Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ağzım açık okudum ve de sinirle
Sakın bir daha susma ve bu insanları evine sokma sakın, çok ciddiyim. Haddini bilmeyen küsse kırılsa ne olur, önce had bilsinler! Aynı binada eltim gelemez çat kapı, ne münasebet, en sevmediğim şey. Evime gelip yemeğimi yiyip birde edepsizce konuşacaklar öyle mi, sakın bir daha susma, kendi kul hakkına girme lütfen.

Aynı mahalledeyiz sürekli ararlar ben aramam hiç gel derler yok derim isim var eşim evde derim çocuk hasta derim yazarlar yazmam ama anlamiyolar kalkıp gelmişler . Ben koydum mesefa anlamak istemiyorlar.
Koymamışsın canım çok net diyceksin ben habersiz gelinmesini sevmem diye.

Aynı mahalledeyiz sürekli ararlar ben aramam hiç gel derler yok derim isim var eşim evde derim çocuk hasta derim yazarlar yazmam ama anlamiyolar kalkıp gelmişler . Ben koydum mesefa anlamak istemiyorlar.
Kapıya gelince hiç müsait değilim kabul edemem kusura bakmayın diyeceksin, haketmişler

niyet kahvaltıdan çok demorilize etmek gibi bir şey olmuş

Çıkmiyo ki ağzımdan öyle donup kalıyorum aklıma söyleyecek tek kelime gelmiyor bide kırmaktan korkarım ben ama kırıyorlar kırılıyorum kırmayı ogrenemiyoRum ama yapmam gerek anladım artık

en nefret ettiğim konu

Çıkmiyo ki ağzımdan öyle donup kalıyorum aklıma söyleyecek tek kelime gelmiyor bide kırmaktan korkarım ben ama kırıyorlar kırılıyorum kırmayı ogrenemiyoRum ama yapmam gerek anladım artık

Tamam korkuyodun kırmaktan ama bak bugün bitti korkun dimi?
Kendine gel bihter ziyagilden ne eksiğin var senin?

Artık korkma kırmaktan sen kırmak için konuşmıycaksın kendini ezdirmiyceksin sadece.

Nasıl sabır var kız sende. Ben olsam yikmistim ortalığı

Bugün oldu bitti artık belki daha iyi görmen gerçek niyetlerini fikirleri bir vesiledir sana.

Bundan sonra farklı ol ne kendini ne çocuğunu ezdirme kimseye.

Unutmayın! Kendinizi bir halkanın merkezide olduğunuzu düşünün etrafınızdaki kişilerin size ne yakınlıkta olduğunu ancak siz belirlersiniz .Yeri Gelir annenize bile durması gerektiği yeri siz göstermek zorunda kalırsınız.Kan bağı bile olmayan saygı kavramını bilmeyen insanları değil halkanıza yaklaştırmak merkenize girmesine izin vermeyin.
bunu saygısızlıkla yapmayın öyle yaparsanız o da aynı şekilde savunmaya geçer ama aba altındaki sopalarınızda eksik etmemek lazım.küçük bir hayat teçrübesi.

Golumu imzalarmısınız

Bakana göre şekil alıyor deseydin, ne acayip insanlar var

Bende bu mesaja imzamı atayım.
Hacamat her türlü şifa ama baştan yapılan hacamat kadar mükemmeli yok.
Sağlam niyetiniz olsun okuyun yapılırken.
K3sinlikle katılıyorum. Hatta arkadaşımın çocuklarının araştırma konusuydu. İnanın daha bilmediğimiz o kadar sırrı var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…