Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya ben çok özür dileyerek hepinize bişey sormak istiyorum benim oğlan herkezi öpmek istiyor kim olursa dudağını büzerek uzatıyor kafasını opecem diye 2 gündür kitapları falan da öpüyor ayağımı elimi neresi denk gelirse öpüyor tatlı geldi ilk güldük falan ama endişe etmelimiyim biraz araştırdım bişey bulamadım.

Kızlar az biraz kırgınım. Mesajlarida okuyamadım. Yarın toparlanıp okuycam inşallah.
Geçmiş olsun.
Bizimki de aynı özellikle bebeklerini öpüyor.

Ödevlerimi yaptım öğretmenim :) fayans degil mutfağımin duvarı ama ocağın arkası falan fayans tümünü sildim kuruladim çöp kovamida ozonladim evi süpürdum yine cam silemedim kaldı yağmur yağınca oyuncak topladım tüm gün yemekte yaptım tamam dir :)

Çöp tamam fayans sadece tazgahla duvar arasında var o da bulaşık yıkandıktan sonra bezle alıyoruz
Eline sağlık
Kızlar az biraz kırgınım. Mesajlarida okuyamadım. Yarın toparlanıp okuycam inşallah.
Çok geçmiş olsun canım
Normal canım küçük daha
Eline sağlık canım

Bugün ne yaptım
Oturma odası kapısını sildim
Hastaneye gittim geldim
Ufaklığın koltuğunu leke çıkarıcıyla sildim
Bir makine çamaşır astım
Bir makine katladım
Eşimle beraber evi sildik süpürdük yarın misafir geliyor
Ben de bahaneyle otoma odasınkoltuklarını çektim arkalarını sildim
Banyoyu temizledim
ToZları aldım
Kabadan mutfak dolaplarının yüzünü sildim
Ve şimdi oturdum

Eline vermeyi denedin mi canım kendi yer belki katı şeyleri benimki kendi yemeyi seviyor ben de Arada ağzına tıkıyorum tabi

Bugün
Pazara girdim, dolaba yerleştirdim
Yemek yapıldı
Mutfak toplandı
Eşim evi süpürdü
Ben Vileda yaptım, toz aldım
Eşimin giymediği, eskiyen 1 ayakkabıyı çöpün yanına koydum

Yarın
Yemek yapılacak
Çamaşır yıkanacak
İlaç kutusu elden geçecek
1 çekmece düzenlenecek

Mutfak duvar fayansını diğer ödeve saatler kala seçtim. Silip yatayım. Haftasonu Açıköğretim sınavlarım var kk ya pek giremiyorum dua edin kızlar.....

Daha iyi çok şükür. Bu ne sessizlik kızlar. Öğretmen de yok. Sen nasıl oldun Bonus . Basın nasıl

Gece yattığım yerde çok kötü oldu ya bi müddet yatak sallanır gibi oldu hiç kıpırdamadım kusucak gibi oluyorum zaten.

Randevu bakıyorum sık sık kbb ye tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…