Aynen öyle yaptılar enerjimi sömüren insanlar birde ben mesafe koydum anlasınlar diye ama yok birde sabah 8 buçukta çıkmış gelmişler şok oldum bendekırmiyim diyorum kendim kırılıyorum bana oğlun çirkinmiş kızın çok güzeldi diyorlar ya nasıl sinirim bozuldu sabhtan beri
Ağzım açık okudum ve de sinirleYapamıyorum ki ağzım laf yapmaz benim diyorum ki sus bişey söyleme kendimi yiyip bitiriyorum sadece onunla kalıyorumciddi anlamda çok üzüldüm ıkisinide ben dogurdum ıkiside benim gözümde dünyanın en güzelli rabbim in emaneti mesafe koydum sırf kırılmamak için ama anlamiyolar ben kimseyı kırmamaya çalışıyorum ama onlar kırıp geçiyor daha neler dediler karnım üç kat olmuş bu çocuğun kilosunu verememiş im çabalıyorum bende biliyorum ben kimsenin kilosuna tek laf etmezken onların bana yapmalarını anlayamıyorum
Koymamışsın canım çok net diyceksin ben habersiz gelinmesini sevmem diye.Aynı mahalledeyiz sürekli ararlar ben aramam hiç gel derler yok derim isim var eşim evde derim çocuk hasta derim yazarlar yazmam ama anlamiyolar kalkıp gelmişler . Ben koydum mesefa anlamak istemiyorlar.
Kapıya gelince hiç müsait değilim kabul edemem kusura bakmayın diyeceksin, haketmişlerAynı mahalledeyiz sürekli ararlar ben aramam hiç gel derler yok derim isim var eşim evde derim çocuk hasta derim yazarlar yazmam ama anlamiyolar kalkıp gelmişler . Ben koydum mesefa anlamak istemiyorlar.
Aynen öyle yaptılar enerjimi sömüren insanlar birde ben mesafe koydum anlasınlar diye ama yok birde sabah 8 buçukta çıkmış gelmişler şok oldum bendekırmiyim diyorum kendim kırılıyorum bana oğlun çirkinmiş kızın çok güzeldi diyorlar ya nasıl sinirim bozuldu sabhtan beri
niyet kahvaltıdan çok demorilize etmek gibi bir şey olmuşYapamıyorum ki ağzım laf yapmaz benim diyorum ki sus bişey söyleme kendimi yiyip bitiriyorum sadece onunla kalıyorumciddi anlamda çok üzüldüm ıkisinide ben dogurdum ıkiside benim gözümde dünyanın en güzelli rabbim in emaneti mesafe koydum sırf kırılmamak için ama anlamiyolar ben kimseyı kırmamaya çalışıyorum ama onlar kırıp geçiyor daha neler dediler karnım üç kat olmuş bu çocuğun kilosunu verememiş im çabalıyorum bende biliyorum ben kimsenin kilosuna tek laf etmezken onların bana yapmalarını anlayamıyorum
Çıkmiyo ki ağzımdan öyle donup kalıyorum aklıma söyleyecek tek kelime gelmiyor bide kırmaktan korkarım ben ama kırıyorlar kırılıyorum kırmayı ogrenemiyoRum ama yapmam gerek anladım artıkBende üzüldüm inan kilo konusu zaten zayıf noktam allah huzursuzluk verecek insanı evlerimize nasip etmesin.
Çekinme utanma hiç sakınma anne baba olsa bi yerde sus dersin kendine ama bunlar kim ki?
Yeri geliyor anneye bile rest çekiyor insan.
Siz bana laf söylemeyemi geldiniz de beğenmeyen gelmez de.
en nefret ettiğim konuBende üzüldüm inan kilo konusu zaten zayıf noktam allah huzursuzluk verecek insanı evlerimize nasip etmesin.
Çekinme utanma hiç sakınma anne baba olsa bi yerde sus dersin kendine ama bunlar kim ki?
Yeri geliyor anneye bile rest çekiyor insan.
Siz bana laf söylemeyemi geldiniz de beğenmeyen gelmez de.
Çıkmiyo ki ağzımdan öyle donup kalıyorum aklıma söyleyecek tek kelime gelmiyor bide kırmaktan korkarım ben ama kırıyorlar kırılıyorum kırmayı ogrenemiyoRum ama yapmam gerek anladım artık
en nefret ettiğim konu
Nasıl sabır var kız sende. Ben olsam yikmistim ortalığıÇıkmiyo ki ağzımdan öyle donup kalıyorum aklıma söyleyecek tek kelime gelmiyor bide kırmaktan korkarım ben ama kırıyorlar kırılıyorum kırmayı ogrenemiyoRum ama yapmam gerek anladım artık
Bi anda öyle karşımda görünce hepsini bişey diyemedim mejburen buyurun dedim anladım söylediklerinizi çok teşekkür ederim hepinize ben genelde kapıyı örterim kalır herkez dışarıda ama bu resmen beni aşağılamak oldu sizler yazınca farkettim
Unutmayın! Kendinizi bir halkanın merkezide olduğunuzu düşünün etrafınızdaki kişilerin size ne yakınlıkta olduğunu ancak siz belirlersiniz .Yeri Gelir annenize bile durması gerektiği yeri siz göstermek zorunda kalırsınız.Kan bağı bile olmayan saygı kavramını bilmeyen insanları değil halkanıza yaklaştırmak merkenize girmesine izin vermeyin.
bunu saygısızlıkla yapmayın öyle yaparsanız o da aynı şekilde savunmaya geçer ama aba altındaki sopalarınızda eksik etmemek lazım.küçük bir hayat teçrübesi.
Karmanın bu konuda devreye girip belli bir dönemlerini kilolu geçirip bu duyguyu yaşamalarını istemek bile istemiyorumKeşke bi uğrasalar banada bi dalsam rahatlasam
En yakın zamandaGolumu imzalarmısınız
K3sinlikle katılıyorum. Hatta arkadaşımın çocuklarının araştırma konusuydu. İnanın daha bilmediğimiz o kadar sırrı var ki.Bende bu mesaja imzamı atayım.
Hacamat her türlü şifa ama baştan yapılan hacamat kadar mükemmeli yok.
Sağlam niyetiniz olsun okuyun yapılırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?