Kim kimi ısırmış la ben kestim isiran sendin ahahhahaBak üçkağıtçıya, benim kaba etlerimi ısırıyon ama
He yavvvvHem de her zaman haklıdır
Niye bi tane daha olsun işte boyun boyuma huyun huyuma bulaşığın bulaşığıma inşSenin badin yok mu. Emin misin ki
Keşke ısırsaydın la kesmek daha fena vicdandızKim kimi ısırmış la ben kestim isiran sendin ahahhaha
Gazcıbaşı sen neler yapıyorsunKizlar iyi gidiyorsunuz listelere eklemelere bildirimlere devammmmm
Oooo sesu lora da gelmisYoksunuz he mı?
Valla gun boyu bi sizle bi bebeyle bi evle bi mutfakla ugrasip duruyorum alevimGazcıbaşı sen neler yapıyorsun
Len daha napim akşama kadar totom yer görmedi. Daha bi de kayninişim geldi allah seni inandırsın daha yeni oturdumD u t bak nurdan gelen listeye misilleme yapmani bekliyorum hadi aslanimmm hadi
Iste o totona yer gordurmeyen isleri yaz da alem badi görsün hadi kocummm benimLen daha napim akşama kadar totom yer görmedi. Daha bi de kayninişim geldi allah seni inandırsın daha yeni oturdum
Alem gördü sen görmedin demek kiIste o totona yer gordurmeyen isleri yaz da alem badi görsün hadi kocummm benim
Dışardakiler
@N u r salonu detaylı temizlemeyi erteliyodum onu yaptım . Cam kapı perde koltuklar duvar halısı
Dip köşe süpürge yapıldı
Tüm evin camları silindi
Toz alındı
Katlı çanaşırlar yerleşti
Banyo musluğu akıtıyodu sucu geldi fayans kırdı
Tamir etti banyo detaylı temizlendi
Bokum çıktı velhasıl kelam
Kiz sabahtir hepinizi takip ediyom sen kactin gozumden demek kiAlem gördü sen görmedin demek ki
Sana yarin izin verdiYarın evde yokum gece gelicem sabah 8 de cikicam gece 11/12 eve gelcemişten muafim
Öğlen tüp bebek ici. Doktora gidicem
Öğleden sonra akşam kına Var akrabjnjn gece köye cikicam
Kaçacak kadar küçük minyon da değilim halbusiKiz sabahtir hepinizi takip ediyom sen kactin gozumden demek ki
Eşim evde değil akşam gelince ona paslıyordum az biraz yardımı dokunurdu şimdi mutfak kaldı öylece.Erkek kardeşimi bekliyorum yanıma gelebilir uyumak için o gelirse kızı ona verir toplarım.Yoğun günler de iş çocuk yürütmek çok zor kendimden biliyorum Badim yinede harika işler yapmışsın daha ne olcak
Bende
Bulaşık Makinesne bulaşıkları yerleştirdim
Mutfak toplandi
Yerler supuruldu
Çay demlendi sobada çay iccicez
Patlatayim mi espiriyiKaçacak kadar küçük minyon da değilim halbusi
Ne farkin kaldi simdi dutun kaynanasindan soylesene jes ?Patlatayim mi espiriyi
Geliyooooooor
Gellllllllldiiiiiii
Göz dolduruyorsun demek kikapattin komple goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?