Ay yok canım diyorum hep ben hiç o kadar titiz olmadım diye sizeAynen aynen tamam o zaman. Dedim 10 günde bir mi yapıyor acaba dip bucak
Ne tarz bir tatlı canım? Bir tarlf var eğer yapabilirim dersen çok lezizKızlar buzluğa yapıp atabileceğim bir tatlı tarifiniz var mı? Bayramın 2.günü şehir dışından misafir gelme ihtimali var. Börek sarıp koyacağım bir de tatlı bi şeyler yapıp koyayım dedim ama ne koyulur bilmiyorum
Yani hani buzluktan çıkarıp üzerini şerbetleyebileceğim bi tatlı olur herhalde. Sütlü tatlı öyle konulmaz diye düşünüyorum. Bir de şimdi gelmezlerse biz evde olmayız o gün kötü olmasın. Tarif varsa atar mısın bakayımNe tarz bir tatlı canım? Bir tarlf var eğer yapabilirim dersen çok leziz
Mikrop kapmasak yeter işteAy yok canım diyorum hep ben hiç o kadar titiz olmadım diye size
Ama düzen takıntım var işte
Mozaik çok mu basit olurKızlar buzluğa yapıp atabileceğim bir tatlı tarifiniz var mı? Bayramın 2.günü şehir dışından misafir gelme ihtimali var. Börek sarıp koyacağım bir de tatlı bi şeyler yapıp koyayım dedim ama ne koyulur bilmiyorum
Domdom ben edebiyat parcalayamiyom direk dümdüz işte anlasanaJES Bakta feyz al ulan anca negoo negoo
Negoooooooooooo herkes yalan sensin gercek negoooooooSaçma sapan kişiler yüzünden siteden soğudum. Kendi halim de yazıyorum gelip benim konuya dadanıyorlar cidden sıktı artık.
Konuya yazanları engelleme de kalkmış
Öyle işte
Valla ben uye oldugum gün degil bir gruba yazmayi alinti yapmayi konu acmayi bile 2 haftada kaptim. Bi biz malız sanirim. Böyle zeki olmadığım icin hep böyleyse demek kiYazdiklarimin saka olarak oldugu belli diye dusunuyorm tanimadigim insanlara gercekten naz ve trip yapicak degilim. Ha daha onceden de kullanmiyordum yeni uyeyim. Istedigimiz yere yorum yazabiliyorz diye dusunuyordum ama dune kadar herkesin bi gruplasmasi oldugunu farkettim. Herkesin grubu varmis. Siteyi yeni cozumluyorum acikcasi. Ama bu kadar da rahatsizlik duydugunuzu dusunmemistim skinti degil geri burdan cikarm sizlerde soguyup kil olmazsiniz. Iyi gunler.
Sende götüne yicen patpati az kaldiPapucumun üyeleri bırah yeaa gelip vızlayıp dursunlar bi patpata bakar
Jes yazma boyle seyler simdi baslayacak yine sen yokken biz vardik demeyeSende götüne yicen patpati az kaldi
Valla kizlar neye inanmak istiyorsaniz ona inanabilirsiniz. Anlayamadim yeni olsa ne olacak eski olsa ne olacak farkeden ne ki yani yeniyim inanmak inanmamak size kalmis. Kurcalaya kurcalaya cozdum. Eski olsam iki hesap kullansam neden soylemiym?? Amacim tanismakti sohbet etmekti. Ama itamlariniz yaklasma biciminiz hic hos degil. Ustune daha da konusmazsak sevinirimValla ben uye oldugum gün degil bir gruba yazmayi alinti yapmayi konu acmayi bile 2 haftada kaptim. Bi biz malız sanirim. Böyle zeki olmadığım icin hep böyleyse demek ki
Koyu yazdigim kelimeleri yeminle sana yeni uyeler kurmuyor bu net yani çünkü kalıplaşmış ezberden cumleler bunlar kk da ahahhahahahha
Ben üye olana kadar anam çatladıValla ben uye oldugum gün degil bir gruba yazmayi alinti yapmayi konu acmayi bile 2 haftada kaptim. Bi biz malız sanirim. Böyle zeki olmadığım icin hep böyleyse demek ki
Koyu yazdigim kelimeleri yeminle sana yeni uyeler kurmuyor bu net yani çünkü kalıplaşmış ezberden cumleler bunlar kk da ahahhahahahha
Kiz gel ne dedim ben şimdi sadece ilk zamanlar kendimi hatirladim.Valla kizlar neye inanmak istiyorsaniz ona inanabilirsiniz. Anlayamadim yeni olsa ne olacak eski olsa ne olacak farkeden ne ki yani yeniyim inanmak inanmamak size kalmis. Kurcalaya kurcalaya cozdum. Eski olsam iki hesap kullansam neden soylemiym?? Amacim tanismakti sohbet etmekti. Ama itamlariniz yaklasma biciminiz hic hos degil. Ustune daha da konusmazsak sevinirim
KokurtmaKiz gel ne dedim ben şimdi sadece ilk zamanlar kendimi hatirladim.kusme hemen zaten sen bizi begenmezsin 1 haftaya kacarsin inanki biz camasir suyu icip tuz ruhu ile banyo yapıyoruz. Ahahhahahah
Hahhahahhaah ben uye oldum daha vismillah farkli yere baslik actim diye banlandim sonra sövüp 1-2 yil gelmedim ardindan devamkeeee ahahahhahahahBen üye olana kadar anam çatladıeskiden giriş sanırım sorugulama daha çoktu
Geyik konusunda buldum kendimi alttan gözüküyorum kadın gel muhabbet edelim diyor bana ula bu beni görüyor dedim
Zeki Mürende mi görecek uzaylı gibi kala kaldım ortada
Mubarek ayda önden haber ediyorum ki sonra üzülmesin mümin kardeşimKokurtma
Ben yemek yarışmasına katıldım konu açtım konun tüm kontörülü benden çıktıHahhahahhaah ben uye oldum daha vismillah farkli yere baslik actim diye banlandim sonra sövüp 1-2 yil gelmedim ardindan devamkeeee ahahahhahahah
benm ki biraz daha ağlasın28 nisan ödevi
Buzdolabı ağlıyorduuuu silelim
Buzdolabının üstünü de silelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Tenyearslatermavi
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Anka
AtıyorumYani hani buzluktan çıkarıp üzerini şerbetleyebileceğim bi tatlı olur herhalde. Sütlü tatlı öyle konulmaz diye düşünüyorum. Bir de şimdi gelmezlerse biz evde olmayız o gün kötü olmasın. Tarif varsa atar mısın bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?