Biraz öyle bu konuda biraz günahım var
Bazen çoçukların pijamasına filan şöyle göz ucuyla bakıp bundan çok güzel temizlik bezi olur diye içimden geçirirken yakalıyorum kendimi
Bir ara gördüm rengi soluk duruyordu.Bimin yeni desenli bezleri gelmiş öyle çirkin desenleri var ki sırf sinirim bozulmasın diye almadım
Her deseni bir arada kullanmışlar yaBir ara gördüm rengi soluk duruyordu.
Milli temizlik bezimiz hiç ayrılamam
Atlet iyidir atlet
Perla bez mi bende almak isterim çok övülmüş merak ettim şimdi.Ekledim sepete bakalım
Ben aldım hayatımmmmmm çok da güzel siliyor böyle şeylerde dış görünüşe bakmaman gerek. Her şeyde de dış görünüşe bakmıyorum muyuz kocalarımızda daBimin yeni desenli bezleri gelmiş öyle çirkin desenleri var ki sırf sinirim bozulmasın diye almadım
a101 in güzel sanırım yeni çıkmış yeşillikli desenli falan bende gidince alırım diyodum.Her deseni bir arada kullanmışlar ya
Ben mesajları bile göremedimprofiline bile bakamadan gitti
Perla mi övülen bende bakayimPerla bez mi bende almak isterim çok övülmüş merak ettim şimdi.
Ben aldım hayatımmmmmm çok da güzel siliyor böyle şeylerde dış görünüşe bakmaman gerek. Her şeyde de dış görünüşe bakmıyorum muyuz kocalarımızda da
Ben aldım hayatımmmmmm çok da güzel siliyor böyle şeylerde dış görünüşe bakmaman gerek. Her şeyde de dış görünüşe bakmıyorum muyuz kocalarımızda da
O yıldızlıyı kullanıyorum şu an lacivertte banyoda.bonus çiçeklerini seve dursun ben bezlerimi seveyim
Hele şunların güzeliğine
yanlız bim bezim 2 tane kalmış
Bonus gerçekten bimin çıkarılan son seri bezlerin desenleri hiç güzel değil
Övülen pella bez. Perla uzun yılların eski bir bez markası.Perla bez mi bende almak isterim çok övülmüş merak ettim şimdi.
Belli buda değişikHayırdır yeni üye? Hayatın senin olsun. Seni de şikayet etmek geldi içimden
Cam silme de etkili mi ihtiyacım varÖvülen pella bez. Perla uzun yılların eski bir bez markası.
Tabi canım camda çok aşırı çamur yoksa sadece bezi ıslatıp siliyosun deterjansız kurulama yapmadan o zaten leke bırakmıyor.Cam silme de etkili mi ihtiyacım var
Ne demek istediğini anlamadım burda herkes bir yerden başlaması gerekiyor ve başlarken yeni üye oluyorsun. Saçma sapan şeyleri banlamaya gerek yok hayatım lafını samimi bulduğum için kullandım herhangi bir art niyet içermiyor. SaygılarHayırdır yeni üye? Hayatın senin olsun. Seni de şikayet etmek geldi içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?