- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
İnşallah ciddi bir şey değildir canımSağol bonusumhiç bilmiyorum ki. Gece başladı, uyanınca da devam etti. Zaten grip olmuşum ben ona bağladım.
481 kişide var bu rozet hangi birimize göndersinlerBi de göndermediler he mi
İnşAllah kuzum. O soğuklarda hasta olmadım, tam hava ısındı olmayı başardım. Kendimi tebrik ediyorumİnşallah ciddi bir şey değildir canım
Allah canın almış481 kişide var bu rozet hangi birimize göndersinler
Rozetini gönderen ürününü de göndermeli. Cimriliğin lüzumu yok481 kişide var bu rozet hangi birimize göndersinler
Günlük yaptığın işleri yazarsan kendin de motive olur bizleri de motive etmiş olursun
Geçmiş olsun canımSağol bonusumhiç bilmiyorum ki. Gece başladı, uyanınca da devam etti. Zaten grip olmuşum ben ona bağladım.
Sanki bana genital ağda gönderecektiler ben de o sıra hamileydim burnumun ucunu bile göremezkenRozetini gönderen ürününü de göndermeli. Cimriliğin lüzumu yok
Allah beni almasınn püüü beleş mezar olsa girecemSanki bana genital ağda gönderecektiler ben de o sıra hamileydim burnumun ucunu bile göremezkenkızkardeşimin adını adresini vermiştim hatırladım
Kardeşine gitmiş mi bariSanki bana genital ağda gönderecektiler ben de o sıra hamileydim burnumun ucunu bile göremezkenkızkardeşimin adını adresini vermiştim hatırladım
Bilmiyorum ki gitti herhalde de gitmez olaydıKardeşine gitmiş mi bari
Gittiyse ona de ki "sefasını sen çektin cefasını ben çekiyorum"
Vall kizlar ben daha cok motive olmaya geldim gibi :) cunku benim aklimda bir suru is var ama faaliyete gecirdigim yok denecek kadar az oluyor. Ama yine de tabiki ne yaptiysam bi yazaym bakayim oluyor mu ( sizlere yetisemem ama )Canım @golgefeslegeni
yatakları topladım
bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım
çamaşır toplayıp katlayıp yerleştirdim
dün akşam kızkardeşim ütümü yaptı bebe uyuduğu için yerleştirememiştim onları yerleştirdim
çamaşırlığı, ütü masasını yerine kaldırdım
bi kahve içtim , bebeyi uyutuyorum
Bunun gibiEsmereldaaa
Hosbuldummm :)
Koltuk örtülerini bile düzeltsen yazacaksınVall kizlar ben daha cok motive olmaya geldim gibi :) cunku benim aklimda bir suru is var ama faaliyete gecirdigim yok denecek kadar az oluyor. Ama yine de tabiki ne yaptiysam bi yazaym bakayim oluyor mu ( sizlere yetisemem ama )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?