Patroncum çok tatlısın ya, ne güzel ödev vermisdinCop kovalarını az önce yıkadım, baharatlıları temizleyip, içlerini yeniledim, o sırada dayansalardı da sildim
O kadar hızlı sorup yazdıki yetişemedim
Nego dediki ne ödev versem ben fikrimi yazana kadar ohooo vermiş bileKim yazdı, ne yazdımeraklı üye
Ne kadar çalışkan oldun la sen
Nego dediki ne ödev versem ben fikrimi yazana kadar ohooo vermiş bile
Valla 6.30 da kalktım da, banyo wc temizlenip, balkon silindi
Sen benden küçüksündür ablaya hava atılır mı?
Cıks yas 40 valla
mutfakta bir tek bangonun üstünde fayans var, onu hergün temizlerim, çöp kovalarını temizliyim madem25 Aralık Ödevi
Çöp kovalarını temizleyelim
Mutfak duvar fayansını silelim
İstediğinizi seçin
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksuu
@Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
M Musluk Suyu
@enenisa
D Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
zebekine
Sen nasıl 40 sın yaa hoş benimde 40 a 5 kaldı
Ay bencede iştahsız çocuk zor büyüyor. Aynen tiksinir iyi yapmışsın. Ben bıldırcın yumurtası denicem birde.Bende ayni neler yapıyorum ama yemiyor putürlü şeyleri ben verirsem asla yemiyor anca önüne koyarsam bi iki alıyor o kadar yumurtayida her sabah veriyordum tiksinir dedi annem şimdi bir gün durup birgun veriyorum daha yürümuyorda sağlıklı olsun boşver kiloyu diyorum ama sanki yemeyince bacaklarında derman yok mus gibi oluyor bu ay yine kilo kontrolü var ne olcak bakalım çok zor yemeyen çocuk yaAllah yardım etsin hepimize.
Teşekkür ederim.Yaa çok geçmiş olsun canım
Bursa da yaşıyorum canım. Hastane çok kalabalıktı mamayı bile sonra gelin yazayım dedi. Doktor biraz şans işi ya şansımız varsa güzel bakıyor doktor. Salgın var sanırım. Bu gece de ateşlendi. Sabah iyi gibi bakalım.Baksalar Allah günah yazar
Ama doktordan doktora fark var. Bizim doktor çok ilgili. Bence o doktorda bir sıkıntı var.
Canım yaa hastaneye yatırsanız serum verilince ateşi düşüyor. Neden yatırmadılar ki? Özel değilse nerede yaşıyorsunuz? Oradaki hastaneler ilgisiz mi böyle?
Ödevler kolaymış.25 Aralık Ödevi
Çöp kovalarını temizleyelim
Mutfak duvar fayansını silelim
İstediğinizi seçin
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksuu
@Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
M Musluk Suyu
@enenisa
D Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
zebekine
Çok teşekkür ederim.
Tuh yaa. Hastaneye yapması lazım kuzunun.Ay bencede iştahsız çocuk zor büyüyor. Aynen tiksinir iyi yapmışsın. Ben bıldırcın yumurtası denicem birde.
Teşekkür ederim.
Bursa da yaşıyorum canım. Hastane çok kalabalıktı mamayı bile sonra gelin yazayım dedi. Doktor biraz şans işi ya şansımız varsa güzel bakıyor doktor. Salgın var sanırım. Bu gece de ateşlendi. Sabah iyi gibi bakalım.
Aa adamcağız yapmış işte, takdir et ki hep yapsın, eleştirirsen yapmaktan vazgeçerGünaydınlar güzel bir gün diliyorum hava tam kar havası buralarda
Eşim ben yokken evi toplamış süpürmüş temizlemiş ama ben biraz kılım galiba adama takacak birşey yine buldumakşam hem söylendim hem çöp kocasını temizledim bugünkü ödevi eşim sayesinde erken yapmış oldum kalktığım gibi yatağı toplayıp çamaşır makinesini açtım, toplanacak çamaşırları topladım. Fazlalıkları koyduğumuz odada annemden getirdiğim kavanozları yerleştirdim. Ortalığı toparladım. Şimdi kahvaltı vakti o ara makine durur çamaşırları asarım sonrada birikmiş ütüleri yapma vakti.
Bir hafta yatmanın cezası ütü galiba hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?