- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Rast gitsin işler mi denir ne denir ihale nihale pek anlamam daİhale vardı alamadi. Şu ara boş kaldı. Ah canım
Amin inşallah canımRast gitsin işler mi denir ne denir ihale nihale pek anlamam da
Bir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarım
Evet o kitap. Yani ibadet olarak mı güçlenmek yoksa onun varlığını herşeyde hissedip lezzet almak mi. Kalp gözü müManeviyat güçlenmesi yanı nasıl anlatacağım bilemedimo kitap ebced hesaplari olan mi
Evet o kitap. Yani ibadet olarak mı güçlenmek yoksa onun varlığını herşeyde hissedip lezzet almak mi. Kalp gözü mü
Ozelin kapalı tosbik
Sırtıma yapılacakmış benim canım pek tatlıdır da:)Çok acımıyor muş yani bazı hassas bölgeler az acıyormuş eşime yaptırmıştık ama katılabilir birşey ki insanlar gidip gidip yaptırıyor
Hiç bilmiyom ki kız kalp gözü korkmayasin kız. Ben korkarım valla. Dayanamam ben sankiAaa nasıl açılıyor
Korkulacak hiçbir şey yokŞimdi kahvaltı hazırlayıp ortalığı toplayıp yemek yapıp okula gideceğim e zaten okula gitmesen yoruluyorum benokulda 35 kişilik sınıf düşünün artık kızlar akşam eve gelince pert dün doktorum tüp bebek falan yok sana dedi gerekli görmedi 3 tane zaten yapmışsın alternatif tıbba yöneleceğiz hacamat yapılacak haftasonu korkuyorum çok acır mu acaba yaptıran var mı :)
Hiç bilmiyom ki kız kalp gözü korkmayasin kız. Ben korkarım valla. Dayanamam ben sanki
Mutfağın cami gerçekten kirliydi. Silmem gerekliydi. Harika bir ödev24 Aralık Ödevi
Bir mutfak penceresi silmek
Buzdolabı silmek
Bir kapı silmek
İçinden kendinize uygun olanları seçebilirsiniz
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
mavitosbik07
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Bns
@xAnteros
E enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
@zebekine
Demek ki enerjik bir insansınız ya da insandınız. Doğru kullanmayınca maalesef o enerji insanın kendisini tüketiyor.Ama şimdi o hissi hissetmeye başladım. Temizlik yaptımmı hep iyi hissederdim zaten.
Takıntı değil ama sakin olurdum.
Kendimi 35 e doğru anca eğitiyorum demek.
Geçmiyor hiç bişeyde zaten ruhlar yorgun bide yapılcakların sıkıntısı biniyor geriliyor insan
Hem de nasıl yoruyor.Canım seni etiketten çıkardım, parmağın düzelsin öyle, yorma kendini
Rabbim şifa versin canım
Derz yoruyor
Ayy Allah korusun
Kolay gelsin canım
Evi yatakları her yeri topladım, şimdi uzandım tadım tuzum yok pek
Bense istiyorumBir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarım
Korkunçsa yazma kız ben çok korkagim.Açmayı bulunca orda yazayım, bi konular burada cisss galiba
Tosbige dedim benimki kapalı ha ha ben atarım canım sana. Öğle yemeği verim dagilsinlarBense istiyorumcanım mesaj atayım dedim. Kapalı.
Tamam inşaAllah canım bekliyorumTosbige dedim benimki kapalı ha ha ben atarım canım sana. Öğle yemeği verim dagilsinlar
Ellerine sağlık canımSabah koridorun açık yerlerini ve süpürgelikleri sildim, iki kapı sildim, kilerin boş yerlerini sildim, banyo lavabosunu üstten sildim veee işe gidiyorum sağol bitanemsinNego
Canım çok acımıyormuş, bende baş ağrılarım için istiyorumŞimdi kahvaltı hazırlayıp ortalığı toplayıp yemek yapıp okula gideceğim e zaten okula gitmesen yoruluyorum benokulda 35 kişilik sınıf düşünün artık kızlar akşam eve gelince pert dün doktorum tüp bebek falan yok sana dedi gerekli görmedi 3 tane zaten yapmışsın alternatif tıbba yöneleceğiz hacamat yapılacak haftasonu korkuyorum çok acır mu acaba yaptıran var mı :)
Eline sağlık canımBuzdolabı sildim valizleri yerleştirdim bir paket çamaşır attım. WC,WC girişi yıkadım. Lavabo ayna temizledim. Mutfağı toparladım. Yemeği koydum. Kızı almaya gidiyorum
Rica ederimMutfağın cami gerçekten kirliydi. Silmem gerekliydi. Harika bir ödevteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?