Ben bunların hepsini yapmıştım heheheh23 Aralık Ödevi
Mutfak dolap kapağı iç dış silmek istediğiniz kadar
İlaç kutularını düzenlemek
Kiler dolabı olan varsa onu silmek düzenlemek
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
Beğeni yapmadım diye profilimi taciz eden oldu, iyice dellenmiyim diye kapadım
Canım ben çok üzülüp stres yaşayınca bir kaç gün baş dönmesi yaşıyorumValla bu son durumunu anlatabildiğimiz doktor yok, her şey temiz şükür. Onunla teselli olup, teselli ediyorum kadını. Ama sunu anladım, bir seye cani sıkılsa, üç beş gün sonra yaşıyor bu durumu yoğun olarak, kafada kuruyor sanırım. Sen daha gençsin canim, atlatırsın tamamen insallah
Canım günaydın, günaydın hanımlar güzel bir gün diliyorum tüm türkiyeme23 Aralık Ödevi
Mutfak dolap kapağı iç dış silmek istediğiniz kadar
İlaç kutularını düzenlemek
Kiler dolabı olan varsa onu silmek düzenlemek
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
Sana ödev yok artık zaten, temizlik yaparken doğuracaksınBen bunların hepsini yapmıştım hehehehenerji bulursam bugün tv sehbasını düzenlemeyi planlıyorum oğlan keşfetti deşeleyip duruyor çekmeceleri
Kendi spreyi var onunla siliyorum canım benLcd ekranları vazelin le siliyorlarmis acaba tv için geçerlimi bilginiz varmı. Yapacaktım bugün cesaret edemedim
Günaydın, çok geçmiş olsun, hastalığın nedir?Canım günaydın, günaydın hanımlar güzel bir gün diliyorum tüm türkiyeme
Malum hava kötü ve ben perişanım , yatmak desen yatamıyom, işyapmak zaten çok zor kıvrana kıvrana geçen gecenin sabahı ....
Ehhhh tijen diyorum bu günlerde geçecek elbet şifa bulacaksın, bu günlerde geçecek, evet yeterki sabret pes etme dayan iyi sağlıklı günlerin yakında gelecek......
Ben senle yarismam öğretmen. Maraton sonu çok bozuluyorumGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Baş ağrısız ve kocasız bir gün
Demek maraton yapıyorsunuz, tozunuzu attırmaya geldim
Oo mızıkçılık yapmaBen senle yarismam öğretmen. Maraton sonu çok bozuluyorum
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Baş ağrısız ve kocasız bir gün
Demek maraton yapıyorsunuz, tozunuzu attırmaya geldim
Trigeminal nevralji , rabbim hiç kimseye vermesin berbat bişiiiSana ödev yok artık zaten, temizlik yaparken doğuracaksın
Kendi spreyi var onunla siliyorum canım ben
Günaydın, çok geçmiş olsun, hastalığın nedir?
Canım günaydın, günaydın hanımlar güzel bir gün diliyorum tüm türkiyeme
Malum hava kötü ve ben perişanım , yatmak desen yatamıyom, işyapmak zaten çok zor kıvrana kıvrana geçen gecenin sabahı ....
Ehhhh tijen diyorum bu günlerde geçecek elbet şifa bulacaksın, bu günlerde geçecek, evet yeterki sabret pes etme dayan iyi sağlıklı günlerin yakında gelecek......
Saol canım geçecek diye beklemekten yoruldum ama pes etmedim 2005 de başladı bu hastalıkİnşallah kolay geçsin çabuk geçsin iyi ol
Saol canım geçecek diye beklemekten yoruldum ama pes etmedim 2005 de başladı bu hastalık
Ben pes etmeyeceğim ama hastalık pes edip çekip gidecek inş.
Daha doğurmamam lazım eşim ameliyat olacakSana ödev yok artık zaten, temizlik yaparken doğuracaksın
Kendi spreyi var onunla siliyorum canım ben
Günaydın, çok geçmiş olsun, hastalığın nedir?
Allah şifa versin canımTrigeminal nevralji , rabbim hiç kimseye vermesin berbat bişiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?