Düzenli Evimiz & Hayatımız

5 buçuk tane hali fırçaladim süpürdum ödevleri de yaptım öğretmenim buzdolabının içini sildim iki tanede kapı sildim cam silemedim acayip yağmur vardı :)
5 ini anladım ama buçuğunu anlamadım.

Dün gece sıtma tuttu. Küçücük bir de Allahım ne üzüldüm. Doktora gittik bugün boğazları kötü olmuş. Antibiyotik verdi. Kusuyor bir de çubuk krakerle idare ediyoruz. Kilosu da düşük tabi iyileşsin mama başlayalım dedi. Hepten yerlerde moralim.

Ay canım inşallah iyi olur kiz. benimkide kilo almadi mama basladik

5 buçuk tane hali fırçaladim süpürdum ödevleri de yaptım öğretmenim buzdolabının içini sildim iki tanede kapı sildim cam silemedim acayip yağmur vardı :)
Önceki mesajları okumamıştım. Ne terbiyesiz insanlar varmış.

Allah yardımcınız olsun, diş deyip göndermeseler düzgün baksalar belki kuzucuk bu halde olmayacaktı.
Ek gıda almıyor muydu peki? Ne mamasi başlayacakmış doktor?

Ay canım inşallah iyi olur kiz. benimkide kilo almadi mama basladik
Amin inş ya huysuz her şeye ağlıyor. Karnı aç midesi bulanıyor herhalde bir şey de yemiyor. Bakalım antibiyotiği nasıl vericem.
16 aylık 7900 gr zaten 2500 gr doğmuştu.
Allah yardımcınız olsun, diş deyip göndermeseler düzgün baksalar belki kuzucuk bu halde olmayacaktı.
Ek gıda almıyor muydu peki? Ne mamasi başlayacakmış doktor?
Hiç sorma eskiden sağlık ocağı doktorları çok ilgili olurdu şimdi ne olursa olsun götürdüğümde çocuk doktoru baksın diyor. Hastaneler mikrop yuvası çok bekliyorsun anlamadım neden böyle yapıyorlar.
Kilosu yaşına göre düşük olduğu için protein ağırlıklı mamalar varmış ondan yazacakmış. Bakalım kullanalım onu da kilo alacak mı? Alıyor ek gida süt yok zaten 4 ay emdi. Kaşık maması da beğenmedi zorla yedi.

He balgam oluyormuş çok doktor da bana midesi bulanır demişti. Annelik çok zor. Allah yardımcımız olsun

Bir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarım

Merhaba, özelden mesaj atıcaktım ama profiliniz mesaja kapalı. Rica etsem bana da hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş için atabilir misiniz, valla çok makbule geçer.

Persantil de kaç da canım sınırın altında mı kalıyor

Bu akşam eşim sürpriz yapmış, yumurtalı patates pişirmiş. Yedikten sonra farkettim yeni yıkadığı tavaya yağ koyup ısıttığı için ocak ve etrafı batmış. Bulaşıkları toplayıp batan yerleri temizledim. Dibi tutmuş tava da içinde su ile yumuşamayı bekliyor. Dün akşam da sadece tencere tava dolabını temizledim.

Geçmiş olsun. Peynir ekmek versen yemez mi acaba. Mide bulantısını bastırır. Ya da ekşi mayhoş şeyler iyi gelir belki. Yemiyorsa da meyve suyu sık ver.

He balgam oluyormuş çok doktor da bana midesi bulanır demişti. Annelik çok zor. Allah yardımcımız olsun
Amin gerçekten çok zor. Balgam yok ama öksürüğü var. Ateşi de düşüremiyoruz.
Persantil de kaç da canım sınırın altında mı kalıyor
1 kilo altında kalıyor.
Geçmiş olsun. Peynir ekmek versen yemez mi acaba. Mide bulantısını bastırır. Ya da ekşi mayhoş şeyler iyi gelir belki. Yemiyorsa da meyve suyu sık ver.
Yok yemedi pirinç unlu pekmezli mama yaptım içti biberonla. Şimdi ateşi de düşmüyor. 4 bucukts dolven verdim. 8 de çıktı ateşi 39 oldu calpol verdim ılık duş alırdık düşmüyor. Şuan anca 37.8 gördük.

Kızlar koltuklarınızı neyle siliyorsunuz lekeler için özellikle
Benim koltuklar gri leke belli olmuyor. Ama viking çok amaçlı deterjanı var ya pembe o halılarda kıyafetlerde ki lekeleri güzel çıkarıyor tavsiye ederim.

Benimki de on aylık biz de sınıra yakın seyrediyoruz bu son ay kilo aldı sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum doktor mama verdiyse toparlar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…