Benim koca benden de beter durumumuz vahimBenim de tepkilerim abartılıdır hep eşim bi gün yüreğime indircen der
Hiçbir şey yemeği var bugün bizdeKızlar yemekte ne var bana da diyin aklıma bişey gelmiyor bu gün
Bende benim çocuklar için bunu diyorum, ben kuduruğum çocuğum noooolacağdııı diyorumJesim o bebe senin evladın, put gibi yatması anormal olurdugeçmiş olsun canım
Çok geçmişe bakamıycam zaten hiç evi süpüreyim onun yerineBakma zaten napcan gözlerine yazık
Kumanda temizlemek20 nisan ödevi
Telefon mesaj ,galeri temizliği yapmak.
Kumandaları silmek.
Kapı kollarını ,elektrik düğmelerini silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
@N u r
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Ya ben de düz beğeni yapmıyorum çok mu cıvığım diyordumDüz beğenilere gıcığım netdüze düz bundan sonra gardaş
Bu kadar püf noktasını üzerine yapman lazım bacımsuÇok teşekkür ederim canım hepsine bakayım doğaçlama bişeyler yapayım inşallahama garanti olsun diye yanına bişey daha yapayım beceremezsem aç kalmasınlar
Bizde bir laf var nenni ne beşikDüz beğenilere gıcığım netdüze düz bundan sonra gardaş
Yok ya hu ne cıvığıYa ben de düz beğeni yapmıyorum çok mu cıvığım diyordumbunu demen iyi oldu
Seni sanal cıvıkYa ben de düz beğeni yapmıyorum çok mu cıvığım diyordumbunu demen iyi oldu
Çamaşırları astımYatakları topladım
Kızıma kahvaltı yaptırıp okula gönderdim
Bulaşık makinasını boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Dünden kuruyanları topladım
O zaman sen = ben demektirYa ben de düz beğeni yapmıyorum çok mu cıvığım diyordumbunu demen iyi oldu
Aaa ben düzcüyümDüz beğenilere gıcığım netdüze düz bundan sonra gardaş
Hahaha sesli güldüm Allah da seni güldürsün.Ya ben de düz beğeni yapmıyorum çok mu cıvığım diyordumbunu demen iyi oldu
Ben arada neden Günaydın mesajlarına beğen atıyorum söylim.O gün bebiş uyumadıysa çocuklar hastaysa modum düşükse muhteşem atmak içimden gelmiyor.Güne güzel başlamamışımdır..
Önemli değil kuzum takılıyoruzBen arada neden Günaydın mesajlarına beğen atıyorum söylim.O gün bebiş uyumadıysa çocuklar hastaysa modum düşükse muhteşem atmak içimden gelmiyor.Güne güzel başlamamışımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?