DışardakilerKim yılan
Sabahtan bu yana yaptığım;
Ev süpürdüm.
Yatakları topladım.
Balkonu yıkadım.
Bir tane pencere cami ve bir tane ayna sildim.
Çocukları banyo yaptırdim.
Gereksiz ve fazla eşyaları evden çıkardım ben de ev de bir nefes aldı. (Sadelik güzel)
Bulaşıkları makineye yerlestirdim. Çalıştırdım yıkandı hepsi.
O bitti birazdan yerine koyucam temizleri.
Camasir makinesi bitmek üzere onları sericem.
Son olarak yemek olarak tavuklu nohut sulusu yapicam akşam için.
Bu kadar.
D u t bugün ertelediğin hangi işi yaptın etiketli cevap istiyorum.
Canım badim gel öpüm. Ben de şimdi geldim işten yemek yapacam, ne iş yapıyorsun badimBacım ben çalılıyom. Altıda kalktım. İşe gittim. Çok çalıştım. Dönüşte 2vasıta yaptım. Bide topuklu ayakkabı ile geldim. Yemek pişiriyorum. Çok yorgunum
Sen naptın anlat bakim
Muhasebeciyim benCanım badim gel öpüm. Ben de şimdi geldim işten yemek yapacam, ne iş yapıyorsun badim
Eski telefonum agghhhhAktif Lora gel kedilerini özledim
Muhasebeci mi muhasebecilere bayılırım canım badimMuhasebeciyim ben
Ancak gelebildim badimTeneffus Zili ne yapion badimm
Bulaşık Makinesi boşaltıldı içine kahve fincanları kondu :) sadece yemek isi kaldı
Sen ne iş yapıyorsunMuhasebeci mi muhasebecilere bayılırım canım badim
Ben öğretmenim badimmmmmSen ne iş yapıyorsun
Ya benim hamileliğin son zamanlarda tiroidlerde bir sıkıntı çıkmıştı. O zaman doktor şimdi önemli değil ama 40 ın çıkınca gel tekrar bakalım demişti. Anca gidebildimNaptın sen hastanede önemli bişey yok inş
Aman ihmal etme canım baktır düzenli aralıklarlaYa benim hamileliğin son zamanlarda tiroidlerde bir sıkıntı çıkmıştı. O zaman doktor şimdi önemli değil ama 40 ın çıkınca gel tekrar bakalım demişti. Anca gidebildimhaşimato geçirmişim izleri var hala ama ilaçlık değil dedi. Demir ve b12 düşük çıktı onun için ilaç kullanacağım
Aklıma bile gelmedi öyle bi şeygolgefeslegeni sen sonradan geldin hiç sordun mu kızlar siz birnirinizi gördünüz mü diye?
İlk gelişini tuhaf bulduğum için bu defa cevap yazmadım ben. Biraz gözlemleyecektim ama çabuk belli etti kendiniArkadaşlar bu şahıs iyi niyetli değil. Ozellikle topigimizde olay cikarmaya calisiyor. Bakin 2 gundur hepimiz sabirla guzelce yazdik fakat watsap grubu su bu tarzi agzimiza almaktan imtina ettigimiz şeyleri uluorta söyleyebiliyor. Muhattap oldukca da uzatacak belli. Bosverin. Ozelden gorusmek isteyen topik disinda muhabbet eden edebilir fakat topik icinde bu arkadasla konusmalari uzatmazsak iyi olur. Tesekkur ederim. Nego varsa yanlisim duzelt baskanimmmmm
Senede bir kontrol edilecek artık baktırırım nasıl bir şey pek bilmiyorum bir araştıracağımAman ihmal etme canım baktır düzenli aralıklarla
Senin badin yok mu. Emin misin kiAnka Badişliğine talibim
En sevdiğim. İlkokulların dersine girdim geçen gün. Hepsi bıcır bıcırdıBen öğretmenim badimmmmm
Yoğun günler de iş çocuk yürütmek çok zor kendimden biliyorum Badim yinede harika işler yapmışsın daha ne olcakAncak gelebildim badimTubismavis bulaşıklar toparlandı makine çalıştırıldı.Dün evi süpürmüştüm temizdi.Masa silindi,mutfağın yerini de elimle sildim.Wc lavabo yıkandı.Kuruyan çamaşırlar içeri alındı ama sepette duruyorlar katlayamadım daha.Kabartma tozlu poğaça yaptım iyi oldu kalanı buzluğa attım.Kısır yaptım çay koydum annem ve ablam geldi.Ablamda sağolsun gelirken muhallebili kedidili büskivili bi pasta yapmış ondan getirmişti.Bebiş hiç durmuyor misafir ağırlamak çok zor sanırım bu son olabilir. Oğlum duygusal bayağ, eşim şehir dışında bende annemlere siz bugün gelin dedim.Bulaşıklar duruyor mutfak dağınık ama ben pert uzanmak istiyorum ellemeyeceğim.Bu ara inanılmaz yoğun geçiyor benim için gün nasıl bitti anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?