Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hacamat yaptırmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. O kadar migreni olan yaptırdı ki acilde alıyorlardı soluğu.
Ama şimdi maşaAllah çok iyiler. Hatta daha önce neden yaptırmamışım dediler.

Ben de yaptırdım. Asla acımıyor ki hem canım çok tatlıdır hem de kan tutar. Vücudumun hafiflediğini hissettim.

Çok takıntılı arkadaşım vardı. Kafada takıntı bölgesi var. Arkadaş oraya yaptırmış. Allah in izni ile şimdi çok daha rahat.

Tosbige dedim benimki kapalı ha ha ben atarım canım sana. Öğle yemeği verim dagilsinlar
Ben tam oğlanı uyutuyordum maraton için bi baktım zil çaldı arkadaşlar kahvaltıya geldik dedi maratona gelemedim kalktılar şimdi bende makinaya çamaşır attım kızı doyurup okula gönderip başlıyorum hali fırçalamaya sinirimi bozdular en iyisi hırsımı halilar dan alayım senide beklettim çok özür dilerim

He girelim valla. Hirsimizi alalım. Bişey olmaz kız ben dünyayı yaptım sen gelene kadar

He girelim valla. Hirsimizi alalım. Bişey olmaz kız ben dünyayı yaptım sen gelene kadar
Kızı okula post alıyım başlayalım bi tek çamaşır attım makinaya kahvaltı bulaşıkları ni topluyorum şimdi :) tek halıyla geçmez benim hırsım komple evdeki halıları fırçaliycam

Nasıl ya çat kapı kahvaltıya mı gelinir
Ablama bile gitmem çat kapı

Nasıl ya çat kapı kahvaltıya mı gelinir
Ablama bile gitmem çat kapı
Aynen öyle yaptılar enerjimi sömüren insanlar birde ben mesafe koydum anlasınlar diye ama yok birde sabah 8 buçukta çıkmış gelmişler şok oldum bende kırmiyim diyorum kendim kırılıyorum bana oğlun çirkinmiş kızın çok güzeldi diyorlar ya nasıl sinirim bozuldu sabhtan beri

oh ohh maşallah ellerine sağlık

Tepkini içinde tutma anlaşılır biçimde söyle.
Çocuğa çirkin diyende kendini sorgulamalı aynen bunu demek lazım ona.
Herkesin çocuğu kendine dünyanın en güzel çocuğudur.

Çat kapı gelmek nedir açık açık demen lazım

Çocuğun çirkin nedir ya canım. Ne kadar kaba,hadsiz bir dil

Bende bu mesaja imzamı atayım.
Hacamat her türlü şifa ama baştan yapılan hacamat kadar mükemmeli yok.
Sağlam niyetiniz olsun okuyun yapılırken.

Yapamıyorum ki ağzım laf yapmaz benim diyorum ki sus bişey söyleme kendimi yiyip bitiriyorum sadece onunla kalıyorum ciddi anlamda çok üzüldüm ıkisinide ben dogurdum ıkiside benim gözümde dünyanın en güzelli rabbim in emaneti mesafe koydum sırf kırılmamak için ama anlamiyolar ben kimseyı kırmamaya çalışıyorum ama onlar kırıp geçiyor daha neler dediler karnım üç kat olmuş bu çocuğun kilosunu verememiş im çabalıyorum bende biliyorum ben kimsenin kilosuna tek laf etmezken onların bana yapmalarını anlayamıyorum

Bende bu mesaja imzamı atayım.
Hacamat her türlü şifa ama baştan yapılan hacamat kadar mükemmeli yok.
Sağlam niyetiniz olsun okuyun yapılırken.
Kız benim bura küçük yok hacamat bide nereye guvencez bilmiyom . Bende biraz kafadan şeyim yani. Kafadan yaptırmak istiyorum

Arayıp ben söyliyim o kızı rahat bırakın diye

Valla canım gücünü toplayıp söyle. Çok mu yakın. Ben her zaman müsait olmuyorum telefon açın falan desen. Telefon açınca geri donmezsin. Ömrünü torpuleyenlere yol vermeli bence

Arayıp ben söyliyim o kızı rahat bırakın diye
Çok saol kiz kardeşim de dedi abla diyemedin mi güzelini sen doğur diye dedim yapamadım aklıma gelmedi öyle bişey bile dedim allah a havale ediyorum ne diyim gidiyim hali fırçalayım ben en iyisi :)

Bende üzüldüm inan kilo konusu zaten zayıf noktam allah huzursuzluk verecek insanı evlerimize nasip etmesin.

Çekinme utanma hiç sakınma anne baba olsa bi yerde sus dersin kendine ama bunlar kim ki?
Yeri geliyor anneye bile rest çekiyor insan.

Siz bana laf söylemeyemi geldiniz de beğenmeyen gelmez de.

Valla canım gücünü toplayıp söyle. Çok mu yakın. Ben her zaman müsait olmuyorum telefon açın falan desen. Telefon açınca geri donmezsin. Ömrünü torpuleyenlere yol vermeli bence
Aynı mahalledeyiz sürekli ararlar ben aramam hiç gel derler yok derim isim var eşim evde derim çocuk hasta derim yazarlar yazmam ama anlamiyolar kalkıp gelmişler . Ben koydum mesefa anlamak istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…