Düzenli Evimiz & Hayatımız

Durum vahim olmadan sülüğe girişmem gafa hacamatına gidersem öpüp başıma koyacağım 1 kupa kafaya 2 de kulak arkası aynı frankeştayn gibi oluyorum görmeni isterdim
Şifa olsun. Kaça yaptırıyorsun kupasını. Ben de başlayacağım yakın zamanda kupasını 15 düşündüm ayağı alışsın herkesin sülüğe alışırsam odanın birini de sülüklere ayıracağım şu an çok korkuyorum. Ne kadar sıklıkla yaptırıyorsun hacamatı bi de.

Yıllardır 4 kupa 40 a yaptırdım oda yerine gidince. Eve gelirse 50 idi.
Şimdi 5 kupa yapıyor 50 heralde bayadır gitmedim.
Bi ara eve düzenli çağırırdık bahçemiz varken her son ve ilkbaharda 15 gün arayla 3 kez gelirdi kadın.
Her seferinde olmasa da bir kez bile olsa yaptırırdım.
Şifa için baharlarda yaptırmak iyi ama hastalık varsa ne zaman olursa oluyor

Oooo ben 15 ucuz olur dediydim 10 baya ucuzmuş mizaca göre yapmayı öğrendik biz hastalığına göre mizacına göre ayarlıyoruz kupa sayısını. 15 gün arayla çok sıkmış öyle duymadım hiç.

Göz kuruluğu da kötü ya benim de anande var damla kullanıyor ha bire ama dokror yastan demiş
Bananei de de göz damarında tikalklik var gözünden irin akiyor bugun o ilaclari aldım işte kullanıyor doktor ameliyat dedi ama yaştan dolayı risk alamadı yaş 88 olunca
O yüzden irin oldukça göz damlası merhemi işte
Ama.orucu bozmuyormis necmrtt hocaya sordular 2/3 gündür rabbim kabul etsin

AA hacamat mi yapıyorsun anka ne güzel ben hiç yaptirmadim merak etmiyorsda degilim

AA hacamat mi yapıyorsun anka ne güzel ben hiç yaptirmadim merak etmiyorsda degilim
Öğreneli çok oldu da yeni yeni uygulamaya geçmeye başladım canım. Yanımda bilen olmayınca cesaret edemiyordum yakında bi merkez var orda yanımda hocalarla pratiğe döküyorum. Yaptır canım senede bir bile olsa çok faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…