Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Sonrasında mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Öğlen eşimin yediklerini bir daha topladım,
Ütü yaptım, (35 parça. Böyle saydıkça çok motive oluyorum)
Ütülenenleri yerleştirdim,
Kızımın dolabını düzenledim. Çekmecelerin içini sildim. Küçülenleri ve kışlıkları kenara ayırdım. Yarın yapabilirsem vakumlu poşete koyup kaldıracağım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Yarım saat yürüyüş yaptım,
Marketten ve manavdan aldıklarımızı yerleştirdim,
Dünden yemek vardı. Yemekten sonra mutfağı topladım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Ocağı fırça ile detaylı sildim. Parçalarını yıkadım,
Mutfak lavabosunu temizledim.

Salonu ve oyuncakları eşim topladı. Mutfak da toplu.

Sen neler yaptın, nasıl geçti günün Eva ?

Sürekli ertelediğim birkaç işim var. Bu aralar onları yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum. İlki telefonumda yedi binden fazla fotoğraf ve video kaydı var. Bunları bilgisayara atıp, klasörlere ayırıp, mükerrer dosyaları elemem lazım. İki üç saatimi alır rahat. Bir an önce bunu halletmek istiyorum. İkincisi; ayakkabılığı düzenlemem gerek. Botları, çizmeleri temizleyip, içine gazete kağıdı koyup kutularına koymalıyım. Üçüncü olarak da; kızıma yazdığım bir defter vardı. Aylardır elime almadım. Birikmişleri yazsam iyi olacak.

Masssallahhhhhhhhh

Dün çocukları yıkayıp yattım. Nasıl da çok uyuyorum.
Bende öyleyim polen alerjim var. Çok geçmiş olsun
Sağolasın. Polen alerjisi de sıkıntı.
Teşekkürler.
Boğazım ağrıyor ve burnum akıyor yarına iyi hissedersem çılgın fikirlerim var
Geçmiş olsun
Sağolasın
Maşallah çok iş yapmışsın. Dijital temizlik bana da lazım. Ama ona gelene kadar o kadar çok iş varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…