- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
5 ini anladım ama buçuğunu anlamadım.5 buçuk tane hali fırçaladim süpürdumödevleri de yaptım öğretmenim buzdolabının içini sildim iki tanede kapı sildim cam silemedim acayip yağmur vardı :)
Dün gece sıtma tuttu.M Musluk Suyu bebeğin nasıl oldu
Ay canım inşallah iyi olur kiz. benimkide kilo almadi mama basladikDün gece sıtma tuttu.Küçücük bir de Allahım ne üzüldüm. Doktora gittik bugün boğazları kötü olmuş. Antibiyotik verdi. Kusuyor bir de çubuk krakerle idare ediyoruz. Kilosu da düşük tabi iyileşsin mama başlayalım dedi. Hepten yerlerde moralim.
Önceki mesajları okumamıştım. Ne terbiyesiz insanlar varmış.5 buçuk tane hali fırçaladim süpürdumödevleri de yaptım öğretmenim buzdolabının içini sildim iki tanede kapı sildim cam silemedim acayip yağmur vardı :)
Allah yardımcınız olsun, diş deyip göndermeseler düzgün baksalar belki kuzucuk bu halde olmayacaktı.Dün gece sıtma tuttu.Küçücük bir de Allahım ne üzüldüm. Doktora gittik bugün boğazları kötü olmuş. Antibiyotik verdi. Kusuyor bir de çubuk krakerle idare ediyoruz. Kilosu da düşük tabi iyileşsin mama başlayalım dedi. Hepten yerlerde moralim.
Amin inş ya huysuz her şeye ağlıyor. Karnı aç midesi bulanıyor herhalde bir şey de yemiyor. Bakalım antibiyotiği nasıl vericem.Ay canım inşallah iyi olur kiz. benimkide kilo almadi mama basladik
Hiç sorma eskiden sağlık ocağı doktorları çok ilgili olurdu şimdi ne olursa olsun götürdüğümde çocuk doktoru baksın diyor. Hastaneler mikrop yuvası çok bekliyorsun anlamadım neden böyle yapıyorlar.Allah yardımcınız olsun, diş deyip göndermeseler düzgün baksalar belki kuzucuk bu halde olmayacaktı.
Ek gıda almıyor muydu peki? Ne mamasi başlayacakmış doktor?
He balgam oluyormuş çok doktor da bana midesi bulanır demişti. Annelik çok zor. Allah yardımcımız olsunAmin inş ya huysuz her şeye ağlıyor. Karnı aç midesi bulanıyor herhalde bir şey de yemiyor. Bakalım antibiyotiği nasıl vericem.
16 aylık 7900 gr zaten 2500 gr doğmuştu.
Hiç sorma eskiden sağlık ocağı doktorları çok ilgili olurdu şimdi ne olursa olsun götürdüğümde çocuk doktoru baksın diyor. Hastaneler mikrop yuvası çok bekliyorsun anlamadım neden böyle yapıyorlar.
Kilosu yaşına göre düşük olduğu için protein ağırlıklı mamalar varmış ondan yazacakmış. Bakalım kullanalım onu da kilo alacak mı? Alıyor ek gida süt yok zaten 4 ay emdi. Kaşık maması da beğenmedi zorla yedi.
Bir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarım
Persantil de kaç da canım sınırın altında mı kalıyorAmin inş ya huysuz her şeye ağlıyor. Karnı aç midesi bulanıyor herhalde bir şey de yemiyor. Bakalım antibiyotiği nasıl vericem.
Hiç sorma eskiden sağlık ocağı doktorları çok ilgili olurdu şimdi ne olursa olsun götürdüğümde çocuk doktoru baksın diyor. Hastaneler mikrop yuvası çok bekliyorsun anlamadım neden böyle yapıyorlar.
Kilosu yaşına göre düşük olduğu için protein ağırlıklı mamalar varmış ondan yazacakmış. Bakalım kullanalım onu da kilo alacak mı? Alıyor ek gida süt yok zaten 4 ay emdi. Kaşık maması da beğenmedi zorla yedi.
Amin inş ya huysuz her şeye ağlıyor. Karnı aç midesi bulanıyor herhalde bir şey de yemiyor. Bakalım antibiyotiği nasıl vericem.
Buçukta yatak odasının halısı küçük ya ondan buçuk dedim5 ini anladım ama buçuğunu anlamadım.
Kızlar koltuklarınızı neyle siliyorsunuz lekeler için özellikle
Amin gerçekten çok zor. Balgam yok ama öksürüğü var. Ateşi de düşüremiyoruz.He balgam oluyormuş çok doktor da bana midesi bulanır demişti. Annelik çok zor. Allah yardımcımız olsun
1 kilo altında kalıyor.Persantil de kaç da canım sınırın altında mı kalıyor
Yok yemedi pirinç unlu pekmezli mama yaptım içti biberonla. Şimdi ateşi de düşmüyor. 4 bucukts dolven verdim. 8 de çıktı ateşi 39 oldu calpol verdim ılık duş alırdık düşmüyor. Şuan anca 37.8 gördük.Geçmiş olsun. Peynir ekmek versen yemez mi acaba. Mide bulantısını bastırır. Ya da ekşi mayhoş şeyler iyi gelir belki. Yemiyorsa da meyve suyu sık ver.
Benim koltuklar gri leke belli olmuyor.Kızlar koltuklarınızı neyle siliyorsunuz lekeler için özellikle
Benimki de on aylık biz de sınıra yakın seyrediyoruz bu son ay kilo aldı sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorumAmin gerçekten çok zor. Balgam yok ama öksürüğü var. Ateşi de düşüremiyoruz.
1 kilo altında kalıyor.
Yok yemedi pirinç unlu pekmezli mama yaptım içti biberonla. Şimdi ateşi de düşmüyor. 4 bucukts dolven verdim. 8 de çıktı ateşi 39 oldu calpol verdim ılık duş alırdık düşmüyor. Şuan anca 37.8 gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?