Yok be kuzum yumruk kadar oldu su toplamasıDediğim ilaçtan almadın mı? Alsan o bir günde kurutuyordu.
Benim de öyle yanığım olmuştu, rif ampul vermişlerdi kırıp döküyorsun o hemen kurutuyor, bu kadar çekmezdinYok be kuzum yumruk kadar oldu su toplaması
Patlamayınca Arefe günü şırıngayla çektiler sora verdikleri karışımdan sürdüm yigenimde, doktorda aman elleme sakın elleme diye korkuttular bayram arası olduğu için zaten eczaneler kapalı öyle kala kaldım canım
Yanık en korktuğum çok geçmiş olsun. Çok derinse sarsaydın keşke mikrop kapmaz inşallahUzun tunikle geziyorum (don baca dolanıyorum )bayramda sabahlık namaz elbisesiyle karşıladım misafirleri
Yaranın üzerine bir şey gelemiyor daha çok şükür su akması filan durdu bir kabuk bağlasa rahatlıyacağım
O kadar sordumda yok deyip durdular ne bileyimBenim de öyle yanığım olmuştu, rif ampul vermişlerdi kırıp döküyorsun o hemen kurutuyor, bu kadar çekmezdin
Allah inancı olmayan, her şeyin Allah'ın nasibi olduğunu kabul etmeyen kendi marifetleri sanan insanlar. Bunlar gizli şirkler. Bilseler yapmazlardı diyelim efendimiz gibi ne diyelimYaşamayan anlamıyor gerçekten. Bugün kayınvalide kuşunuzu niye getirmediniz, madem çocuk yok, bebek yerine kuşu sevseydim. Ben onun babannesiyim dedi, şaka gibibenim oğlum üçüncü ayda hazırdı diyor. Senin gebeliği hemen elde etmiş olman, herkeste böyle olacağı anlamına gelmiyor. Ah bi anlasalar...
Bayramda sardım ki bir şey giyeyim diye bu sefer derisi kalktı kuzum geri açtıkYanık en korktuğum çok geçmiş olsun. Çok derinse sarsaydın keşke mikrop kapmaz inşallah
Anladım canım rabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun tekrardanBayramda sardım ki bir şey giyeyim diye bu sefer derisi kalktı kuzum geri açtık
Sağol canımAnladım canım rabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun tekrardan
Tamam yavrum zaten haftasonumuz esnek olacak. Nego öyle dediJes benim hafta sonu genelde bir gün kendi annemlerde bir gün kvde de geçiyor o yüzden fazla iş yapamıyorum yazamıyorum hafta sonu şimdiden söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?