Baktım da pella, perla ayriymis klavye hatası sandimÖvülen pella bez. Perla uzun yılların eski bir bez markası.
Ben onunla kahverenği bele zor bezin hareketi kısıtlayan yerleri diliyorum balkon demirleri ve cam kenar mermerleri siliyorum.bimin son iki bezi o mavilerO yıldızlıyı kullanıyorum şu an lacivertte banyoda.
Altta kahverengi var ya o naylonlu gibi camlara ıslak kuru yapıcaksam ıslak silmeyi onunla yapıyorum
Makinede yıkanmıyor mu ?Tabi canım camda çok aşırı çamur yoksa sadece bezi ıslatıp siliyosun deterjansız kurulama yapmadan o zaten leke bırakmıyor.
Temizlerkende sadece beyaz sabunla yıkıyorsun
PellaymışPerla bez mi bende almak isterim çok övülmüş merak ettim şimdi.
Yani sabunla temizleniyor gerek kalmıyorMakinede yıkanmıyor mu ?
Pella eu olanı ekledim sepeteTabi canım camda çok aşırı çamur yoksa sadece bezi ıslatıp siliyosun deterjansız kurulama yapmadan o zaten leke bırakmıyor.
Temizlerkende sadece beyaz sabunla yıkıyorsun
Ben onunla kahverenği bele zor bezin hareketi kısıtlayan yerleri diliyorum balkon demirleri ve cam kenar mermerleri siliyorum.bimin son iki bezi o mavilerBiraz beklerim o desenlerin değişmesini
Bu desenlerle insana temizlik aşkı gelmiyor
Kurulama bezi var mı tavsiye edebileceğinBen onunla kahverenği bele zor bezin hareketi kısıtlayan yerleri diliyorum balkon demirleri ve cam kenar mermerleri siliyorum.bimin son iki bezi o mavilerBiraz beklerim o desenlerin değişmesini
Bu desenlerle insana temizlik aşkı gelmiyor
Ben aldım hayatımmmmmm çok da güzel siliyor böyle şeylerde dış görünüşe bakmaman gerek. Her şeyde de dış görünüşe bakmıyorum muyuz kocalarımızda da
Yeni tanıştığınız kişilere hayatım demezsiniz. Pat diye hiçbir ortama sohbete dahil olunmaz.Ne demek istediğini anlamadım burda herkes bir yerden başlaması gerekiyor ve başlarken yeni üye oluyorsun. Saçma sapan şeyleri banlamaya gerek yok hayatım lafını samimi bulduğum için kullandım herhangi bir art niyet içermiyor. Saygılar
Şok da da mı varAynen bende o niyetle kullanıyorum şoka bakmadım hiç onunkiler nasıl
Evet hayatım ama aslında işlevi iyi gibi yaaBir ara gördüm rengi soluk duruyordu.
Art niyetle söylemedim kusuruma bakma alındıysanız. Aynı bezden bahsediyoruz sandım deneyimi paylaştım. SaygılarYeni tanıştığınız kişilere hayatım demezsiniz. Pat diye hiçbir ortama sohbete dahil olunmaz.
Bugün yeni üye promosyon günümüz heralde
Yok şokunda bim gibi 101 gibi desenlileri varda hiç bakmadım diyodum. Biminkini beğenmeyince şansımı denimŞok da da mı var
Tamam bende onu diyorumYok şokunda bim gibi 101 gibi desenlileri varda hiç bakmadım diyodum. Biminkini beğenmeyince şansımı denim
Kuduro falan ne demek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?