- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ramazandan sonra komikli muhteşemli begeniler ile gelcem bekleyin beni
Sakin ol geçecekAklım karışıyor ya bak komik atayım derken şaşkın atmışım. Anlıyor musunuz durumumu. 738338 kez dogru emojiyi bulmaya çalışıyorum sonra
Sen beni güldürdün allah da seni güldürsünJesim o bebe senin evladın, put gibi yatması anormal olurdugeçmiş olsun canım
Negoooooooooooo gel sarılalım negooooooooooJES bende paniğimdir hele öyle kan görsem asla sakin kalamam çok normal bence tepkin
Benim küçüğü bir kere emzirdim yatırdım (yan yatırırım hep) normalde hemen uyurum o kadar uykusuzluğa uyku tutmadı içim daraldı sonra benimkinden ses gelmeye başladı böyle öksürmeye çalışıyor, kucağıma aldığım gibi bütün emdiğini püskürttü üstü başı sırılsıklam olmuştu. Eğer uyusaymışım Allah korusun... Üstünde uyku tulumu fermuarı sıkıştı mı ben panik oldum iyice aldım makası cart diye kestim uyku tulumunuasla sakin kalamam ay ay diye kendimden geçerim
Ramazan onceki halini de biliyoruz muslukbaşıRamazandan sonra komikli muhteşemli begeniler ile gelcem bekleyin beni
Aminnnn.Negoooooooooooo gel sarılalım negoooooooooo
Ya o loş gece lambasinda gordum kanli bir tarafini zaten ben iptal oldum. Flash aciyorum elimi suruyorum ama kalp yerinde gum gum. Allahim rabbim yasatmasin. Hele geceleri sesini duyamamaktan cok korkuyorum. Doğduğundan beri yan yatiriyorum.
Allahimmmmm sen koru rabbim gormeyen gözüm duymayan kulagim yetismeyen elim ol evladimi sana emanet ediyorum
Hiç kıskanmadım kiMutfak toplu
Çay zamanı
Bende yarın ütü yapsam vakit bulamadım bugün.Bende mutfak topladım gündüz ütümüde bitirdim
Hep gül canım benimSen beni güldürdün allah da seni güldürsünesim de ayni sen gibi diyor anasi ne ki danasi ne olsun bu iki deli beni yiyip bitirecek adama üzüldüm o halde ahahahah
Cümlemizi canımHahaha sesli güldüm Allah da seni güldürsün.
Aramızdaki çekim boşuna değilO zaman sen = ben demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?