- 13 Ağustos 2020
- 15.687
- 89.089
- 598
- 32
Teşekkür ederimHadi hayırlısı artık
En güzeli olsun kuzum
Yakın eczane filan varsa Tansiyonuna bak birHayırdır inşAllah geceden beri başım dönüyor. Çocuklara kahvaltı yaptırdım kızımı okula gönderdim uzanıyorum. Geçer inşAllah.
Vallahi o nedir ya
Malesef şuan gidemem ki.Yakın eczane filan varsa Tansiyonuna bak bir
Geçmiş olsun kuzum
Yüksekse limonlu çay iyi gelir
Saklama kendini diyor. Mecbur saklamayacaksın artıkVallahi o nedir ya
Uzun zaman önce ankete katılmıştım gönderseler gam yemeyeceğim reklam yapıyolar birdeSaklama kendini diyor. Mecbur saklamayacaksın artık
Ele aynısıUzun zaman önce ankete katılmıştım gönderseler gam yemeyeceğim reklam yapıyolar birde
Ilk geldigimde ne demek istediginizi gayet iyi anladim. Belki baska birisi bu on yargili yaklasimda tekrar buraya gelmezdi ama ben gormezlikten geldim. Belirttigim gibi yeni uyeyim ama eski birisi degilim. Burayi da kullanirken zorlandim. Zorlandigim zaman bilmedigim seyleri internette sordum nasil kullanacagimi o sekilde devam ettim. Oyle ikidebir hesap acicak ne yuregim var ne de durumum. Sadece iciniz rahat etsin diye bu kadar aciklama yapiyorum. Bulundugum sehirde yalnizim ve burasi beni biraz da olsa aktiflestirir diye dusunmustum. Oyle yani tabiki kimse benimle konusmak ve arkadas olmak zorunda degil.İlk geldiğinde yeni üyelikle ilgili dediğimizi belki anladın belki anlamadın bilmiyorum ama bizim için önemli.
Burdan gidip yeni üyelikle gelip bir de bize laf edenler oluyor sabrımız yok artık onlara o yüzden tepkili yaklaşıyoruz.
Ben burdan kim eski üye bilemem isterse bizi kandırıpta devam eder. Ama bunların unuttuğu bir şey var oda basitlikleri.
Belki gizlenirler ama naparlarsa yapsınlar basitlikleriyle kendilerini ele verirler ısınamayız.
Gördüm gördüm tilifonu da bozuk ya daha fazla üzülmesin didim
Zıkkım leke oldu yapıştı gitmiyorVallahi o nedir ya
Oyle mi peki yazayim blmiordum kurallari :)BirdeNego ya ozelden yaz kendini tanit cunku yazin gozden kacmistir yeni uye oldugundan boyle olmalı. Topik kurallari var hepimize acikliyor sen bir konus bakalim. Sonra aktif olunca listeye de ekler seni uygun gorurse
Günlük yaptığın işleri yazarsan kendin de motive olur bizleri de motive etmiş olursunOyle mi peki yazayim blmiordum kurallari :)
Hayırdır inşAllah geceden beri başım dönüyor. Çocuklara kahvaltı yaptırdım kızımı okula gönderdim uzanıyorum. Geçer inşAllah.
Sağol bonusumGeçmiş olsun limonsuzum tansiyonun mu düşük?
Bir gün içeceksinMalesef şuan gidemem ki.
İlla o limonlu çayı içireceksin ya ne azimli kadınsın maşAllah
Bi de göndermediler he miUzun zaman önce ankete katılmıştım gönderseler gam yemeyeceğim reklam yapıyolar birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?