Ben beğen tuşunu kullanmaya üşeniyorum bak hatrın için möhteşem yaptım
Dün bulgur pilavı yerine fellah köftesi (biz sıkma köfte deriz)yaptım ondan az bir şey var biraz da yoğurtlu semiz otlu bulgur köftesi var yanına fırında makarna yapacağımKızlar yemekte ne var bana da diyin aklıma bişey gelmiyor bu gün
Semizotlu bulgur köftesi ilginçmiş hiç duymadımDün bulgur pilavı yerine fellah köftesi (biz sıkma köfte deriz)yaptım ondan az bir şey var biraz da yoğurtlu semiz otlu bulgur köftesi var yanına fırında makarna yapacağım
Felah köftesinin hamur haçından daha minik yapılıyorSemizotlu bulgur köftesi ilginçmiş hiç duymadım
Googledan baktım da ben semiz otu da köftenin içine giriyor sandımFelah köftesinin hamur haçından daha minik yapılıyor
Bizim yaz yemeğimiz ispanaklı,semiz otlu,pazı,kabaklı hatta bal kabaklı yapılırSemizotlu Bulgur Köftesi Semizotlu Bulgur Köftesi - Nefis Yemek Tarifleri
Bunu buldum yapayım inşallah teşekkür ederim
Esefle kınıyorum
Anlasan anlasan beni sen anlarsınEsefle kınıyorum
Jesim o bebe senin evladın, put gibi yatması anormal olurduYa gece sadece lamba var goz gozu gormuyor bir tarafi kan bulasmis gorunce kabuktur ya da kasimistir hic gelmedi aklima oyyy oyyy
Ama hakkimi yeme flaşıactim kontrol ettim sildim yuzunu evde dolastirirken de uyanmasin diye sessizce agladim
Bakma zaten napcan gözlerine yazıkGeçmişe de bakamadım amaaan kem gözlü Şevket senin yüzünden enerjim kaçtı
Bizim yaz yemeğimiz ispanaklı,semiz otlu,pazı,kabaklı hatta bal kabaklı yapılır
Orjinal tarifi yuvarlanmaz hamuru elimizde şekilendirir biz dökeriz deriz
Nedeni döküldüküğü zaman yoğurdu içine çekip daha lezzetli oluyor
Üzerine yağ yapmasanda çok lezzetli biz çoğu zaman yağsız yeriz
Çok teşekkür ederim canım hepsine bakayım doğaçlama bişeyler yapayım inşallahBizim yaptığımız şekil orjinal tarıfi bak bu
Saçmalama ulaBenimki de manyak bacimben daha da geceleri uyuyamam
Bi kere komşu da bana bebeği bıraktı 4-5 aylıktı çocuk. Allah'ım çocuk bir kustu ben daha öyle bi kusma görmedim benim paniğimden bi de ağlamaya başladıJES bende paniğimdir hele öyle kan görsem asla sakin kalamam çok normal bence tepkin
Benim küçüğü bir kere emzirdim yatırdım (yan yatırırım hep) normalde hemen uyurum o kadar uykusuzluğa uyku tutmadı içim daraldı sonra benimkinden ses gelmeye başladı böyle öksürmeye çalışıyor, kucağıma aldığım gibi bütün emdiğini püskürttü üstü başı sırılsıklam olmuştu. Eğer uyusam Allah korusun. Üstünde uyku tulumu fermuarı sıkıştı mı ben panik oldum iyice aldım makası cart diye kestim uyku tulumunuasla sakin kalamam ay ay diye kendimden geçerim
Düz beğenilere gıcığım netEllin çarpıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?