Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dışardakiler
i p e k salonu detaylı temizlemeyi erteliyodum onu yaptım . Cam kapı perde koltuklar duvar halısı
Dip köşe süpürge yapıldı
Tüm evin camları silindi
Toz alındı
Katlı çanaşırlar yerleşti
Banyo musluğu akıtıyodu sucu geldi fayans kırdı
Tamir etti banyo detaylı temizlendi
Bokum çıktı velhasıl kelam

Bacım ben çalılıyom. Altıda kalktım. İşe gittim. Çok çalıştım. Dönüşte 2vasıta yaptım. Bide topuklu ayakkabı ile geldim. Yemek pişiriyorum. Çok yorgunum
Sen naptın anlat bakim
Canım badim gel öpüm. Ben de şimdi geldim işten yemek yapacam, ne iş yapıyorsun badim

Teneffus Zili ne yapion badimm
Bulaşık Makinesi boşaltıldı içine kahve fincanları kondu :) sadece yemek isi kaldı
Ancak gelebildim badim Tubismavis bulaşıklar toparlandı makine çalıştırıldı.Dün evi süpürmüştüm temizdi.Masa silindi,mutfağın yerini de elimle sildim.Wc lavabo yıkandı.Kuruyan çamaşırlar içeri alındı ama sepette duruyorlar katlayamadım daha.Kabartma tozlu poğaça yaptım iyi oldu kalanı buzluğa attım.Kısır yaptım çay koydum annem ve ablam geldi.Ablamda sağolsun gelirken muhallebili kedidili büskivili bi pasta yapmış ondan getirmişti.Bebiş hiç durmuyor misafir ağırlamak çok zor sanırım bu son olabilir. Oğlum duygusal bayağ, eşim şehir dışında bende annemlere siz bugün gelin dedim.Bulaşıklar duruyor mutfak dağınık ama ben pert uzanmak istiyorum ellemeyeceğim.Bu ara inanılmaz yoğun geçiyor benim için gün nasıl bitti anlamış değilim.

Naptın sen hastanede önemli bişey yok inş
Ya benim hamileliğin son zamanlarda tiroidlerde bir sıkıntı çıkmıştı. O zaman doktor şimdi önemli değil ama 40 ın çıkınca gel tekrar bakalım demişti. Anca gidebildim haşimato geçirmişim izleri var hala ama ilaçlık değil dedi. Demir ve b12 düşük çıktı onun için ilaç kullanacağım

Aman ihmal etme canım baktır düzenli aralıklarla

golgefeslegeni sen sonradan geldin hiç sordun mu kızlar siz birnirinizi gördünüz mü diye?
Aklıma bile gelmedi öyle bi şey
İlk gelişini tuhaf bulduğum için bu defa cevap yazmadım ben. Biraz gözlemleyecektim ama çabuk belli etti kendini

Yoğun günler de iş çocuk yürütmek çok zor kendimden biliyorum Badim yinede harika işler yapmışsın daha ne olcak
Bende
Bulaşık Makinesne bulaşıkları yerleştirdim
Mutfak toplandi
Yerler supuruldu
Çay demlendi sobada çay iccicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…