- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Çok teşekkür ederim.
Canım ben kaçırdım mı, kim hastaÇok teşekkür ederim.
Bıldırcın yumurtasını kızımda denemistim bize faydası olmamıştı ama belki size olur dene sen yinede inşallah sever. Acaba seninki formül mama kullanmiyor mu ben bu ay bimin mamasına geçtim o sanırım 9 kilo yaptı onuda bırakmam gerekiyormu onuda Bilmiyorum da gerçiAy bencede iştahsız çocuk zor büyüyor. Aynen tiksinir iyi yapmışsın. Ben bıldırcın yumurtası denicem birde.
Teşekkür ederim.
Bursa da yaşıyorum canım. Hastane çok kalabalıktı mamayı bile sonra gelin yazayım dedi. Doktor biraz şans işi ya şansımız varsa güzel bakıyor doktor. Salgın var sanırım. Bu gece de ateşlendi. Sabah iyi gibi bakalım.
Aa adamcağız yapmış işte, takdir et ki hep yapsın, eleştirirsen yapmaktan vazgeçer
Ay etiket bilmiyorum anteros arkadaşın bebeği hastaCanım ben kaçırdım mı, kim hasta
Ay etiket bilmiyorum anteros arkadaşın bebeği hastabenimkide yemek yemiyor yeni 9 kilo oldu
13 aylik takılımiyim diyorum ama sürekli gelişimi geri demesi doktorun moralimi bozuyorBebeğiniz kaç aylık? Doktor müdahale etmiyorsa takılmayın fazla çünkü devrimizin hastalığı obezite yiyen çocuğa yeme demek daha zor derdi kızı obezite riskine olan bir arkadaşım
13 aylik takılımiyim diyorum ama sürekli gelişimi geri demesi doktorun moralimi bozuyor3 kilo 625 doğdu doktor yarısı nerde bu çocuğun dedi şok oldum değiştirdim o doktoru şimdiki doktor çizginin bi üzeri bu ay gel tekrar bakcam dedi herşeyi denedim çorba dışında yemiyor
İlk başladığım zamanlarda sıvı yaptım sonra Pütürlu bıraktım ama olmadı artık önüne koyuyorum iki lokma alsa yeter diyorum zamanla düzelir inşallah . 8 dışı var işine geleni çok güzel çiğniyor havuç salatalık falan verdim hep valla yaşlandım bu yemek yuzunden :)Değiştirmekte iyi yapmışsınız o kiloda doğan çocuğa yaptığı yorum nasıl saçma birşey öyle. Her çeşit çorbayı yiyorsa çorbalarda çeşit ve takviyesi fazla şeyler denemek lazım belki de birde sanırım sizinki çiğneme refleksinden hoşlanmıyor çorbada hep sıvı mı tercih ettiniz?
İlk başladığım zamanlarda sıvı yaptım sonra Pütürlu bıraktım ama olmadı artık önüne koyuyorum iki lokma alsa yeter diyorum zamanla düzelir inşallah . 8 dışı var işine geleni çok güzel çiğniyor havuç salatalık falan verdim hep valla yaşlandım bu yemek yuzunden :)
Cumartesi çıkacak inşallahFeslegen Kokulu Nane canım ne zaman çıkacak parmağında ki demir
Her hastalandığında en az 1 gün yatardık. Bugün daha iyi bakalım inş toparlar. Saolun.Tuh yaa. Hastaneye yapması lazım kuzunun.
Formül mamayı bıraktık. Aptamil kullanıyordu iştahını acayip azalttığı için ama yine başlasam mı diye düşünüyordum. Bimin formül maması olduğunu bilmiyordum denesem mi acaba doktorun vereceği mama ile birlikte.Bıldırcın yumurtasını kızımda denemistim bize faydası olmamıştı ama belki size olur dene sen yinede inşallah sever. Acaba seninki formül mama kullanmiyor mu ben bu ay bimin mamasına geçtim o sanırım 9 kilo yaptı onuda bırakmam gerekiyormu onuda Bilmiyorum da gerçi
Gerçekten ben fark gördüm aptamil kullandım bende kabiz yaptı sonra bebelac a geçtim şimdi bim de satılan mamaya keşke dedim daha önce gecseydim belkide mama poflugu derler ya ondandır ama ne biliyim en azından kilo yapınca sevindim ne yalan soyleyim belki bizede verecekler o mamadan bakalım bu ay ne diycekHer hastalandığında en az 1 gün yatardık. Bugün daha iyi bakalım inş toparlar. Saolun.
Formül mamayı bıraktık. Aptamil kullanıyordu iştahını acayip azalttığı için ama yine başlasam mı diye düşünüyordum. Bimin formül maması olduğunu bilmiyordum denesem mi acaba doktorun vereceği mama ile birlikte.
Üzüldüm mama verelim deyince ama 1,5 yaşında olup 7900 çıkması da canımı sıktı inş kilo alır. Yine senin bebeğinin kilosu iyi.Gerçekten ben fark gördüm aptamil kullandım bende kabiz yaptı sonra bebelac a geçtim şimdi bim de satılan mamaya keşke dedim daha önce gecseydim belkide mama poflugu derler ya ondandır ama ne biliyim en azından kilo yapınca sevindim ne yalan soyleyim belki bizede verecekler o mamadan bakalım bu ay ne diycek
Bende üzülüyorum inan mama içer mi içmez mi böyle zayıf olunca bişey olurmu diye birsuru şey geçiyor aklımdan kendimi bile yiyorum bakamıyorum diye. İnşallah ikimizinkide kilo alırÜzüldüm mama verelim deyince ama 1,5 yaşında olup 7900 çıkması da canımı sıktı inş kilo alır. Yine senin bebeğinin kilosu iyi.
Çöp tamam fayans sadece tazgahla duvar arasında var o da bulaşık yıkandıktan sonra bezle alıyoruz25 Aralık Ödevi
Çöp kovalarını temizleyelim
Mutfak duvar fayansını silelim
İstediğinizi seçin
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
M Musluk Suyu
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
Anka
@zebekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?