- 12 Haziran 2019
- 19.776
- 121.995
- 598
- 37
Belki de doğru kişiyi seçtinHey maşallahben çok yanlış kişiyi seçmişim
Çok mesudum bilemezsinBugünün örnek insanlarından biri olan limonsuz arkadaşımızı alkışlıyoruz
Boğazım ağrıyor ve burnum akıyorKizlar yarina bomba gibiyiz degil mi ?
Peki sen bugün neler yaptın bebişim anlatsana birazNego Allah icin su badilerin oldugu liateyi atar misin delirdim aramaktan yarin hepsine giriscem komserimmmmmmm
Senden guzel performans bekliyorun bak badin ortalığı yaktıHaftasonu
Bizim ev haftasonu her zaman darmadağın olur. Eşim evdeyken bir iş yapamam. İnşallah yarına miss gibi yapabilme gücünü kendimde bulurum
Sen sabaha toparlarsin aslan parçası beeeBoğazım ağrıyor ve burnum akıyoryarına iyi hissedersem çılgın fikirlerim var
MasssallahhhhhhhhhBugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Sonrasında mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Öğlen eşimin yediklerini bir daha topladım,
Ütü yaptım, (35 parça. Böyle saydıkça çok motive oluyorum)
Ütülenenleri yerleştirdim,
Kızımın dolabını düzenledim. Çekmecelerin içini sildim. Küçülenleri ve kışlıkları kenara ayırdım. Yarın yapabilirsem vakumlu poşete koyup kaldıracağım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Yarım saat yürüyüş yaptım,
Marketten ve manavdan aldıklarımızı yerleştirdim,
Dünden yemek vardı. Yemekten sonra mutfağı topladım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Ocağı fırça ile detaylı sildim. Parçalarını yıkadım,
Mutfak lavabosunu temizledim.
Salonu ve oyuncakları eşim topladı. Mutfak da toplu.
Sen neler yaptın, nasıl geçti gününEva ?
Sürekli ertelediğim birkaç işim var. Bu aralar onları yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum. İlki telefonumda yedi binden fazla fotoğraf ve video kaydı var. Bunları bilgisayara atıp, klasörlere ayırıp, mükerrer dosyaları elemem lazım. İki üç saatimi alır rahat. Bir an önce bunu halletmek istiyorum. İkincisi; ayakkabılığı düzenlemem gerek. Botları, çizmeleri temizleyip, içine gazete kağıdı koyup kutularına koymalıyım. Üçüncü olarak da; kızıma yazdığım bir defter vardı. Aylardır elime almadım. Birikmişleri yazsam iyi olacak.
Sağolasın. Polen alerjisi de sıkıntı.Bende öyleyim polen alerjim var. Çok geçmiş olsun
Teşekkürler.Harikasın canım ellerin dert görmesin..Böyle bi badim olduğu için çok şanslıyım...❤
Geçmiş olsun canım.❤ "Canlar hepinizin anneler gününü kutluyorum"..
Geçmiş olsunBoğazım ağrıyor ve burnum akıyoryarına iyi hissedersem çılgın fikirlerim var
Sağolasın
Maşallah çok iş yapmışsın. Dijital temizlik bana da lazım. Ama ona gelene kadar o kadar çok iş varkiBugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Sonrasında mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Öğlen eşimin yediklerini bir daha topladım,
Ütü yaptım, (35 parça. Böyle saydıkça çok motive oluyorum)
Ütülenenleri yerleştirdim,
Kızımın dolabını düzenledim. Çekmecelerin içini sildim. Küçülenleri ve kışlıkları kenara ayırdım. Yarın yapabilirsem vakumlu poşete koyup kaldıracağım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Yarım saat yürüyüş yaptım,
Marketten ve manavdan aldıklarımızı yerleştirdim,
Dünden yemek vardı. Yemekten sonra mutfağı topladım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Ocağı fırça ile detaylı sildim. Parçalarını yıkadım,
Mutfak lavabosunu temizledim.
Salonu ve oyuncakları eşim topladı. Mutfak da toplu.
Sen neler yaptın, nasıl geçti gününEva ?
Sürekli ertelediğim birkaç işim var. Bu aralar onları yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum. İlki telefonumda yedi binden fazla fotoğraf ve video kaydı var. Bunları bilgisayara atıp, klasörlere ayırıp, mükerrer dosyaları elemem lazım. İki üç saatimi alır rahat. Bir an önce bunu halletmek istiyorum. İkincisi; ayakkabılığı düzenlemem gerek. Botları, çizmeleri temizleyip, içine gazete kağıdı koyup kutularına koymalıyım. Üçüncü olarak da; kızıma yazdığım bir defter vardı. Aylardır elime almadım. Birikmişleri yazsam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?