Ben şu listeyi harbi not alayim yoksa nego benim totoyu delik deşik edecekBebeğimsu karıştırdın benim badişko @Teyocan
AhahahhahaBen şu listeyi harbi not alayim yoksa nego benim totoyu delik deşik edecek
Öncelikle geçmiş olsunBugün yaptiklarim
Kahvaltı hazırladım
Kirli Bulaşıkları yerleştirdim
Tezgah ve ocağı ayrıntılı sildim
Eve süpürge çekildi
Bebeğimi yıkadım
Bir battaniye yıkandı makinaya sığmadığı için çiğnedim
Bir posta çamaşır yıkandı serildi
Çamaşır katladim yerleştirdim
İkinci posta yıkanıyor
Akşam yemeği yapıldı
Çöpler atıldı mutfak ve banyodaki
Çay demledim içiyoruz şuan
Mutfağı da toplayıp öyle yatarımmimesis
Sen neler yaptın canim
Bu ne sevgi aaah bu ne ızdıııraaapSenin gobusune copla vurayim da gör
Yakışır bir iki beş on delik puantiyeli desen olurBen şu listeyi harbi not alayim yoksa nego benim totoyu delik deşik edecek
Hafif derecede var cnm az da olsa zorluyor malesef kas gevşetici içiyorum hala araştırma Hastanesi'nde randevu aldım ama iptal etcem sanirim burdakinden bakmaya calisicam öğleden sonra olduğu için tekrar tekrar ister orası gitmek mesele olur çocuk tedavisi işi aksar bu sefer ama aşırı ağrım yok çok şükürSen nasil oldun canim iyi misin gecen gün ki agrindan eser kalmadi insallah
İptal ettim hattaHafif derecede var cnm az da olsa zorluyor malesef kas gevşetici içiyorum hala araştırma Hastanesi'nde randevu aldım ama iptal etcem sanirim burdakinden bakmaya calisicam öğleden sonra olduğu için tekrar tekrar ister orası gitmek mesele olur çocuk tedavisi işi aksar bu sefer ama aşırı ağrım yok çok şükür
Çok iyi çalışmışsınÖncelikle geçmiş olsunEva . Gün içinde mesaj yazamamıştım.
Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım. Onlar ütülenecek sepette duruyorlar,
Kızımın kullanmadığı eşyalarını güzelce silip büyük torbalara koydum. Koliye koyup depoya koyacağız,
Park beşiğin nemli bezle tozunu aldım. Yatağı bir kademe aşağı indirip, çarşafını değiştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yerleri silip, toz aldım,
Banyonun da yerini sildim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Dünden yemek vardı. Eşim hala işte. Kızımla birlikte yedik. Mutfağı topladım,
Lavaboyu ve tezgahı dezenfekte ettim, mutfak bezini çamaşır suyuna koydum,
Salonu topladım. (Oyuncakları topladım kenara koydum, kitapları yerleştirdim, yastıkları düzelttim),
Kızımın odasını topladım, çekmeceleri düzenledim.
Mutfak toplu, tezgah boş. :) Salon ve diğer odalar da iyi durumda diyebilirim.
Coptan kurtulmak icin ne mi yapilir ??Öncelikle geçmiş olsunEva . Gün içinde mesaj yazamamıştım.
Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım. Onlar ütülenecek sepette duruyorlar,
Kızımın kullanmadığı eşyalarını güzelce silip büyük torbalara koydum. Koliye koyup depoya koyacağız,
Park beşiğin nemli bezle tozunu aldım. Yatağı bir kademe aşağı indirip, çarşafını değiştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yerleri silip, toz aldım,
Banyonun da yerini sildim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Dünden yemek vardı. Eşim hala işte. Kızımla birlikte yedik. Mutfağı topladım,
Lavaboyu ve tezgahı dezenfekte ettim, mutfak bezini çamaşır suyuna koydum,
Salonu topladım. (Oyuncakları topladım kenara koydum, kitapları yerleştirdim, yastıkları düzelttim),
Kızımın odasını topladım, çekmeceleri düzenledim.
Mutfak toplu, tezgah boş. :) Salon ve diğer odalar da iyi durumda diyebilirim.
Allahim insallah once sana sifa versin sonra da bebis tedavisinde kolaylik ferahlik huzur versin. Merak etme hersey insallah girecek yolunaHafif derecede var cnm az da olsa zorluyor malesef kas gevşetici içiyorum hala araştırma Hastanesi'nde randevu aldım ama iptal etcem sanirim burdakinden bakmaya calisicam öğleden sonra olduğu için tekrar tekrar ister orası gitmek mesele olur çocuk tedavisi işi aksar bu sefer ama aşırı ağrım yok çok şükür
Gozumde canlandirdim allah almasin seniYakışır bir iki beş on delik puantiyeli desen olur
AminnnnnnnRabbim hepimizi sifasiz hastalıktan korusunburasi yoğun oluyor bulamadım şimdi baktım zorluyor giderim ne yapayım şimdi idare ediyor çok şükür
Dunya gozuyle yaslayamazsam gafami gozum acik giderBu ne sevgi aaah bu ne ızdıııraaap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?