- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Karşı dağlar bugün kapalıydı sanırım bizim de yüseklere kar yağdıNeyse ki kısa süreli de olsa Erzurum’da değilim
Eskiden hatırlıyomusun hıdırellez zamanı kar?Karşı dağlar bugün kapalıydı sanırım bizim de yüseklere kar yağdı
Bizim kalorfeleri akşam yakıyolar mondları her seferinde yıkayıp kaldırıyorum ertesi gün yine çıkyor nisanda karı hadırlıyorum ama mayısta hiç hayırlamıyorumEskiden hatırlıyomusun hıdırellez zamanı kar?
Negooooooooooooo dobarlan negoooooooooBıraktım senin ellerine etleri de kemikleri de senin. Zaten tadım yok böyle ruh halim dipleri görüp duruyor
Arkadaşlar bonus kardesimiz adeta gokten düşmüş bir badi tanesiEfser badisi gurban naptın?
Ben naptım yazayım
Evi toparladım
Çamaşır yıkandı astım
Lavaboyu temizledim açıcı döktüm
Seyrek saksıları sıklaştırdım yerim hiç kalmadı artık
Balkonu süpürdüm sildim saksıları kaldırdım sildim
Elimin yetiştiği kadar içten dıştan camını sildim
Mutfak camınıda sildim
Mutfağı salonu koridoru süpürdüm
Mutfağı topladım birazını elde yıkadım
Buzdolabını sildim üstten sebzeliği çıkarıp sildim
Çorba kısır yaptım yıka doğra uğraştırdı
Tekrar topladım
Bütün kurulama bezlerini beslenme bezlerini önce çamaşır suyuna bastım sonra sabunla yıkadım astım
Anca bu kadar oldu artık çay içiyorum
Senün sevgilin yoksa malipina ile es ol ama o cok aktif olamadigindan ben gazlarin seni lorik ahahahahahhHerkesler eş mı buluyor birbirine
Senün sevgilin yoksa malipina ile es ol ama o cok aktif olamadigindan ben gazlarin seni ahahahahahhHerkesler eş mı buluyor birbirine
Dur su listeyi not alayim ben yoksa millet durduk yere araya gidecekSenin eşin @Gecenin Tenhasi canım
Senin gobusune copla vurayim da görDemirden korksak trene binmez idik
VaaaaayKablolu yok mu? Türkü paylaştım profilde dinle müsaitsen ❤
Bi ısınamadılar yaNeyse ki kısa süreli de olsa Erzurum’da değilim
Aslanimmmmmm aslanMutfağım toplu
Çamaşırları da topladım, yatıyorum. İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
Sen nasil oldun canim iyi misin gecen gün ki agrindan eser kalmadi insallahCahilligime dalmisligima ver dutum soramadim eşini cok sevindimumarım daha da iyi olur
Bebeğimsu karıştırdın benim badişko C Capanin Gururu TeyomAslanimmmmmm aslanLevaiz Badin ortalığı tokatliyor sen de anca devir yat totoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?