- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sonunda azıcık ısındık birazdan çocukları alıp parka gidecem yeter ev ev haHava tam ısındı yandım bugün sıcaktan
Kuduro falan ne demek istiyorsun
Yeter ev evden sonra bi ha yazsan var ya harikaSonunda azıcık ısındık birazdan çocukları alıp parka gidecem yeter ev ev
Düzenliyorum haYeter ev evden sonra bi ha yazsan var ya harika
OldiSonunda azıcık ısındık birazdan çocukları alıp parka gidecem yeter ev ev ha
Bi sonraki yeni üyeye böyle diyecem söz
Ben her gün çıkıyorum mecburen. Dönüşte de parkta oynatıyorum. Bugün oynatmadım ama ilk günüm sarsılmayayım dedimSonunda azıcık ısındık birazdan çocukları alıp parka gidecem yeter ev ev
Ya adam olmuş insan içine karışmış bi de dün uykusu geldi parkta Allahtan örtü vs götürmüştüm yatırdım ablası oynadı sonra döndük eveBen her gün çıkıyorum mecburen. Dönüşte de parkta oynatıyorum. Bugün oynatmadım ama ilk günüm sarsılmayayım dedim
Şimdi senin iki numara da cemaat oldu ha
Aşırı çamurlu olsa da siliyorsum geçiyorsun kuzuTabi canım camda çok aşırı çamur yoksa sadece bezi ıslatıp siliyosun deterjansız kurulama yapmadan o zaten leke bırakmıyor.
Temizlerkende sadece beyaz sabunla yıkıyorsun
O hallerini sana özelden fotoğraf atacaktım atamadım ya takip et beni gardaşYa adam olmuş insan içine karışmış bi de dün uykusu geldi parkta Allahtan örtü vs götürmüştüm yatırdım ablası oynadı sonra döndük eve
Aşırı çamurlu olsa da siliyorsum geçiyorsun kuzu
Oh ne güzel olmuşYa adam olmuş insan içine karışmış bi de dün uykusu geldi parkta Allahtan örtü vs götürmüştüm yatırdım ablası oynadı sonra döndük eve
HemenO hallerini sana özelden fotoğraf atacaktım atamadım ya takip et beni gardaşNego
Mutfak ne durumda Anka kardeşAşırı çamurlu olsa da siliyorsum geçiyorsun kuzu
Dur atıyorumSen bana mesaj at iyisi mi
Eki Görüntüle 3055347
Hiç kimse yapmışım özel mesajı ondanYine olmadı ya
Eki Görüntüle 3055345
Haklısın hangi yeni üyeyle uğraşacaksın en azından takipleştiklerine aç bariHiç kimse yapmışım özel mesajı ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?