Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy kızlar telefonun ışığını açtım ve beyaz iki çizgi gördüm kızın alt diş etlerinde.Çok huzursuz iştahsız sanırım dişler geliyor.Ama kaç güne patlatır bilen varsa yazsın lütfen.Allah ım inş.çok çabuk patlatır da kurtuluruz şimdilik mahvolduk resmen

Sankim boş mu durdum
Yatakların çarşaflarını alezlerini dün yıkadım ve değiştim
kızın bataniyesini yıkandı serdim
Oğlanın yorganını yıkadı serdim
Mutfağı topladım
Ocağın tüm parcalarını yıkadım
Ocağı diş fırcasıyla temizledim
Aspiratorü söktüm filitresini yıkadım
Aspiratörü sildim
Mikro dalgayı parcalarını yıkadım ve sildim
Kahve makinemi söktüm iç dış temizledim
Çaycıyı çifledim yıkadım
Tezgah üstü çay tuz şeker koyduğum kavanoz ve
Bulaşık sepetimi makineye attım yıkandı
Mutfak bataryasını parlattım
Mutfakta 2 dolabım dağılmıştı onu topladım düzenledimm
Kombi dolabı nı düzenledim
Kilerimi düzenledim atılacakları attım tozunu alınacak yerlerin tozunu aldım pasbasını silkeledim
Yerini elimle sildim hızımı alamadım kapının önünü silerken buldum kendimi
1 makine çamaşır yıkandı serildi
Kullandığımız terlikleri yıkandım
Şimdi kullanılan tüm toz bezleri yıkanıyor

Şuan kumanda için savaş veriyor resmen ağzına alabilmek için.Kumandadan daha iğrenç birşey var mıdır yahu. Levaiz bilirsin sende kumandanın ne kadar hijyenik olmadığını.Nasıl bi diş kaşıntısı bu, ne yapsak boş gibi.

Tam 3 defa muhteşeme basmak istedim fakat olmuyor işte bravo harikasın.Sen uçuşa geçmişsin resmen durdurabilene aşk olsun.Aman maşallah.

Çocuğa göre değişir canım. Mesela benimm oğlum ilk dişlerinin beyazı göründükten sonra 15 gün içinde patlattı ama kardeşimin oğlu 2 ayda anca patlattı

Benimde ilk de çıkmıştı hamilelik bitince düzelmişti. Ben çok turp yemiştim ilk de ona bağlamıştım hatta

Benimde ilk de çıkmıştı hamilelik bitince düzelmişti. Ben çok turp yemiştim ilk de ona bağlamıştım hatta
Benim de öyle olmuş galiba ama ben turp yemedim bende genetik yatkınlık var sanırım annemde nodüller var ameliyatlık değildi sanırım ama düzenli takipte olması lazım. Babamda da guatr çıktı ameliyat oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…