- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Söz gümüşse sükut altındır derler. Çok zor biliyorum ama madem laftan anlamıyorlar duymamazlıktan gel en iyisi. Nasıl olsa her türlü kötü görüyorlarsa, en azından polemiğe girerek üzme kendini.Bı ara okuyodum yanlarında yok sen bilmiyorsun okuyamıyorum diyince bende böyle bı yola basvurdum bu sefer
Hani dese ki bende dinlemek istiyorum yanımda da oku eyvallah bu direk başka boyuta getiriyor
Tek bırakmıyoruz zaten canım babannesi terasta genelde ben de balkondan bakıyorum.Eşimlede konuşmuştuk eve yaklaşmıştı biliyordum 2 dk ya geleceğini.Ben de kabullenemiyorum Allah ıslah etsin babam yaşında diye ses etmemiştir eşim.Şu ramazan günü kavga mı etseydim dedi.Ben de gerekli olan cevabı verip gelseydiniz dedim buna sinirlendim.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri çocuklarımızı inş.Tek bırakmayın bahçeye yaşı çok küçük zaten, müstakil de olsa tek riskli. Sende çık bebeğini de alıp özelikle sürdür senin yanında söylesin bakalım. Çocuğuma şu lafı diyecek insanın vay haline
Ne diyim üzme kendini yaşlarına hürmet birşey de denmiyor.Allah sabrını artırsın.Sabrının mükafatını da versin inş.Tamam yaşlı eyvallah da her hareketim mi batar her lafım mi diken olur yapsikolojim çöktü kendimi kötü insan ve hatalı hissediyorum her seferinde
Ne diyim ki ne desembosa torunları kzii oğlu herkes biliyor hatta şaşırıyor da ama elden bişi gelmiyor ben olmasam bakcaj müsait olan kimsede yok yani neyin cakasini satıyor anlamadım
Allah görüyor bugün benim resmen imanimi sorguladı gizli sadece Allah'la benim aramda olan imanimi inanirmisiniz
Ben de yanında ammeyi okudum tamam okuyocm dedim hop deid ki böyle mi ikunur yarım yamalk okudun tekrar aldım tebarekeye baslicam sinirden güldüm sen bana gülüyorsun senin kuranini istemiyorum dedi
Kalktı gitti alay ediyorsun benle dedi
Ondan öncede bı tesbih muhabbeti vardı babaneyle k.peder arasında bende onun var tesbibi çekiyordur vs diye güldüm sinunda vay efendim hocamiymisim kuran okumuyormusim vs dedim Allah biliyor ben rahatım kimse aferin Tuba demesin Allah kabule tsi. Yok inanmıyorum vs
Dedm cnku bilinsin istemiyorum Allah la benim aramda kimsenin bilmesine gerek yok dedim olay burdan patladı
He tabi ben imansizim vs dedim sonra abdest aldım okudum .
Bıraktım sen bana gösteriş için okudun Yarım yamalk okudun dedi bilmiyorum Kur'an'ı ama öyle okudun dedi
Aldım tejsr tebarekeye baslicam sinriden güldum sen alau ediuosun dedi böyle ama iftara vs sonrssinda hiç bişi olmamsi gibi
Bende de pişmanlık vs kahrediyorum bu konuşmalardan dolayı neden imansizim vs dedim diye böyle bsii bu en ufak olay şu sns kadar
Ya senin gibi gelini bulmuşlar da bunuyorlar bu zamanda senin yaptığını birçok kimse yapamaz.Nego nun da yazdığı gibi hiçbir mecburiyetin yokken sen onlara bakıyorsun belki rahatça uzanamıyorsun giyinemiyorsun eşinle kafa dinleyemiyorsunuz ama bunlar unutulmuş baksana.Neyse sen sakin kalmaya devam et canım şu mübarek ramazanda Rabbim hayırlı kapılar açsın her derdi olan müslümana.Ne kuran da nede bi hadiste bugüne kadar görmedim eşinizin ailesine bakmakla yükümlülük vardır diye Kuran ve sünnete bakarım ben.Ama anne babaya of bile denmezmiş hadisi şerifte geçiyor eşinin senden daha çok ilgi alakadar olması lazım.Sen de onun hatırına ve Allah rızası için tüm bunlara sabır gösteriyorsundur zaten.Ben bazen öyle bunalıyorum ki kimseyi görmek istemiyorum yalnız kalmak istiyorum.Çok zor bı imtihan zor rabbim hayra çıkarsın Cook bunaldım kime ne anlaticam aynı aynı yaşlı hikayeleri yapcak bişi yok
İçim kahroldu ama sanki ben sucluymusum hep gibi psikolojide oluştu
Ne yapsam olmuyor ne yapsam yook
Hani evde ne yım anlamadım Allah'tan eşim onlarin tırnağına bile benzemiyor
Of aşırı bunaldım bugün zaten uyuyamadım vs bı de bu üstüne
Orucumu heba ediyor resmen Rabbime sığınıyorum
İnan ona çabalıyorum ama yine polemik oldu işteSöz gümüşse sükut altındır derler. Çok zor biliyorum ama madem laftan anlamıyorlar duymamazlıktan gel en iyisi. Nasıl olsa her türlü kötü görüyorlarsa, en azından polemiğe girerek üzme kendini.
