- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
GünaydınGünaydınnnn bol enerjili, pozitif, mutlu bir gün diliyorumEki Görüntüle 3064484
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Hey maşallah analar neler doğuruyor badilerin en yeşil gözlüsüSankim boş mu durdum
Yatakların çarşaflarını alezlerini dün yıkadım ve değiştim
kızın bataniyesini yıkandı serdim
Oğlanın yorganını yıkadı serdim
Mutfağı topladım
Ocağın tüm parcalarını yıkadım
Ocağı diş fırcasıyla temizledim
Aspiratorü söktüm filitresini yıkadım
Aspiratörü sildim
Mikro dalgayı parcalarını yıkadım ve sildim
Kahve makinemi söktüm iç dış temizledim
Çaycıyı çifledim yıkadım
Tezgah üstü çay tuz şeker koyduğum kavanoz ve
Bulaşık sepetimi makineye attım yıkandı
Mutfak bataryasını parlattım
Mutfakta 2 dolabım dağılmıştı onu topladım düzenledimm
Kombi dolabı nı düzenledim
Kilerimi düzenledim atılacakları attım tozunu alınacak yerlerin tozunu aldım pasbasını silkeledim
Yerini elimle sildim hızımı alamadım kapının önünü silerken buldum kendimi
1 makine çamaşır yıkandı serildi
Kullandığımız terlikleri yıkandım
Şimdi kullanılan tüm toz bezleri yıkanıyor
Bu cesur hareketinizden dolayı size madalya takıyorumKızkardeşim ben de bi avm yapalım dedi topladık çoluk çombalağı gittik otobüsle üstelik 3 çocukla survivor vari bi macera idi neyse ki dönüşte eşim iş çıkışı bizi aldı otobüste giderken bi ara bebenin mama önlüğünü mendil niyetine kullanıp Mardin Kapı Şen Olur’u söylüyordumDönerken çevreye rahatsızlık vermeden geldik hamdolsun
Gel enejik vereyimİnşallah ilerleyen saatlerde pozitife dönerim bugün çok mutsuz ve negatif uyandım
Sobada ağır ağır pişen yemek, kaynayan kuşburnu ahh çocukluğumSemavrrde yapıyoruz da hava soğuk daha balkon tadını alamiyorz sobada güzel oluyor ya yemekleri de orda yapıyorum miss Allah yardımcın olsun canisi çocuk yokken zor basediorum olursa nasıl olcak bilmiyorum
Her zaman çok şükürKizlar zabaha bomba gibi kalkalim lutfen
Tüm tüpleri ona harcadımTamam aynı gazı ben de bekliyorum
Senin toto kalmayacak yakındaBen hariç
Maşallah maşallah değişimin gözle görülüyor zatenJes emzirirken kullanılabilen bir vitaminine başladım. İlaca çok umut bağladım enerji verecek diye.Plasebo etkisi yaşıyor olabilirim. Yakında fıss diye sönerim ben. Bünye alışkın değil çünkü böyle şeylere. Kız da yüz defa uyandı, bir türlü uykuya dalamıyor. 15 er dakikalık partlarla uyuyorum. İnşallah uyumuştur artık.
Çünkü kim ne derse desin düzenli temiz ev ruha iyi gelirYalan yok bu halimi ben de sevdim. Bahaneyle ev biraz toparlanıp, temizlendi. Senin için devam jes.
Hayat arkadaşlığında lora gibi olunKocama sen hastasin yazık kötü görünüyosun dedim inandı gitmedi
Sana da kolay gelsinKızlar herkese günaydın, hepimize kolay gelsin. Ben bugün yine çalıştığım bir gündeyim ödevlerimi gece yapabileceğim, halimin kalacağını umarak
Aaa bak bende çöp değişmiştim yazmamışımpankek yaptım
bulaşık makinesine konacakları koydum
Yatakları topladım
mutfak, tuvalet , banyo çöplerini çıkardım
bebeyle ilgilendim( yedirme, alt değiştirme, emzirme )
az bi Çamaşır vardı onu serdim
cepli poğaça için hamur yoğurdum mayalanıyor
Bebeyi uyutuyorum zabah gayfemi içmemişim Bugün yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?