Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bunların hepsini yapmıştım heheheh enerji bulursam bugün tv sehbasını düzenlemeyi planlıyorum oğlan keşfetti deşeleyip duruyor çekmeceleri

Nego

Profilin kapalı koyamadım önceden koyuyodum. Buraya koyayım
Beğeni yapmadım diye profilimi taciz eden oldu, iyice dellenmiyim diye kapadım hiç kimseye haketmediği enerjimi harcamak istemiyorum.
Dur açayım geri
Bayıldım ne güzel bu ya

Canım ben çok üzülüp stres yaşayınca bir kaç gün baş dönmesi yaşıyorum

Canım günaydın, günaydın hanımlar güzel bir gün diliyorum tüm türkiyeme
Malum hava kötü ve ben perişanım , yatmak desen yatamıyom, işyapmak zaten çok zor kıvrana kıvrana geçen gecenin sabahı ....
Ehhhh tijen diyorum bu günlerde geçecek elbet şifa bulacaksın, bu günlerde geçecek, evet yeterki sabret pes etme dayan iyi sağlıklı günlerin yakında gelecek......

Ben bunların hepsini yapmıştım heheheh enerji bulursam bugün tv sehbasını düzenlemeyi planlıyorum oğlan keşfetti deşeleyip duruyor çekmeceleri
Sana ödev yok artık zaten, temizlik yaparken doğuracaksın
Lcd ekranları vazelin le siliyorlarmis acaba tv için geçerlimi bilginiz varmı. Yapacaktım bugün cesaret edemedim
Kendi spreyi var onunla siliyorum canım ben
Günaydın, çok geçmiş olsun, hastalığın nedir?

İnşallah kolay geçsin çabuk geçsin iyi ol

Günaydın güzel bir hafta bizlerle olsun

Ana ocağından koca ocağına dönme vaktim yaklaştı kısmetse yarın evime dönerim artık. Evi dip köşe temizliycem fakat bir kaç gün kaçak olurum İnternetim yok haftasonu sahalar benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…