Amin inşallah canım Allah razı olsunNe diyim üzme kendini yaşlarına hürmet birşey de denmiyor.Allah sabrını artırsın.Sabrının mükafatını da versin inş.
Sağol canim allah razı olsun baştan sona doğru yazmışsın eşimin hatrina zatenYa senin gibi gelini bulmuşlar da bunuyorlar bu zamanda senin yaptığını birçok kimse yapamaz.Nego nun da yazdığı gibi hiçbir mecburiyetin yokken sen onlara bakıyorsun belki rahatça uzanamıyorsun giyinemiyorsun eşinle kafa dinleyemiyorsunuz ama bunlar unutulmuş baksana.Neyse sen sakin kalmaya devam et canım şu mübarek ramazanda Rabbim hayırlı kapılar açsın her derdi olan müslümana.Ne kuran da nede bi hadiste bugüne kadar görmedim eşinizin ailesine bakmakla yükümlülük vardır diye Kuran ve sünnete bakarım ben.Ama anne babaya of bile denmezmiş hadisi şerifte geçiyor eşinin senden daha çok ilgi alakadar olması lazım.Sen de onun hatırına ve Allah rızası için tüm bunlara sabır gösteriyorsundur zaten.Ben bazen öyle bunalıyorum ki kimseyi görmek istemiyorum yalnız kalmak istiyorum.
Negocumm sen deneyimlisin ben de bir soru sorayım. Benim koltuklarım nubukÖnce leke çıkarıcı sık lekelere, cif kırmızı sprey kullanıyorum onun için ya da bulaşık makinesi tabletini erit sıcak suda onunla sil
Pazartesi sonucumu alınca yazarım inşallahSonucu yazar mısın doktor söyleyince
Bende gidicem inşallah.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun arada evet kafa. Ve psikolojisi normal değil 1/2 geceligne kaciyorm anneme ama komşu arkadaş malessf zor oluyor çünkü kiskankyor bildiğin devisik. İ durum o da ama komşularım sağolsun anlayışlı inşanlarTubismavis
Bu gibi durumlarda ne denir ne akıl verilir inan bilemedim sanırım karşındaki kişiliğinde piskolojisi pekte iyi değil bu yaştan sonrada al karşına anlat demek onun anlayacağı bir durum değil meçburiyetin olmasa çık yanından desek farklı bir durum oluşacak En iyisi bu durumda celik gibi bir piskolijiye sahip olup duymuyacan görmiyecen komuşmayacan biraz vurdum duymaz ol üzerine düşen sorumluğunu neyse yap madem eşinde destek sana o da yardım etsin yanında dursun yeter kuzum...
Arada tatil maheyetli eşin yanlarında dursun sende kaç annene ablana kardeşine 1 2 gece kal bir es ver kendini topla bir arkadaş komşu ortamına gir bir iki saat bile olsa bir hava al en azından biraz ortam değişir sanada iyi gelir
Üzüm üzüme baka baka kararır misali içini sıkıp karartma kendini bu kadarda adama.
Rabbim şu kadir gecesenin sakladığı günlerin içine girdiğimiz günlerin hürmetine sana hayır kapıları açsın
Ayy rabbim korumus canm yaKızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Oğlumun elinde kalemle geziyordu elinden aldım tekrar nasıl aldıysa almış. Sonra baktım Bi çığlık koştum yere düşmüş kalemjn ucu da göz kapağında kırılmış.anlatinca şimdi yine kötü oldumçok şükür tomografide birsey çıkmadı gözüne kadar inmemiş Rabbım korumuş.
Benim ömrümden ömür gitti. O boncuk gözlerine birsey olsaydı yaa
Ahh çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçektenKızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Oğlumun elinde kalemle geziyordu elinden aldım tekrar nasıl aldıysa almış. Sonra baktım Bi çığlık koştum yere düşmüş kalemjn ucu da göz kapağında kırılmış.anlatinca şimdi yine kötü oldumçok şükür tomografide birsey çıkmadı gözüne kadar inmemiş Rabbım korumuş.
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah korumuşKızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Adamaktan kastım Senin bir ailen olduğunu yada sosyal bir hayatın olduğunu anlatmak zorsa göstermen gerekir herşeyin babanenin etrafında dönmesi bazen böyle sınırsız tavılara sebep olabilir annen yada ailen birileri arada senin yanına gelsin yada geçiyordum uğradım desin kiCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun arada evet kafa. Ve psikolojisi normal değil 1/2 geceligne kaciyorm anneme ama komşu arkadaş malessf zor oluyor çünkü kiskankyor bildiğin devisik. İ durum o da ama komşularım sağolsun anlayışlı inşanlar
adamak değil kuzum da ev işi hastalkk yemek binlarda desteğim
işte tek yapamadigim sey susmak görmemek çünkü bazen damara basarsın ya onu zorluyor ediuor ssnirim ama dua ediyorum inanki onun karsisinda susmam için Rabbime
Ama bende ben değilim artık evet bu bı imtihan ben pes eden olmicam Rabbimin izniyle
Çocuk tedavisi yüzünden psikolojik ilaçta kullanamıyorum
Sizin desteğiniz duaniz yeter daha ne olsun
Yüzünün yumuşaklığı nedeniyle her işe koşturmaktan mabadının sürekli terlemesi
Rabbim korusun canım çok geçmiş olsunKızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?