Kim o kendini bilmez tez boynu vurulaBana şişman diyolar bunun günaası nedir hocamNego
Pideden pide nasıl bişey ki tam tembel işi gibi geldi gözüme
Kim o kendini bilmez tez boynu vurula
Bozmaz diye biliyorum ben de canım.Göz kuruluğu bi ara geçmiş gibiydi bu sıra yine rahatsız ediyor damladan gündüz de sıksam oruca etkisi yok diye biliyorum dimiAnka
Gözün etrafına sülük attırsan çok faydası olur aslındaGöz kuruluğu bi ara geçmiş gibiydi bu sıra yine rahatsız ediyor damladan gündüz de sıksam oruca etkisi yok diye biliyorum dimiAnka
Gözün etrafına sülük attırsan çok faydası olur aslında
Durum vahim olmadan sülüğe girişmemgafa hacamatına gidersem öpüp başıma koyacağım 1 kupa kafaya 2 de kulak arkası aynı frankeştayn gibi oluyorum görmeni isterdim
Mesaj tekrarı
Oooo ben 15 ucuz olur dediydim 10 baya ucuzmuşYıllardır 4 kupa 40 a yaptırdım oda yerine gidince. Eve gelirse 50 idi.
Şimdi 5 kupa yapıyor 50 heralde bayadır gitmedim.
Bi ara eve düzenli çağırırdık bahçemiz varken her son ve ilkbaharda 15 gün arayla 3 kez gelirdi kadın.
Her seferinde olmasa da bir kez bile olsa yaptırırdım.
Şifa için baharlarda yaptırmak iyi ama hastalık varsa ne zaman olursa oluyor
Aynen acemiliğimi atayım ücretli yapmaya başlayacağım şimdi daha acemiyim
AA hacamat mi yapıyorsun anka ne güzel ben hiç yaptirmadim merak etmiyorsda degilimOooo ben 15 ucuz olur dediydim 10 baya ucuzmuşmizaca göre yapmayı öğrendik biz hastalığına göre mizacına göre ayarlıyoruz kupa sayısını. 15 gün arayla çok sıkmış öyle duymadım hiç.
Öğreneli çok oldu da yeni yeni uygulamaya geçmeye başladım canım. Yanımda bilen olmayınca cesaret edemiyordum yakında bi merkez var orda yanımda hocalarla pratiğe döküyorum. Yaptır canım senede bir bile olsa çok faydası olur.AA hacamat mi yapıyorsun anka ne güzel ben hiç yaptirmadim merak etmiyorsda degilim
Sofrayı topladım da mutfak toplu değil tepsi borcam falan akşamdan bırakmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?