Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bıldırcın yumurtasını kızımda denemistim bize faydası olmamıştı ama belki size olur dene sen yinede inşallah sever. Acaba seninki formül mama kullanmiyor mu ben bu ay bimin mamasına geçtim o sanırım 9 kilo yaptı onuda bırakmam gerekiyormu onuda Bilmiyorum da gerçi

Ay etiket bilmiyorum anteros arkadaşın bebeği hasta benimkide yemek yemiyor yeni 9 kilo oldu

Bebeğiniz kaç aylık? Doktor müdahale etmiyorsa takılmayın fazla çünkü devrimizin hastalığı obezite yiyen çocuğa yeme demek daha zor derdi kızı obezite riskine olan bir arkadaşım

Bebeğiniz kaç aylık? Doktor müdahale etmiyorsa takılmayın fazla çünkü devrimizin hastalığı obezite yiyen çocuğa yeme demek daha zor derdi kızı obezite riskine olan bir arkadaşım
13 aylik takılımiyim diyorum ama sürekli gelişimi geri demesi doktorun moralimi bozuyor 3 kilo 625 doğdu doktor yarısı nerde bu çocuğun dedi şok oldum değiştirdim o doktoru şimdiki doktor çizginin bi üzeri bu ay gel tekrar bakcam dedi herşeyi denedim çorba dışında yemiyor

Değiştirmekte iyi yapmışsınız o kiloda doğan çocuğa yaptığı yorum nasıl saçma birşey öyle. Her çeşit çorbayı yiyorsa çorbalarda çeşit ve takviyesi fazla şeyler denemek lazım belki de birde sanırım sizinki çiğneme refleksinden hoşlanmıyor çorbada hep sıvı mı tercih ettiniz?

İlk başladığım zamanlarda sıvı yaptım sonra Pütürlu bıraktım ama olmadı artık önüne koyuyorum iki lokma alsa yeter diyorum zamanla düzelir inşallah . 8 dışı var işine geleni çok güzel çiğniyor havuç salatalık falan verdim hep valla yaşlandım bu yemek yuzunden :)

Anne yüreğini devre dışı bırakmak lazım arada zamanla oda bir düzene girecek kimi çocukta belli bir yaşa kadar hep zayıf olur sağlığı yerinde olsunda yemesi içmesi az olsun

Tuh yaa. Hastaneye yapması lazım kuzunun.
Her hastalandığında en az 1 gün yatardık. Bugün daha iyi bakalım inş toparlar. Saolun.
Formül mamayı bıraktık. Aptamil kullanıyordu iştahını acayip azalttığı için ama yine başlasam mı diye düşünüyordum. Bimin formül maması olduğunu bilmiyordum denesem mi acaba doktorun vereceği mama ile birlikte.

Gerçekten ben fark gördüm aptamil kullandım bende kabiz yaptı sonra bebelac a geçtim şimdi bim de satılan mamaya keşke dedim daha önce gecseydim belkide mama poflugu derler ya ondandır ama ne biliyim en azından kilo yapınca sevindim ne yalan soyleyim belki bizede verecekler o mamadan bakalım bu ay ne diycek

Üzüldüm mama verelim deyince ama 1,5 yaşında olup 7900 çıkması da canımı sıktı inş kilo alır. Yine senin bebeğinin kilosu iyi.

Bugün hem halsizim hemde temizliğe sardım halıları fırçaladım süpürdüm yerleri sildim çamaşırları da astım bugünlük yeter sanırım yemeğimde dünden hazır olmadı akşama çay yanına birşeyler yaparım yada yatarım

Üzüldüm mama verelim deyince ama 1,5 yaşında olup 7900 çıkması da canımı sıktı inş kilo alır. Yine senin bebeğinin kilosu iyi.
Bende üzülüyorum inan mama içer mi içmez mi böyle zayıf olunca bişey olurmu diye birsuru şey geçiyor aklımdan kendimi bile yiyorum bakamıyorum diye. İnşallah ikimizinkide kilo alır evde tarttim 9 çıktı ama hastanede ne kadar çıkar bilmiyorum son iki ay hiç kilo almadı hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…