm ama çocuğun telefondan uzaklaşmasına çok güzel çeşitle olmuştu bayağ sevdi eğlenceli buluyor.Şimdi bi travma olabilir diye bekleyeceğim terasa çıkarırım bebiş uyuyunca arada sürer gürültüyü ben çekiyorum zaten birşey olmaz.:)

Ne diyim üzme kendini yaşlarına hürmet birşey de denmiyor.Allah sabrını artırsın.Sabrının mükafatını da versin inş.

Ya senin gibi gelini bulmuşlar da bunuyorlar bu zamanda senin yaptığını birçok kimse yapamaz.Nego nun da yazdığı gibi hiçbir mecburiyetin yokken sen onlara bakıyorsun belki rahatça uzanamıyorsun giyinemiyorsun eşinle kafa dinleyemiyorsunuz ama bunlar unutulmuş baksana.Neyse sen sakin kalmaya devam et canım şu mübarek ramazanda Rabbim hayırlı kapılar açsın her derdi olan müslümana.Ne kuran da nede bi hadiste bugüne kadar görmedim eşinizin ailesine bakmakla yükümlülük vardır diye Kuran ve sünnete bakarım ben.Ama anne babaya of bile denmezmiş hadisi şerifte geçiyor eşinin senden daha çok ilgi alakadar olması lazım.Sen de onun hatırına ve Allah rızası için tüm bunlara sabır gösteriyorsundur zaten.Ben bazen öyle bunalıyorum ki kimseyi görmek istemiyorum yalnız kalmak istiyorum.

İnan ona çabalıyorum ama yine polemik oldu işte
Ne diyim üzme kendini yaşlarına hürmet birşey de denmiyor.Allah sabrını artırsın.Sabrının mükafatını da versin inş.
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Sağol canim allah razı olsun baştan sona doğru yazmışsın eşimin hatrina zaten o da olmazsa ne yapardım ya onlara benzeseydi rabbim korumus
Abdest aldım Tevbe namazı kıldım tobe dualarını yaptım yasin okudum olmuslerimize bı nebze içim rahatladı
Sabah namazından sonrada hatmime devam edicem inşallah ne diyim Allah büyük

Sabah sınava gidip geldim. Biraz dinlenip mutfağı temizledim, bir önceki günün akşam yemeği kalmıştı hem regl hem sınav derken toplayamadım. Bir makine bulaşık çıktı, kalan tencereleri ve birkaç ıvır zıvır da elde yıkadım, ay hiç benlik değil elde bulaşık yıkamak sonra çalışma odamı düzenledim. Alışverişe gittik, mutfak için alınanları yerleştirdim. Gratis turu yapıp fondoten ve nemlendirici krem aldım.Fiyatlar uçmuşş moralim bozuldu bir tık Daha sonra kayınvalideye yemeğe geldik, bu gece burdayız.

Günlük raporum

Önce leke çıkarıcı sık lekelere, cif kırmızı sprey kullanıyorum onun için ya da bulaşık makinesi tabletini erit sıcak suda onunla sil
Negocumm sen deneyimlisin ben de bir soru sorayım. Benim koltuklarım nubuk sence neyle silebilirim? İlk defa sileceğim için formu bozulur mu diye korkuyorum. Şirket çağırayım dedim ama kayınvalidem çağırmış, koltukların kumaşı sertleşmiş. Oyüzden tereddütte kaldım.

Hayırlı sahurlar canlar
Bulaşık makinesi çalıştirildi
Ev supuruldu
Yarın yemek ve tekrar süpürme isi var bı de tabakların kasıkların makineye atılması tabi ki de klozet lavabo banyo temizliği

Tubismavis
Bu gibi durumlarda ne denir ne akıl verilir inan bilemedim sanırım karşındaki kişiliğinde piskolojisi pekte iyi değil bu yaştan sonrada al karşına anlat demek onun anlayacağı bir durum değil meçburiyetin olmasa çık yanından desek farklı bir durum oluşacak En iyisi bu durumda celik gibi bir piskolijiye sahip olup duymuyacan görmiyecen komuşmayacan biraz vurdum duymaz ol üzerine düşen sorumluğunu neyse yap madem eşinde destek sana o da yardım etsin yanında dursun yeter kuzum...
Arada tatil maheyetli eşin yanlarında dursun sende kaç annene ablana kardeşine 1 2 gece kal bir es ver kendini topla bir arkadaş komşu ortamına gir bir iki saat bile olsa bir hava al en azından biraz ortam değişir sanada iyi gelir
Üzüm üzüme baka baka kararır misali içini sıkıp karartma kendini bu kadarda adama.
Rabbim şu kadir gecesenin sakladığı günlerin içine girdiğimiz günlerin hürmetine sana hayır kapıları açsın

Kızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Oğlumun elinde kalemle geziyordu elinden aldım tekrar nasıl aldıysa almış. Sonra baktım Bi çığlık koştum yere düşmüş kalemjn ucu da göz kapağında kırılmış.anlatinca şimdi yine kötü oldum çok şükür tomografide birsey çıkmadı gözüne kadar inmemiş Rabbım korumuş.
Benim ömrümden ömür gitti. O boncuk gözlerine birsey olsaydı yaa

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun arada evet kafa. Ve psikolojisi normal değil 1/2 geceligne kaciyorm anneme ama komşu arkadaş malessf zor oluyor çünkü kiskankyor bildiğin devisik. İ durum o da ama komşularım sağolsun anlayışlı inşanlar
adamak değil kuzum da ev işi hastalkk yemek binlarda desteğim
işte tek yapamadigim sey susmak görmemek çünkü bazen damara basarsın ya onu zorluyor ediuor ssnirim ama dua ediyorum inanki onun karsisinda susmam için Rabbime
Ama bende ben değilim artık evet bu bı imtihan ben pes eden olmicam Rabbimin izniyle
Çocuk tedavisi yüzünden psikolojik ilaçta kullanamıyorum
Sizin desteğiniz duaniz yeter daha ne olsun

Ayy rabbim korumus canm ya

Reactions: Eva
Ahh çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten

Gelmiş geçmiş olsun canım Allah korumuş

Adamaktan kastım Senin bir ailen olduğunu yada sosyal bir hayatın olduğunu anlatmak zorsa göstermen gerekir herşeyin babanenin etrafında dönmesi bazen böyle sınırsız tavılara sebep olabilir annen yada ailen birileri arada senin yanına gelsin yada geçiyordum uğradım desin ki
Seninde tabiri caizse arkası boş değil der böyle piskolojik mesajlar belki işe yarar susar
Kendini hiç aşağı çekmesine izin verme onu duymadığını bazen ona hisetirmeden iyi gelebilir
Dediğim gibi senin durumun biraz farklı kayınvalde profilerini az çok yorum yazabiliyoruz bu durum biraz daha hassas bir durum karşındaki yaş almış bir birey hüretmet etmeğin karşılığı bu olmamalı Rabbim göstermiş olduğun sabrını ecrini ahirette ışık olsun seni aydınlatsın inşallah

Rabbim korusun canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…