geçmiş olsun canım ya rabbim şifa versinDaha doğurmamam lazım eşim ameliyat olacak
Niye opturmuyorlar ki. Allah nasip etsin inşallah
Sağol canım tüm hastalara inşallah.ağrılar sızılar günahlarımızdan silsingeçmiş olsun canım ya rabbim şifa versin
Allah gönlünüze göre ,hayırlısını versin canımKızlar eşim için dua eder misiniz bugün üniversite hastanesine sevk edildi işini etkileyecek bir heyete girecek işleri rast gitsin
Kim o 50 kilo olan
Ya bu ergenlik ne zaman başlıyor Benin 8 yaşındaki şıpa bana trip atmaya atarlanmaya başladı
Amin canım
Oo doğum çantası hazırlanmış
Neyin var canım
Mesajlarını okurken kahkaha atarak okuyorum
Çocukla gezmeye gidilmez, çocukla çıldırmaya gidilir
O hepimizin ruhunda var ah ah
Kızlar size bir pratik bilgi, o dikey süpürgenin torbasının üstüne iki tane ıslak mendili çapraz üstüne örtecek şekilde koyun, böylece torba hiç kirlenmiyor, içini dökeceğiniz zaman mendili kalıp gibi alıp atıyorsunuz
Rabbim tez vakitte hayırlı şifa versinTrigeminal nevralji , rabbim hiç kimseye vermesin berbat bişiii
Tamam canım unutma biziGünaydın güzel bir hafta bizlerle olsun
Ana ocağından koca ocağına dönme vaktim yaklaştı kısmetse yarın evime dönerim artık. Evi dip köşe temizliycem fakat bir kaç gün kaçak olurum İnternetim yok haftasonu sahalar benim inşallah
O ne demek tabi ki yazacaksın, her sana yaz lütfenHakınızı helal edin yazmamak için çabalıyordum, ama dayanamadım yazdım yine kimseyi üzmek istemem
Ne zaman olacak canımDaha doğurmamam lazım eşim ameliyat olacak
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım, istediğiniz gibi olur inşaallahKızlar eşim için dua eder misiniz bugün üniversite hastanesine sevk edildi işini etkileyecek bir heyete girecek işleri rast gitsin
Tabi canım illa ki arada yıkanıyorAnnemden öğrendim onu yazin, yine de yıkadım iste
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Baş ağrısız ve kocasız bir gün
Demek maraton yapıyorsunuz, tozunuzu attırmaya geldim
Canım ben çok üzülüp stres yaşayınca bir kaç gün baş dönmesi yaşıyorum
Gece domates ekmek gomen45 de olabilir
Oo mızıkçılık yapma
Tamam ya zaten bende yavaş yavaş yapıcam yormuycam kendimi
Geçen gün mucize Doktoru izliyorduk o arada ben iki dakika bebeği alıp diğer odaya geçmiştim bir geldim oğlan televizyona yapışmış eli ağzında şaşkın ve gülme arası bir ifadeyle bakıyor ne gördün dedim anneeee dudak dudağa öpüştüler diyor o kadar ilgisini çekmiş ki normal de öyle sahneler görmesine iZin vermem onun yanında öyle olabilecek şeyler açmam ama alalede bir dizide bildiğin öpüşmüşler çocuğun çok dikkatini çekmişSenin ki ayrı şey canim, onun aklı farklı çalışıyor
Heyetteki işin bitmesine bağlı canım ben hemen ol Doğuma iyileş diyorum o Doğum sonrası olayım diyor ama o zaman ben ona o da bana yardımcı olamaz da n azından ben şimdi ona destek olurum Doğum sonu da o bana olur diye düşündüm bilemiyorum yani nereye koysam olmuyorRabbim tez vakitte hayırlı şifa versin
Tamam canım unutma bizi
O ne demek tabi ki yazacaksın, her sana yaz lütfen
Ne zaman olacak canım
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım, istediğiniz gibi olur inşaallah
Geçen gün mucize Doktoru izliyorduk o arada ben iki dakika bebeği alıp diğer odaya geçmiştim bir geldim oğlan televizyona yapışmış eli ağzında şaşkın ve gülme arası bir ifadeyle bakıyor ne gördün dedim anneeee dudak dudağa öpüştüler diyor o kadar ilgisini çekmiş ki normal de öyle sahneler görmesine iZin vermem onun yanında öyle olabilecek şeyler açmam ama alalede bir dizide bildiğin öpüşmüşler çocuğun çok dikkatini çekmiş
çok güzel düşünmüşsün yaa, ikna etmeye çalış, bebişle zor olur ilgilenmem ki senin ilgiye ihtiyacın olacakHeyetteki işin bitmesine bağlı canım ben hemen ol Doğuma iyileş diyorum o Doğum sonrası olayım diyor ama o zaman ben ona o da bana yardımcı olamaz da n azından ben şimdi ona destek olurum Doğum sonu da o bana olur diye düşündüm bilemiyorum yani nereye koysam olmuyor
Heyetteki işin bitmesine bağlı canım ben hemen ol Doğuma iyileş diyorum o Doğum sonrası olayım diyor ama o zaman ben ona o da bana yardımcı olamaz da n azından ben şimdi ona destek olurum Doğum sonu da o bana olur diye düşündüm bilemiyorum yani nereye koysam olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?