- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
İnş,Benimki de on aylık biz de sınıra yakın seyrediyoruz bu son ay kilo aldı sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorumdoktor mama verdiyse toparlar inşallah canım
Kahvaltı neden yapmıyor canım et tavuk benimki de pek sevmiyor da ben ilikli kemik filan kaynatıyorum yumurta her gün mutlaka yediriyorumİnş,Bağışıklık güçlendirici damla kullanıyoruz demiştik bize zayıf ve protein almadığı için çok cabuk hastalanıyormuş öyle dedi . Et tavuk balık peynir yemez. Kahvaltı hala yapmıyor. Süt ağzına sürmez. Halbuki anne baba teyze hala vb. Olarak maşallahımız var. Bizr çekmedi.
Çok geçmiş olsunİnş,Bağışıklık güçlendirici damla kullanıyoruz demiştik bize zayıf ve protein almadığı için çok cabuk hastalanıyormuş öyle dedi . Et tavuk balık peynir yemez. Kahvaltı hala yapmıyor. Süt ağzına sürmez. Halbuki anne baba teyze hala vb. Olarak maşallahımız var. Bizr çekmedi.
Yumurta canı isterse yiyor bir bilsem neden yemiyor böyle yapıyor. Ahh neler yapıyorum yesin diye yok.Kahvaltı neden yapmıyor canım et tavuk benimki de pek sevmiyor da ben ilikli kemik filan kaynatıyorum yumurta her gün mutlaka yediriyorum
Bende çorbasına kemik suyu koyuyorum sadece öyle yiyor. Anca çorba içsin o da mercimek ve arpa şehriye diğerlerini zorla yiyor çizgi film izleyerek.Çok geçmiş olsunbenimkide çorbada n başka bişey pek yemiyor eti tavugu çorba yaparak yedirmeye çalışıyoRum benimkide 13 aylik daha yeni 9 kilo oldu
Bingonun leke çıkarıcı si var canım. Müthiş çıkarıyor halıda ki kahveyi bile.Kızlar koltuklarınızı neyle siliyorsunuz lekeler için özellikle
Bende ayni neler yapıyorum ama yemiyor putürlü şeyleri ben verirsem asla yemiyor anca önüne koyarsam bi iki alıyor o kadar yumurtayida her sabah veriyordum tiksinir dedi annem şimdi bir gün durup birgun veriyorum daha yürümuyorda sağlıklı olsun boşver kiloyu diyorum ama sanki yemeyince bacaklarında derman yok mus gibi oluyor bu ay yine kilo kontrolü var ne olcak bakalım çok zor yemeyen çocuk yaYumurta canı isterse yiyor bir bilsem neden yemiyor böyle yapıyor. Ahh neler yapıyorum yesin diye yok.
Bende çorbasına kemik suyu koyuyorum sadece öyle yiyor. Anca çorba içsin o da mercimek ve arpa şehriye diğerlerini zorla yiyor çizgi film izleyerek.
Yaa çok geçmiş olsun canımDün gece sıtma tuttu.Küçücük bir de Allahım ne üzüldüm. Doktora gittik bugün boğazları kötü olmuş. Antibiyotik verdi. Kusuyor bir de çubuk krakerle idare ediyoruz. Kilosu da düşük tabi iyileşsin mama başlayalım dedi. Hepten yerlerde moralim.
Bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritip siliyorumKızlar koltuklarınızı neyle siliyorsunuz lekeler için özellikle
Sirke kullan canımMutfağı kirkladim sadece cami kaldı. Yarın da buzdolabının fişini cekp temizliyc3m.Nego tatlım sirkeyle mi silsem karbonatla mı? Ne kadar katmaliyim?
Şimdi de gidip banyoyu kirkliyim
Canım doktora götürün hemen, çok geçmiş olsunCanımNego bir kac gündür gelemiyorum bir kac gün daha idare eder misin. Oğlum da birşey var ne oldu bilmiyorum ama sürekli aglıyor. İshal olmuştu,düzeldi. Ama sanki sol kolunda birsey var incindi mi bilmiyorum.. oynatıyor filan ama demin 1 saat susmadan aşırı ağladı. Dünde aynı şekilde. ne olduğunu bilmiyorum sürekli ağlıyor kucağımda gezdirirken sakinleşiyor. Oturduğum an kyamet kopuyor.. eşim kolunda birşey yok baksana fln dedi ama . 2 elinden tutup ayağa kaldırdığım da Sanki çok cansız iki koluda , güçsüz (( çok üzgünüm :'( netim de yok buarada
Başın mı dönüyorGünaydın.
Kafam iyi değil bu ara gelemezsem kusura bakmayın
HayrolsunNego rüyamda sana yazdığım mesajlarla uğraştım hep
Hayrolsun
Günaydın, ne ödev versem ki
Baksalar Allah günah yazarAmin inş ya huysuz her şeye ağlıyor. Karnı aç midesi bulanıyor herhalde bir şey de yemiyor. Bakalım antibiyotiği nasıl vericem.
16 aylık 7900 gr zaten 2500 gr doğmuştu.
Hiç sorma eskiden sağlık ocağı doktorları çok ilgili olurdu şimdi ne olursa olsun götürdüğümde çocuk doktoru baksın diyor. Hastaneler mikrop yuvası çok bekliyorsun anlamadım neden böyle yapıyorlar.
Kilosu yaşına göre düşük olduğu için protein ağırlıklı mamalar varmış ondan yazacakmış. Bakalım kullanalım onu da kilo alacak mı? Alıyor ek gida süt yok zaten 4 ay emdi. Kaşık maması da beğenmedi zorla yedi.
Canım yaa hastaneye yatırsanız serum verilince ateşi düşüyor. Neden yatırmadılar ki? Özel değilse nerede yaşıyorsunuz? Oradaki hastaneler ilgisiz mi böyle?Amin gerçekten çok zor. Balgam yok ama öksürüğü var. Ateşi de düşüremiyoruz.
1 kilo altında kalıyor.
Yok yemedi pirinç unlu pekmezli mama yaptım içti biberonla. Şimdi ateşi de düşmüyor. 4 bucukts dolven verdim. 8 de çıktı ateşi 39 oldu calpol verdim ılık duş alırdık düşmüyor. Şuan anca 37.8 gördük.
25 Aralık Ödevi
Çöp kovalarını temizleyelim
Mutfak duvar fayansını silelim
İstediğinizi seçin
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?