Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne tarz bir tatlı canım? Bir tarlf var eğer yapabilirim dersen çok leziz

Ne tarz bir tatlı canım? Bir tarlf var eğer yapabilirim dersen çok leziz
Yani hani buzluktan çıkarıp üzerini şerbetleyebileceğim bi tatlı olur herhalde. Sütlü tatlı öyle konulmaz diye düşünüyorum. Bir de şimdi gelmezlerse biz evde olmayız o gün kötü olmasın. Tarif varsa atar mısın bakayım

Valla ben uye oldugum gün degil bir gruba yazmayi alinti yapmayi konu acmayi bile 2 haftada kaptim. Bi biz malız sanirim. Böyle zeki olmadığım icin hep böyleyse demek ki

Koyu yazdigim kelimeleri yeminle sana yeni uyeler kurmuyor bu net yani çünkü kalıplaşmış ezberden cumleler bunlar kk da ahahhahahahha

Valla kizlar neye inanmak istiyorsaniz ona inanabilirsiniz. Anlayamadim yeni olsa ne olacak eski olsa ne olacak farkeden ne ki yani yeniyim inanmak inanmamak size kalmis. Kurcalaya kurcalaya cozdum. Eski olsam iki hesap kullansam neden soylemiym?? Amacim tanismakti sohbet etmekti. Ama itamlariniz yaklasma biciminiz hic hos degil. Ustune daha da konusmazsak sevinirim

Reactions: JES
Ben üye olana kadar anam çatladı eskiden giriş sanırım sorugulama daha çoktu

Geyik konusunda buldum kendimi alttan gözüküyorum kadın gel muhabbet edelim diyor bana ula bu beni görüyor dedim

Zeki Mürende mi görecek uzaylı gibi kala kaldım ortada

Kiz gel ne dedim ben şimdi sadece ilk zamanlar kendimi hatirladim. kusme hemen zaten sen bizi begenmezsin 1 haftaya kacarsin inanki biz camasir suyu icip tuz ruhu ile banyo yapıyoruz. Ahahhahahah

Hahhahahhaah ben uye oldum daha vismillah farkli yere baslik actim diye banlandim sonra sövüp 1-2 yil gelmedim ardindan devamkeeee ahahahhahahah

Atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…