Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bimin yeni desenli bezleri gelmiş öyle çirkin desenleri var ki sırf sinirim bozulmasın diye almadım
Ben aldım hayatımmmmmm çok da güzel siliyor böyle şeylerde dış görünüşe bakmaman gerek. Her şeyde de dış görünüşe bakmıyorum muyuz kocalarımızda da

Ben aldım hayatımmmmmm çok da güzel siliyor böyle şeylerde dış görünüşe bakmaman gerek. Her şeyde de dış görünüşe bakmıyorum muyuz kocalarımızda da

Hayırdır yeni üye? Hayatın senin olsun. Seni de şikayet etmek geldi içimden

bonus çiçeklerini seve dursun ben bezlerimi seveyim
Hele şunların güzeliğine
yanlız bim bezim 2 tane kalmış
Bonus gerçekten bimin çıkarılan son seri bezlerin desenleri hiç güzel değil
O yıldızlıyı kullanıyorum şu an lacivertte banyoda.
Altta kahverengi var ya o naylonlu gibi camlara ıslak kuru yapıcaksam ıslak silmeyi onunla yapıyorum

Hayırdır yeni üye? Hayatın senin olsun. Seni de şikayet etmek geldi içimden
Ne demek istediğini anlamadım burda herkes bir yerden başlaması gerekiyor ve başlarken yeni üye oluyorsun. Saçma sapan şeyleri banlamaya gerek yok hayatım lafını samimi bulduğum için kullandım herhangi bir art niyet içermiyor. Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…