Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Çamaşırları astım
Dünden kuruyanları katladım yerleştirdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
2 çaydanlık takımı cifledim
Kettle ı cifledim
Elde yıkadıklarımı yerleştirdim
Marketten gelenleri yerleştirdim
Çamaşırları topladım
Koltuk örtülerini çıkarıp makinaya attım çalıştırdım
Örtüleri astım
Heryeri süpürdüm
Ayrıntılı toz aldım
Lavaboyu, klozeti, küveti ve banyoyu foşur foşur yıkadım
Musluklarını parlattım
Çöpleri boşalttım
Şimdilik bu kadar. Daha çocukları banyo yaptırıp poğaça yapıcam

Hey maşallah ben çok yanlış kişiyi seçmişim

Bugünün örnek insanlarından biri olan limonsuz arkadaşımızı alkışlıyoruz

Çay faslına geçildi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Sandalye kılıfları geçirildi
Masa örtüsü serildi
Yemekler dolaba kondu
Gece misafr yorganlarinu duzenlicem
Bulaşık Makinesi bosaltilcak
Yarın yengeye yardım edicekmisim bizim odalar salı gününe kaldı
Teneffus Zili Nego
Yine çok çalışkanım ya ,

Olsa zaten söylerim yada belli olur. Bu sorunun amacı ne hiç anlamadım. Yani neden yok onu öğrenmek istiyorlar bence.
Off hep aynı sorular.Benim bi çocuğum varken 2.yi soruyorlardı düşün 2 tane kaynım olduğu halde kürtaj olmak zorunda kalmıştık.Daha çocuğun olmuyor senin dedi dengesizin biri.Rabbim ne dilerse o olur.Inş.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı salih evlat nasip etsin.❤ (amin)

Selam vermedim kızlar herkese iyi geceler..Bugün duş aldıktan sonra saçlarımı kurutmadan çarşıya çıktık sanırım baş ağrım ondan.Bebeğim de bi kaç gündür emmek istemiyor bugün pek emmedi ağrı yaptı bende. Uzanıyorum yataktayım kendimi kötü hissediyorum şimdilik eşim bakıyor çocuklara inş. toparlanırım.Büyüğü eşim yıkadı küçüğe sıra gelmedi.Anneme ve kv 'ye hediye aldık.Yemekte dışarda yendi.Umarım mastit yapmaz uyurken emmezse sağacağım mecburen.

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için, rahat annelere bayılıyorum.☺ Ben çok rahat değilim vede çevrem öyle kv çok sıkardı beni.2.de biraz daha rahatım şuan bi sıkıntısı yoksa,meme reddi yapıyor.Ins.geçici bi durumdur.Oğlan yemezse hastalanırdı o yüzden peşinden koşturuyordum abartılı olmayacak şekilde.Deneyeceğim blw umarım yer içer üzmez bizi.

Harikasın canım ellerin dert görmesin..Böyle bi badim olduğu için çok şanslıyım...❤
Grip gibi burnum durmuyor. Halsizlik var. Karnımda ağrıyor.
Geçmiş olsun canım.❤ "Canlar hepinizin anneler gününü kutluyorum"..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…