- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aslında Kursu olanlar için 2 değil 4 gün kuzu Cumartesi - pazar da dyk kursları oluyor2 günü de katsalarmış ya
Şu dört bezeden olan kolay gibi görünüyorİki tane baklava buldum bayram için
Evet ya çok kolay cidden. Hazır al bu bayram hiç uğraşmak istemiyorum dedim ama aklımı çeldi buŞu dört bezeden olan kolay gibi görünüyor
İğrenç yaa
Bakalım annemler bebeye bakarsa belki ben de yaparım ya da hazır yufkadan yaparım bilemedimEvet ya çok kolay cidden. Hazır al bu bayram hiç uğraşmak istemiyorum dedim ama aklımı çeldi bu
Eşin nasil oldu dut?Yok kız . Bu heralde acıtarak yapıyo iğneyi falan eşim demiş direk
Kendin mi açıyorsun ikiside nefis görünüyor.İki tane baklava buldum bayram için
CanımEşin nasil oldu dut?
Kendin mi açıyorsun ikiside nefis görünüyor.
Kocam da verdi gazı sen yaparsın aslansın kaplansın diyeBakalım annemler bebeye bakarsa belki ben de yaparım ya da hazır yufkadan yaparım bilemedim
EvetEşin nasil oldu dut?
Kendin mi açıyorsun ikiside nefis görünüyor.
Salon camları silinecek
Salon dip köşe süpürülüp silinecek
Kapılar silinecek
Mutfak camları silinecek
Mutfak masa sandalyesi silinecek
Tüm ev süpürülüp silinecek
Banyo temizlenecek
Kullanılmayan tuvalet temizlenecek
Buzluğa börek sarılacak tatlı yapılacak
Balkon yıkanacak
Enişte beyi çok uyanık gördümKocam da verdi gazı sen yaparsın aslansın kaplansın diye
Video yu izleyince baktım mutfak da toplu ben bunu yaparım ya dedim bi gaza geldim ama baktım un nişasta azmış erken söndü gazımİki tane baklava buldum bayram için
Ne var yani bizim de topluEvet demişim neyse tekrar diyim mutfağım toplu
Benimki milenyum gibi, güneş fırtınası gibi, kanlı ay gibi 1000 yılda bir görülen bi olay. Tarihe not düşmek lazımNe var yani bizim de toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?