golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
İnşallah ilerleyen saatlerde pozitife dönerim bugün çok mutsuz ve negatif uyandımGünaydınnnn bol enerjili, pozitif, mutlu bir gün diliyorumEki Görüntüle 3064484
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Sandığım yok çok mutluyumSandığımı döktümsandık lekesi olmuş bazıları yıkanacak
Sen üç gün sonra beni de boşarsınTeklif etti
Ben onu badilikten boşayıp
Senile bir olup badişkolukmu yapsak
Sandığım yok çok mutluyumhurçta duruyordu birkaç lif hariç onların hepsini de dağıttım yaşasın minimalist sistem
Mobilya tarzı büyükbaş eşyam çok ama dolap içleri kıyafet tas tabak olarak küçükbaşlar az sayılır
Belkim evin çillopppp gibin olcakSen üç gün sonra beni de boşarsın
Seviyorsan kullanıyorsan önemli değil canım. Ben sevemedim boşluk görmek istiyorum evdeMobilya tarzı büyükbaş eşyam çok ama dolap içleri kıyafet tas tabak olarak küçükbaşlar az sayılır
Hımmm çok cazip bir teklif bi ısındım şimdi bakBelkim evin çillopppp gibin olcak
Mesela iki koltuk takımı var İkisi de açılıyor çünkü uzağız gelince kalabalık ve yatılı geliyorlar benden olsa tek takım yeter aksesuar biblo vs pek sevmemSeviyorsan kullanıyorsan önemli değil canım. Ben sevemedim boşluk görmek istiyorum evde
Çok hediye ettim ama asla etmeyeceklerim var annemin, ablalarımın, benim ördüğüm danteller işlemeler. Çocuklarıma bırakıcam nevresim takımı yaptırıcam o dantel ve işlemelerden. Minimalizm her eşya için geçerli olmamalı el emeği gibiSandığım yok çok mutluyumhurçta duruyordu birkaç lif hariç onların hepsini de dağıttım yaşasın minimalist sistem
Biz 10 sene tek kullandık ama gelenler kadın erkek ayrı oturmak istediği için 2. takımı aldık. Evlenirken temel eşyaları aldık sadece diğerlerini lazım oldukça aldık. O yüzden rahat oldu bizim.Mesela iki koltuk takımı var İkisi de açılıyor çünkü uzağız gelince kalabalık ve yatılı geliyorlar benden olsa tek takım yeter aksesuar biblo vs pek sevmem
Tamam aynı gazı ben de bekliyorum
Zaten minimalizmde sadece sevdiğin ve seni mutlu eden eşyaları saklıyorsun. Böylelikle hiç bir eşya sana yük gelmiyor. Minimalzm denince boş evler geliyor akla hiç öyle değil aslında. Eşyayı elerken en son ne zaman kullandın, sana haz veriyor mu gibi gibi sorarak eliyorsun.Çok hediye ettim ama asla etmeyeceklerim var annemin, ablalarımın, benim ördüğüm danteller işlemeler. Çocuklarıma bırakıcam nevresim takımı yaptırıcam o dantel ve işlemelerden. Minimalizm her eşya için geçerli olmamalı el emeği gibi
Sandıktakileri de kullanmıyorsun ama hatırası manevi değeri var. Minimalizm adı altında işi abartan çok fazla bomboş ruhsuz evler görüyorum çok sayfada. Bende fazla eşya sevmiyorum artık önceden severdim ama artık daha sade az öz seviyorum. Yaş ilerledikçe, sağlık da yavaş yavaş gittikçe gereksiz hantal eşyalar cazip gelmiyor artık.Zaten minimalizmde sadece sevdiğin ve seni mutlu eden eşyaları saklıyorsun. Böylelikle hiç bir eşya sana yük gelmiyor. Minimalzm denince boş evler geliyor akla hiç öyle değil aslında. Eşyayı elerken en son ne zaman kullandın, sana haz veriyor mu gibi gibi sorarak eliyorsun.
Allah ferahlık versin canımİnşallah ilerleyen saatlerde pozitife dönerim bugün çok mutsuz ve negatif uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?