Düzenli Evimiz & Hayatımız

Annemden öğrendim onu yazin, yine de yıkadım iste

Trigeminal nevralji , rabbim hiç kimseye vermesin berbat bişiii
Rabbim tez vakitte hayırlı şifa versin
Tamam canım unutma bizi
Hakınızı helal edin yazmamak için çabalıyordum, ama dayanamadım yazdım yine kimseyi üzmek istemem
O ne demek tabi ki yazacaksın, her sana yaz lütfen
Daha doğurmamam lazım eşim ameliyat olacak
Ne zaman olacak canım
Kızlar eşim için dua eder misiniz bugün üniversite hastanesine sevk edildi işini etkileyecek bir heyete girecek işleri rast gitsin
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım, istediğiniz gibi olur inşaallah

Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Baş ağrısız ve kocasız bir gün
Demek maraton yapıyorsunuz, tozunuzu attırmaya geldim

Hazırlığımı yaptım ben Ama ben is yaptıkça eşim beraber sohbet etmeden gitmem, kahvaltıyı dışarda da yaparım diye tutturdu, mecbur oturdum yarim saat, yeni gitti paşa

Senin ki ayrı şey canim, onun aklı farklı çalışıyor
Geçen gün mucize Doktoru izliyorduk o arada ben iki dakika bebeği alıp diğer odaya geçmiştim bir geldim oğlan televizyona yapışmış eli ağzında şaşkın ve gülme arası bir ifadeyle bakıyor ne gördün dedim anneeee dudak dudağa öpüştüler diyor o kadar ilgisini çekmiş ki normal de öyle sahneler görmesine iZin vermem onun yanında öyle olabilecek şeyler açmam ama alalede bir dizide bildiğin öpüşmüşler çocuğun çok dikkatini çekmiş

Heyetteki işin bitmesine bağlı canım ben hemen ol Doğuma iyileş diyorum o Doğum sonrası olayım diyor ama o zaman ben ona o da bana yardımcı olamaz da n azından ben şimdi ona destek olurum Doğum sonu da o bana olur diye düşündüm bilemiyorum yani nereye koysam olmuyor

Neyse ilk şaşkınlığı yaşamış, o dizi de olmasina sasırdım, yoktu ben izlerken, üç haftadır falan izlemedim

çok güzel düşünmüşsün yaa, ikna etmeye çalış, bebişle zor olur ilgilenmem ki senin ilgiye ihtiyacın olacak

Hayırlısı ne ise o olsun canim, rabbim şifa versin, işleriniz yolunda gitsin, sen de zamanında bir avazda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…