- 25 Nisan 2022
- 148
- 326
- 23
- 29
Hahahahha tamamdirKoltuk örtülerini bile düzeltsen yazacaksın
Çok teşekkür ederim jes.Cok geçmişolsun canımbenim
Cam silcem bende bugün nasip olursa
Deme öyle yapıyorsundur ki biz de her gün atom katınca modunda değiliz üşendiğimiz yapmadığımız oluyorVall kizlar ben daha cok motive olmaya geldim gibi :) cunku benim aklimda bir suru is var ama faaliyete gecirdigim yok denecek kadar az oluyor. Ama yine de tabiki ne yaptiysam bi yazaym bakayim oluyor mu ( sizlere yetisemem ama )
Sabahın nurunda anca bu kadar olur eline emeğine sağlık benim bebe erken uyanıyor aman durmayacak işim gücüm kalacak diye bir hızla özellikle sabahlar güzel iş yapıyorum sonra da süpürge, yemek,toz alma, tuvalet banyo yıkama gibi işlerden fırsat buldukça yapıyorumkayinbabam ve kaynim bende onlara kahvalti hazirladim.
oglum ustunu basini islatmisti onun ustunu temizledim giydirdimm
kaynima kahve yaptim
Bu kadar. Ne yatak topladm ne bisey yaptim gitmelerini bekliyorum yapmak icin.
Tesekur ederim canim. Ayyy valla bak boyle insanlarla konusunca ister istemez motive oluyorsun. Ne guzel birgun de onlari yapmak da buyuk bisey. Benim cocugum da arada bi erken uyaniyor tipki bugun gibi ama benim yataktan cikasim gelmiyor can cekisiyorum sanki. Uyansam bile manyak gbi dolasiyorm evde. Geceleri de erken uyumuuorm o yuzden heraldeSabahın nurunda anca bu kadar olur eline emeğine sağlık benim bebe erken uyanıyor aman durmayacak işim gücüm kalacak diye bir hızla özellikle sabahlar güzel iş yapıyorum sonra da süpürge, yemek,toz alma, tuvalet banyo yıkama gibi işlerden fırsat buldukça yapıyorum
İki çocukla zor oluyordur haliyle uykusuz da olunca yapasın gelmiyordur belli bir düzen oturtunca eminim onu korumaya çalışacaksınTesekur ederim canim. Ayyy valla bak boyle insanlarla konusunca ister istemez motive oluyorsun. Ne guzel birgun de onlari yapmak da buyuk bisey. Benim cocugum da arada bi erken uyaniyor tipki bugun gibi ama benim yataktan cikasim gelmiyor can cekisiyorum sanki. Uyansam bile manyak gbi dolasiyorm evde. Geceleri de erken uyumuuorm o yuzden heralde
Ha bu nedu ?Bunu yicem
Kimyon anason nane damla sakızı balHa bu nedu ?
Şifa olsun inşallahKimyon anason nane damla sakızı bal
Enerji veriyormuş
Onun renginde meymenet yokKimyon anason nane damla sakızı bal
Enerji veriyormuş
Önemli olan işlevi dicez bakışıyorız daha ısınmaya başladımOnun renginde meymenet yok
Sağol canım. Sabah öğle akşam üç kere yicem.Şifa olsun inşallah
Bakarken öyle ısındıysan iç bakalım atom karınca olu verirsinÖnemli olan işlevi dicez bakışıyorız daha ısınmaya başladım
Geçmiş olsun canımHayırdır inşAllah geceden beri başım dönüyor. Çocuklara kahvaltı yaptırdım kızımı okula gönderdim uzanıyorum. Geçer inşAllah.
Insallah. Simdi de tasinma asamasindayim o yuzden toz alma yer silmeden ziyade evi toplu tutup bi yandan toparlayip sadece supuruyorumİki çocukla zor oluyordur haliyle uykusuz da olunca yapasın gelmiyordur belli bir düzen oturtunca eminim onu korumaya çalışacaksın
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallahGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?