Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Gözüm seni az görmüştür ay balam yazık değil midir bu gözlere?
Saçma sapan kişiler yüzünden siteden soğudum. Kendi halim de yazıyorum gelip benim konuya dadanıyorlar cidden sıktı artık.
Konuya yazanları engelleme de kalkmış
Öyle işte

Yazdiklarimin saka olarak oldugu belli diye dusunuyorm tanimadigim insanlara gercekten naz ve trip yapicak degilim. Ha daha onceden de kullanmiyordum yeni uyeyim. Istedigimiz yere yorum yazabiliyorz diye dusunuyordum ama dune kadar herkesin bi gruplasmasi oldugunu farkettim. Herkesin grubu varmis. Siteyi yeni cozumluyorum acikcasi. Ama bu kadar da rahatsizlik duydugunuzu dusunmemistim skinti degil geri burdan cikarm sizlerde soguyup kil olmazsiniz. Iyi gunler.

İşin olduğu zaman dedim canım normalde onun peşinde olacaksın zaten

O an korkup üzüldüm nego ve benim yüzümden oldu diye düşündüm o psikolojiyle. En kısa zamanda sadakamı vereceğim inşallah.
Anladım canım korkmuşsun. Bazen ne kadar dikkat edersek edelim gözümüzün önünde bile oluyor maalesef kazalar.

Grup falan yok hanımefendi. Gerçekten yeni üye olup gelenin başımın üstünde yeri var.
Neyse konuyu uzatamayacak kadar yorgunum.

Kaç günde bir silinmesi lazım canım ben dip köşe ayda bir falan yapıyorum diğer günler şöyle bi döküleni lekeyi silip geçiyorum.

Kaç günde bir silinmesi lazım canım ben dip köşe ayda bir falan yapıyorum diğer günler şöyle bi döküleni lekeyi silip geçiyorum.
Hafta da bir düzenleyip siliyorum ben canım. Öyle bütün parçalarını çıkarıp yıkamıyorum onu arada yapıyorum. Haftalık düzenli silince pek gerek kalmıyor yıkamaya. Zaten dökülen falan varsa hemen siliyorum.

Aynen aynen tamam o zaman. Dedim 10 günde bir mi yapıyor acaba dip bucak

Kızlar buzluğa yapıp atabileceğim bir tatlı tarifiniz var mı? Bayramın 2.günü şehir dışından misafir gelme ihtimali var. Börek sarıp koyacağım bir de tatlı bi şeyler yapıp koyayım dedim ama ne koyulur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…