Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay bencede iştahsız çocuk zor büyüyor. Aynen tiksinir iyi yapmışsın. Ben bıldırcın yumurtası denicem birde.
Yaa çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim.
Bursa da yaşıyorum canım. Hastane çok kalabalıktı mamayı bile sonra gelin yazayım dedi. Doktor biraz şans işi ya şansımız varsa güzel bakıyor doktor. Salgın var sanırım. Bu gece de ateşlendi. Sabah iyi gibi bakalım.

Tuh yaa. Hastaneye yapması lazım kuzunun.

Günaydınlar güzel bir gün diliyorum hava tam kar havası buralarda

Eşim ben yokken evi toplamış süpürmüş temizlemiş ama ben biraz kılım galiba adama takacak birşey yine buldum akşam hem söylendim hem çöp kocasını temizledim bugünkü ödevi eşim sayesinde erken yapmış oldum kalktığım gibi yatağı toplayıp çamaşır makinesini açtım, toplanacak çamaşırları topladım. Fazlalıkları koyduğumuz odada annemden getirdiğim kavanozları yerleştirdim. Ortalığı toparladım. Şimdi kahvaltı vakti o ara makine durur çamaşırları asarım sonrada birikmiş ütüleri yapma vakti.
Bir hafta yatmanın cezası ütü galiba hiç sevmem

Aa adamcağız yapmış işte, takdir et ki hep yapsın, eleştirirsen yapmaktan vazgeçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…