Negocum ağlamıyorsa silmiyoruz dimi doğru anladım28 nisan ödevi
Buzdolabı ağlıyorduuuu silelim
Buzdolabının üstünü de silelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Tenyearslatermavi
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Anka
Canım bu çok güzel oluyor ama zahmetli olur dersen bence kolay gerçiYani hani buzluktan çıkarıp üzerini şerbetleyebileceğim bi tatlı olur herhalde. Sütlü tatlı öyle konulmaz diye düşünüyorum. Bir de şimdi gelmezlerse biz evde olmayız o gün kötü olmasın. Tarif varsa atar mısın bakayım
Offff güldürdün beniBen üye olana kadar anam çatladıeskiden giriş sanırım sorugulama daha çoktu
Geyik konusunda buldum kendimi alttan gözüküyorum kadın gel muhabbet edelim diyor bana ula bu beni görüyor dedim
Zeki Mürende mi görecek uzaylı gibi kala kaldım ortada
YaaaaKiz gel ne dedim ben şimdi sadece ilk zamanlar kendimi hatirladim.kusme hemen zaten sen bizi begenmezsin 1 haftaya kacarsin inanki biz camasir suyu icip tuz ruhu ile banyo yapıyoruz. Ahahhahahah
Herkes doğru biz yalan cesigaValla ben uye oldugum gün degil bir gruba yazmayi alinti yapmayi konu acmayi bile 2 haftada kaptim. Bi biz malız sanirim. Böyle zeki olmadığım icin hep böyleyse demek ki
Koyu yazdigim kelimeleri yeminle sana yeni uyeler kurmuyor bu net yani çünkü kalıplaşmış ezberden cumleler bunlar kk da ahahhahahahha
Tabii ki temizse niye silelim müsrifliğin lüzumu yokTünaydınnn
Negocum ağlamıyorsa silmiyoruz dimi doğru anladım
Ben de bi niyetlendim buna öyle kaldı kolay mı gerçekten hamur ortada kalmaz dimiCanım bu çok güzel oluyor ama zahmetli olur dersen bence kolay gerçi
Şekerpare, kalburabastı,bal parmak tatlısı da atılır dondurucuya .
O konuyu bulsam alıntı yapardımOffff güldürdün beni
Dalmak var dalmak var Anka anlıyorum kim ne niyetle dalıyorBen unutmuşum ilk zamanlarımı ama ben de genel olarak dann diye dalarım her yeremizaç meselesi biraz
Cidden kolay ya hatta aynı hamurdan şöbiyet şeklinde de yapmıştım.Ben de bi niyetlendim buna öyle kaldı kolay mı gerçekten hamur ortada kalmaz dimi
Ben baktım da manzaralı oda bakıyordum falan yazmışsın o mu acabaO konuyu bulsam alıntı yapardım
Deniyim inşallah canım teşekkür ederimCidden kolay ya hatta aynı hamurdan şöbiyet şeklinde de yapmıştım.
levoşum bizim dolaplar duygusal değil, o yüzden silmesek de olurTünaydınnn
Negocum ağlamıyorsa silmiyoruz dimi doğru anladım
Yok bir yılbaşı gecesiydi o fotoğraf eski dostlar topiği orda arkadaşlarım vardı dağıldılarBen baktım da manzaralı oda bakıyordum falan yazmışsın o mu acababu gün işsizim de azcık
küren var senin tabi ki anlayacaksınDalmak var dalmak var Anka anlıyorum kim ne niyetle dalıyor
Yok eski dostlar değil değişik şekilli şüküllü adı vardı topiğinYok bir yılbaşı gecesiydi o fotoğraf eski dostlar topiği orda arkadaşlarım vardı dağıldılar
Tarih kaçtıYok eski dostlar değil değişik şekilli şüküllü adı vardı topiğin
Tarih kaçtı
Kk nin nenesi olmuş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?