Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dediğim ilaçtan almadın mı? Alsan o bir günde kurutuyordu.
Yok be kuzum yumruk kadar oldu su toplaması
Patlamayınca Arefe günü şırıngayla çektiler sora verdikleri karışımdan sürdüm yigenimde, doktorda aman elleme sakın elleme diye korkuttular bayram arası olduğu için zaten eczaneler kapalı öyle kala kaldım canım

Benim de öyle yanığım olmuştu, rif ampul vermişlerdi kırıp döküyorsun o hemen kurutuyor, bu kadar çekmezdin

Yanık en korktuğum çok geçmiş olsun. Çok derinse sarsaydın keşke mikrop kapmaz inşallah

Benim de öyle yanığım olmuştu, rif ampul vermişlerdi kırıp döküyorsun o hemen kurutuyor, bu kadar çekmezdin
O kadar sordumda yok deyip durdular ne bileyim deriyi sakın kaldırma dediler 2 gün sonra tüm deri kalktı ne olacak bu dedim bu sefer sakın enfeksyon almasın diye uğraştım
Allah bir daha nasip etmesin artık çok şükür bugün toplarmış inşallah eşorfmanımı giyerim bu ara hava soğuk bir tarafım dondu

Allah inancı olmayan, her şeyin Allah'ın nasibi olduğunu kabul etmeyen kendi marifetleri sanan insanlar. Bunlar gizli şirkler. Bilseler yapmazlardı diyelim efendimiz gibi ne diyelim rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin

Jes benim hafta sonu genelde bir gün kendi annemlerde bir gün kvde de geçiyor o yüzden fazla iş yapamıyorum yazamıyorum hafta sonu şimdiden söyleyeyim
Tamam yavrum zaten haftasonumuz esnek olacak. Nego öyle dedi Ama durmayıp is yapanlari arşa çıkaracağım abartili bir sekilde ahhahahahabab

Seni gazlamaya pazartesideb devam edecegim ben

Günaydın canlar anneler gününüz kutlu olsun saat 9 dan beri ayaktayım
Valla mutfağı dip köşe Yapıcam sanırım başladım bile
Misafir nevresimlerinu parça parça atıyorum ilk posta atıldı çalışıyor
Bulaşık Makinesi çalıştirildi dolaplar buzdolabı vs yapicam Dip köşe odalara vakit kalsın yarın
Şimdi dolaplara girisicem Allah'tan çok yağlı değil daha bir hafta oldu gellei bugün isim kolay .
Herkese kolay gelsin badimmm
Teneffus Zili Nego

Kızlar bir günde telefonla geçirdiğiniz vakit ne kadar? Ben son zamanlarda sanırım biraz artırmışım. Android telefonlarda ayarlar kısmında dijital sağlık ve ebeveyn kontrolü bölümü var. Oraya girince bir günde telefonla ne kadar saat uğraşmışız gösteriyor. Bir de hangi uygulamada ne kadar vakit harcadığımızı da detaylıca gösteriyor. Ben bakınca şaşırdım bayağı, çok uzun vakitler harcamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…