Düzenli Evimiz & Hayatımız

pankek yaptım
bulaşık makinesine konacakları koydum
Yatakları topladım
mutfak, tuvalet , banyo çöplerini çıkardım
bebeyle ilgilendim( yedirme, alt değiştirme, emzirme )
az bi Çamaşır vardı onu serdim
cepli poğaça için hamur yoğurdum mayalanıyor
Bebeyi uyutuyorum zabah gayfemi içmemişim Bugün yaw

Sandığım yok çok mutluyum hurçta duruyordu birkaç lif hariç onların hepsini de dağıttım yaşasın minimalist sistem
Çok hediye ettim ama asla etmeyeceklerim var annemin, ablalarımın, benim ördüğüm danteller işlemeler. Çocuklarıma bırakıcam nevresim takımı yaptırıcam o dantel ve işlemelerden. Minimalizm her eşya için geçerli olmamalı el emeği gibi

Mesela iki koltuk takımı var İkisi de açılıyor çünkü uzağız gelince kalabalık ve yatılı geliyorlar benden olsa tek takım yeter aksesuar biblo vs pek sevmem
Biz 10 sene tek kullandık ama gelenler kadın erkek ayrı oturmak istediği için 2. takımı aldık. Evlenirken temel eşyaları aldık sadece diğerlerini lazım oldukça aldık. O yüzden rahat oldu bizim.

Zaten minimalizmde sadece sevdiğin ve seni mutlu eden eşyaları saklıyorsun. Böylelikle hiç bir eşya sana yük gelmiyor. Minimalzm denince boş evler geliyor akla hiç öyle değil aslında. Eşyayı elerken en son ne zaman kullandın, sana haz veriyor mu gibi gibi sorarak eliyorsun.

Sandıktakileri de kullanmıyorsun ama hatırası manevi değeri var. Minimalizm adı altında işi abartan çok fazla bomboş ruhsuz evler görüyorum çok sayfada. Bende fazla eşya sevmiyorum artık önceden severdim ama artık daha sade az öz seviyorum. Yaş ilerledikçe, sağlık da yavaş yavaş gittikçe gereksiz hantal eşyalar cazip gelmiyor artık.
Ama sandığımı vermem kimseye o hatıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…