Geçmiş olsun.Kızlar az biraz kırgınım. Mesajlarida okuyamadım. Yarın toparlanıp okuycam inşallah.
Bizimki de aynı özellikle bebeklerini öpüyor.Ya ben çok özür dileyerek hepinize bişey sormak istiyorum benim oğlan herkezi öpmek istiyor kim olursa dudağını büzerek uzatıyor kafasını opecem diye2 gündür kitapları falan da öpüyor ayağımı elimi neresi denk gelirse öpüyor tatlı geldi ilk güldük falan ama endişe etmelimiyim biraz araştırdım bişey bulamadım.
Oh çok şükür ya acaba dedim bi gariplik mi var bide öpmeden bırakmıyor tövbe yarrabimGeçmiş olsun.
Bizimki de aynı özellikle bebeklerini öpüyor.
Eline sağlıkÇöp tamam fayans sadece tazgahla duvar arasında var o da bulaşık yıkandıktan sonra bezle alıyoruz
Çok geçmiş olsun canımKızlar az biraz kırgınım. Mesajlarida okuyamadım. Yarın toparlanıp okuycam inşallah.
Normal canım küçük dahaYa ben çok özür dileyerek hepinize bişey sormak istiyorum benim oğlan herkezi öpmek istiyor kim olursa dudağını büzerek uzatıyor kafasını opecem diye2 gündür kitapları falan da öpüyor ayağımı elimi neresi denk gelirse öpüyor tatlı geldi ilk güldük falan ama endişe etmelimiyim biraz araştırdım bişey bulamadım.
Eline sağlık canımÖdevlerimi yaptım öğretmenim :) fayans degil mutfağımin duvarı ama ocağın arkası falan fayans tümünü sildim kuruladim çöp kovamida ozonladim evi süpürdum yine cam silemedim kaldı yağmur yağınca oyuncak topladım tüm gün yemekte yaptım tamam dir :)
Eline sağlık canımBen de ödevimi yapmış bulunmaktayım çöp kovalarını yıkadım:)
Eline vermeyi denedin mi canım kendi yer belki katı şeyleri benimki kendi yemeyi seviyor ben de Arada ağzına tıkıyorum tabi13 aylik takılımiyim diyorum ama sürekli gelişimi geri demesi doktorun moralimi bozuyor3 kilo 625 doğdu doktor yarısı nerde bu çocuğun dedi şok oldum değiştirdim o doktoru şimdiki doktor çizginin bi üzeri bu ay gel tekrar bakcam dedi herşeyi denedim çorba dışında yemiyor
Mutfak duvar fayansını diğer ödeve saatler kala seçtim. Silip yatayım. Haftasonu Açıköğretim sınavlarım var kk ya pek giremiyorum dua edin kızlar.....25 Aralık Ödevi
Çöp kovalarını temizleyelim
Mutfak duvar fayansını silelim
İstediğinizi seçin
Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
@zebekine
Benim bugünkü ödevim misafire yiyecek hazırlamak 4 çeşit yapsam ayıp olur mu acaba
Daha iyi çok şükür. Bu ne sessizlik kızlar. Öğretmen de yok. Sen nasıl oldunBonus . Basın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?