Düzenli Evimiz & Hayatımız

Semizotlu Bulgur Köftesi Semizotlu Bulgur Köftesi - Nefis Yemek Tarifleri
Bunu buldum yapayım inşallah teşekkür ederim
Bizim yaz yemeğimiz ispanaklı,semiz otlu,pazı,kabaklı hatta bal kabaklı yapılır
Orjinal tarifi yuvarlanmaz hamuru elimizde şekilendirir biz dökeriz deriz
Nedeni döküldüküğü zaman yoğurdu içine çekip daha lezzetli oluyor
Üzerine yağ yapmasanda çok lezzetli biz çoğu zaman yağsız yeriz

Son düzenleme:
Ya gece sadece lamba var goz gozu gormuyor bir tarafi kan bulasmis gorunce kabuktur ya da kasimistir hic gelmedi aklima oyyy oyyy

Ama hakkimi yeme flaşıactim kontrol ettim sildim yuzunu evde dolastirirken de uyanmasin diye sessizce agladim
Jesim o bebe senin evladın, put gibi yatması anormal olurdu geçmiş olsun canım

Anka
Bak bunun semiz otlusunu yaptım

Bizim yaptığımız şekil orjinal tarıfi bak bu
Çok teşekkür ederim canım hepsine bakayım doğaçlama bişeyler yapayım inşallah ama garanti olsun diye yanına bişey daha yapayım beceremezsem aç kalmasınlar

JES bende paniğimdir hele öyle kan görsem asla sakin kalamam çok normal bence tepkin
Benim küçüğü bir kere emzirdim yatırdım (yan yatırırım hep) normalde hemen uyurum o kadar uykusuzluğa uyku tutmadı içim daraldı sonra benimkinden ses gelmeye başladı böyle öksürmeye çalışıyor, kucağıma aldığım gibi bütün emdiğini püskürttü üstü başı sırılsıklam olmuştu. Eğer uyusaymışım Allah korusun... Üstünde uyku tulumu fermuarı sıkıştı mı ben panik oldum iyice aldım makası cart diye kestim uyku tulumunu asla sakin kalamam ay ay diye kendimden geçerim

Bi kere komşu da bana bebeği bıraktı 4-5 aylıktı çocuk. Allah'ım çocuk bir kustu ben daha öyle bi kusma görmedim benim paniğimden bi de ağlamaya başladı ben de oturdum onla ağladım başka komşuyu çağırdım sende vardır buna uyacak kıyafet bi al gel diye o geldi temizledi değiştirdi sağolsun. Daha da bırakmadı bi daha çocuğu komşu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…