Aynısını düşünüyorum.Bu yeni üyelere iyice kıl olmaya başladım.
Gelir gelmez aynı konulara yazıyorlar
Ahh en sevdiğimBu gün yastıığımda bununla uyandım
Günaydın
Saçma sapan kişiler yüzünden siteden soğudum. Kendi halim de yazıyorum gelip benim konuya dadanıyorlar cidden sıktı artık.Nego Gözüm seni az görmüştür ay balam yazık değil midir bu gözlere?
HosbuldummmEsmereldaaa hoş geldin
HosbuldummHoş geldin
O an korkup üzüldüm nego ve benim yüzümden oldu diye düşündüm o psikolojiyle. En kısa zamanda sadakamı vereceğim inşallah.Kendini neden suçluyorsun ki insanlık hali, kazalar da bizim için. Sadaka verebilirseniz iyi olur
Yazdiklarimin saka olarak oldugu belli diye dusunuyorm tanimadigim insanlara gercekten naz ve trip yapicak degilim. Ha daha onceden de kullanmiyordum yeni uyeyim. Istedigimiz yere yorum yazabiliyorz diye dusunuyordum ama dune kadar herkesin bi gruplasmasi oldugunu farkettim. Herkesin grubu varmis. Siteyi yeni cozumluyorum acikcasi. Ama bu kadar da rahatsizlik duydugunuzu dusunmemistim skinti degil geri burdan cikarm sizlerde soguyup kil olmazsiniz. Iyi gunler.Merhaba yeni üye olmuşsunuz mesajlarınızı okudum. Siteyi önceden kullanan biri gibi gayet aktif kullanmaya başlamışsınız üç günde.
Daha önce başka üyelikle sitede olduğunuzu düşünüyorum.
Yeni girdiği ortamlarda da hemen naz yapmasa trip atmasa daha kolay iletişim kurabilir insanlar.
Benimkide ağlıyor. Allahım resmen bizim evin içindesin28 nisan ödevi
Buzdolabı ağlıyorduuuu silelim
Buzdolabının üstünü de silelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Tenyearslatermavi
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Anka
İşin olduğu zaman dedim canım normalde onun peşinde olacaksın zatenKızımı da kısıtlamak istemiyorum bütün gün evde, pandemi bebeği anne babasından başka bir insan tanımıyor üzülüyorum da ama zor durumda kaldığım zamanlarda dediğin gibi yaparım artık Anka.
Anladım canım korkmuşsun. Bazen ne kadar dikkat edersek edelim gözümüzün önünde bile oluyor maalesef kazalar.O an korkup üzüldüm nego ve benim yüzümden oldu diye düşündüm o psikolojiyle. En kısa zamanda sadakamı vereceğim inşallah.
Grup falan yok hanımefendi. Gerçekten yeni üye olup gelenin başımın üstünde yeri var.Yazdiklarimin saka olarak oldugu belli diye dusunuyorm tanimadigim insanlara gercekten naz ve trip yapicak degilim. Ha daha onceden de kullanmiyordum yeni uyeyim. Istedigimiz yere yorum yazabiliyorz diye dusunuyordum ama dune kadar herkesin bi gruplasmasi oldugunu farkettim. Herkesin grubu varmis. Siteyi yeni cozumluyorum acikcasi. Ama bu kadar da rahatsizlik duydugunuzu dusunmemistim skinti degil geri burdan cikarm sizlerde soguyup kil olmazsiniz. Iyi gunler.
Kaç günde bir silinmesi lazım canım ben dip köşe ayda bir falan yapıyorum diğer günler şöyle bi döküleni lekeyi silip geçiyorum.28 nisan ödevi
Buzdolabı ağlıyorduuuu silelim
Buzdolabının üstünü de silelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Tenyearslatermavi
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Anka
Hafta da bir düzenleyip siliyorum ben canım. Öyle bütün parçalarını çıkarıp yıkamıyorum onu arada yapıyorum. Haftalık düzenli silince pek gerek kalmıyor yıkamaya. Zaten dökülen falan varsa hemen siliyorum.Kaç günde bir silinmesi lazım canım ben dip köşe ayda bir falan yapıyorum diğer günler şöyle bi döküleni lekeyi silip geçiyorum.
Saçma sapan kişiler yüzünden siteden soğudum. Kendi halim de yazıyorum gelip benim konuya dadanıyorlar cidden sıktı artık.
Konuya yazanları engelleme de kalkmış
Öyle işte
Aynen aynen tamam o zaman. Dedim 10 günde bir mi yapıyor acaba dip bucakHafta da bir düzenleyip siliyorum ben canım. Öyle bütün parçalarını çıkarıp yıkamıyorum onu arada yapıyorum. Haftalık düzenli silince pek gerek kalmıyor yıkamaya. Zaten dökülen falan varsa hemen siliyorum.
Aynen bakarımBundan sonra evveliyatına bakarsın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?